Šta je novo?

LG G2

Da li jos nekom kasne notifikacije na portovanom CloudyG3? Tj, ne kasne one kao poruka, vec kada je telefon zakljucan, kad kliknem na dugme za otkljucavanje i pogledam u notification bar, vidim da nema nikakve poruke, a nema ni ispisana na lock screen-u. Posle mozda 1 sekunde pojavljuje se poruka na lock screen-u. Zatim kada otkljucam telefon da vidim tu poruku, vidim da i dalje u notification baru nema nista, pojavi se mozda posle 1-2 sekunde.
Na cloudy 4.4 istog trenutka kada otkljucam telefon prikazuje mi notifikaciju u notification baru. Da li je to problem do roma ili do 5.0 sistema? Kakva je situacija sa drugim LL romovima?

Poslednja izmena:
Meni na CG2 2.2 kasne notifikacije za Whatsapp, nebitno da li sam na WiFi ili 3G.

Ne mislim na to da mi kasne notifkacije, da ne stizu na vreme. Problem je sto ja cujem da mi je stigla notifikacija (poruka) i kada otkljucam telefon u notifkaction baru nje nema. Na lock screenu ispise da mi je stigla poruka ali sekundu nakon otkljucavanja. U notification baru mi se pokaze kada telefon u potpunosti otkljucam, kada sam na home screenu, ali i tu se pojavi tek 1 do 2 sekunde po otkljucavanju.

Pozdrav ljudi...

Verovatno je ovo pitano stoti put ali moram ja još jednom jer me je jako frka a i ne mogu da nadjem sada nigde.

Kada pričam sa nekim imam problem da me ta osoba ili ne čuje ili jaaako slabo i loše čuje. Sećam se da sam viđao ta pitaja dok sam pre prelazio temu a još uvek nisam imao telefon.
Kada ga restartujem to se sredi jedan dva poziva ali posle opet ode na staro.

Da li znate šta je u pitanju i kako se rešava?

Hvala unapred

Nemam da piše noise suppression nego samo voice enhacement, ali mislim da je to to... ne pomaže ni to....

Sad sam na g pro 2 ali imao sam g2 i isto je bila opcija noise suppression.

Ljudi, planiram da kupim novi telefon a moj izbor se sveo na 2 modela (g2 i g3 16gb). Zanima me neko vaše mišljenje i vaš predlog. Trenutno imam para za g2 i to za verziju 32gb, pa me zanima da li njega kupiti ili ipak još malo sakupiti novac i uzeti g3 sa 2gb rama i 16gb interne? Vidim da će uskoro g2 dobiti LL apdejt, a verovatno će to biti i poslednji updejt eventualno još jedan posle njega, tako da se zbog toga jedino i razmišljam oko g2, jer neće još mnogo imati podršku. Sa druge strane g3 je dosta veći a meni su iskreno šake male tako da se oko njega možda zbog toga dvoumim, da mi ne bude previše glomazan u rukama. Inače da li je između g2 i g3 neka ogromna razlika za koju vredi sakupiti još novca i uzeti noviji g3 ili ne? Hvala unapred na odgovorima. :)

i ja sam bio u istoj dilemi g2 32gb vs g3 16gb.. uzeo sam g2 i nisam se pokajao za sad sve sljaka, nisam naisao na veci problem za mesec dana koliko ga imam.. nisam imao problema ni kad pricam sa nekim sagovornik me cuje sasvim dobro (ovo kazem jer se to pominje kao mana.. da te sagovornik losije cuje ako fon ne primaknes skroz uz lice?) kit kat na g2 radi bez problema barem kod mene sad jos samo da sacekamo lizalicu, inace komsija mi ima g3 16gb tako da sam uporedio njegov i moj.. po meni nista to nije specijalno.. opet sve je stvar ukusa ali ako imas manje sake g2 je bolji za tb.. prepouka za g2.. a od g3 jedino verziju od 32gb

Ljudi, planiram da kupim novi telefon a moj izbor se sveo na 2 modela (g2 i g3 16gb). Zanima me neko vaše mišljenje i vaš predlog. Trenutno imam para za g2 i to za verziju 32gb, pa me zanima da li njega kupiti ili ipak još malo sakupiti novac i uzeti g3 sa 2gb rama i 16gb interne? Vidim da će uskoro g2 dobiti LL apdejt, a verovatno će to biti i poslednji updejt eventualno još jedan posle njega, tako da se zbog toga jedino i razmišljam oko g2, jer neće još mnogo imati podršku. Sa druge strane g3 je dosta veći a meni su iskreno šake male tako da se oko njega možda zbog toga dvoumim, da mi ne bude previše glomazan u rukama. Inače da li je između g2 i g3 neka ogromna razlika za koju vredi sakupiti još novca i uzeti noviji g3 ili ne? Hvala unapred na odgovorima. :)
Koji posle njega kada se na loli ceka 5m ? :)

Salu na stranu ,g3 ima bolju kameru i zvuk a g2 bateriju.

Poslednja izmena:
G3 može da primi memorijsku karticu, zameni bateriju. Ovako po meni izgleda bolje, moćnije od G2. :) Ako uzmeš G2, bolje sa 32gb. Dovoljno je i 16 ako nisi zahtevan, mada vremenom može lako da ti zafali prostora. Pogotovo kada se instalira dosta aplikacija, po koja zahtevnija igrica i još ako voliš da snimaš video............ :whip:

Ako se uzima novo, g3. Ako se uzima polovno, g2, jer boljeg telefona za 200/220e nema... 16/32gb,pa kome koliko treba

Ja sam uzeo g2 i razocarao se u kameru. Nocno slikanje je totalno neupotrebljivo (pricam za stock rom). Znaci kamera ima mozda 2 fps a blic sija oko 8 sec i oslepi sve dok uslika. Srecom pa sam ga prodao za 2 dana. G3 nisam imao pa ne mogu bas da prenesem utiske ali verujem da je bolji...

Ja sam uzeo g2 i razocarao se u kameru. Nocno slikanje je totalno neupotrebljivo (pricam za stock rom). Znaci kamera ima mozda 2 fps a blic sija oko 8 sec i oslepi sve dok uslika. Srecom pa sam ga prodao za 2 dana. G3 nisam imao pa ne mogu bas da prenesem utiske ali verujem da je bolji...

Koja je bila verzija androida?

Misilim da je bila 4.4.2 ali nisam siguran. Citao sam na xda kao da ce u sledecim verzijama softvera kao to ispraviti ali nisam hteo da rizikujem kao ni da flashujem druge romove. Prodao sam ga lepo i uzeo galaxy s5 i sve savrseno sljaka.

S obzirom da ne postoji savršen telefon, tako ni G2 nije savršen ali je prokleto dobar telefon. :)

Hvala puno momci na odgovorima. Videću još malo za šta ću se odlučiti ali bi najverovatnije to trebao da bude g2, a ukoliko sakupim još neki novac možda i izaberem g3 16gb, samo možda zbog njegove podrške koja će trajati još dugo. :)

Ma kakva crna podrška, pa neće toliko da se zadrži kod tebe...
I da, i ja sam ranije po nekoliko godina koristio isti telefon, posle g2 se ta situacija menja. Danas je telefon roba koja se najčešće menja na godinu dana, mada dosta zavisi od životnog veka modela, kada je uzet. Sada se čeka G4, tako da nećeš ni G2, a ni G3 puno da zadržiš, šta god ti sada mislio... Tako da, rezime, podrška, ne treba da te brine ni kod jednog, ne sme to da ti bude kriterijum.

Zasto je situacija promenjena?

G2 je model star godinu i po dana, a sasvim je aktuelan hardverski. Cak proizvodjac namerno napravi model koji nema SD slot, i zamenjivu bateriju kako bi imao nesto da navede u listi poboljsanja, ali ni to im ne pomaze mnogo. Koji je to procenat ljudi menjao G2 za G3?! Pa cak i ljudi koji sada kupuju cesto ne razmatraju G3 pored G2, kao ja npr.

Mislim, moze neko da tera mak na konac i trudi se da bude moderni clan potrosackog drustva, ali cinjenica je da nema sustinskog razloga za promenu telefona svake godine.

Naprotiv, ja cak mislim da je tehnologija dosla do nivoa da moraju da se sluze ozbiljnim bezobrazlucima da bi naterali ljude da kupuju nove uredjaje.

Poslednja izmena:
Slazem se za kameru na G2. ****** tesko. Nocu kada slikam 5-6 sekundi, mozda i duze mu treba dok ne slika. Ljudi da oslepe od blica. Stock rom imam 4.4.2. Instalirao sam Google Camera i nju koristim umesto stock. Nadam se da ce da srede kameru na LL. Bolje su mi slike bile na S2 nego ovde.
Ostalo je sve super. Telefon je brz, stabilan, baterija odlicna.

A ja sam baš suprotno čuo, da je kamera na g2 jako dobra i čak gotovo ista kao i kod g3. Bolja je i od s4 i od z1, dok je kod z2 za koju nijansu čistija. Nije valjda toliko loša kamera?

Inače sad ste me nekako okrenuli baš na g2 stranu za kupovinu, tako da će verovatno to biti moj izbor. :D
U suštini da, ne verujem da će se kod mene zadržati nešto više od godinu, godinu ipo dana.

Poslednja izmena:
G3 ima laserski fokus pa brze fokusira u mraku koliko ja znam

Ne znam, ja nisam zadovoljan. Danju je super, brzo fokusira i slika, ali cak i danju kada slikas nesto sto je u pokretu, slike su mutne, lose, a nocu mu stvarno treba vecnost dok ne fokusira...

Zato sto je to telefon pa S5 ili Ip6 kad slikas nesto u pokretu nece biti jasna slika :D zato vam treba fotoaparat i dzabe se nervirate oko kamere :D

Vrh Dno