Ne karikiraj i ne lupetaj, spusten si vec dovoljno i nemoj se koristiti tim jadnim forama o pominjanju ''sela, planina'', jer samo potvrdjujes o kakvom se osobi radi a toga su mnogi odavno svesni 😉
Znaci u poslednja 2-3 meseca ti se promenio nacin upotrebe.. steta, red bi bio da se izvinis moderatorima i ljudima koji su godinama trpeli tvoj flejm i spam u 30+ raznih tema dok si imao drugacije prioritete i to do pre samo 2 meseca dok se nije saznalo da samsung ide na ajfonoliku bateriju i tanko kuciste 😉
Isto tako si prvo uzdizao Note 3 u nebesa pa si onda izvalio da neces moci da ga priustis i promenio su pricu kako, Note 3 je postao ''onako'' a odusevljenje je preslo na G2 LG koji je bio vrh ta 2 meseca, ko ne veruje ima sve to u n3 temi gde ga je cak i emix isprozivao kako je promenio pricicu za samo par nedelja, od N3 kao kraja univerzuma do ''meh'' uredjaja pa je G2 postao odlican pa je posle par meseci Note 3 ponovo postao bolj a g2 ocaj. To je za neku detaljniju analizu 🙂
Nije to menjanje prioriteta vec uskladjivanje sa trenutnim finansijama ili onim sto omiljeni proizvodjac nudi, doslednost nula, fanbojizam 9.5/10, moze to jos bolje ali su te moderatori jos pre godinu dana smirili odredjenim metodama 🙂
Ako te bas zanima, ja merkam S6 active ili neki slican telefon sa vrh autonomijom, bas da bih resio problem ocajne autonomije dok krstarim mojim ''seoskim'' predelima i planinama, *** ne ispijaju svi digitalne xda kafe sa ''developrima'', ima nas koji zivimo i van kafic-fensi telefon poziranja uz wifi i tapatalk forumsko prose*avanje 24/7 :d :d a inace mi xp baterijica u ostalim uslovima zavrsava sve poslove jer mogu da je dopunim, imamo struje u selu, uveli nam prosle godine cisto da 100k stanovnika ne efsuje po xda uz svece 🙂
Tisincina 😉
Inace ne mislim da je S6 autonomija losa vec da je mogla da bude bolja da nisu izabrali put jabuke. Za mene je to dovoljno za 85% vremena ali ne i za odredjene situacije zbog kojih vecim delom i planiram da imam vrhunski all in one uredjaj u dzepu.
Ali ovo drasticno menjanje ''prioriteta'' na svaka 2 meseca i to u skladu sa tim kako fanboj vetric dune je smesno 🙂
@mushmular, u centar si pogodio. Moderaciji jedno ''sori'' za flejm ali sam morao 🙂