Šta je novo?

HTC One M9

Ne kapiram ovoliki hejt prema telefonu, izmene su sitne ali odlične. Malo su promenili oblik (na bolje) uz zadržavanje optimalne veličine , dizajn je ostao isti i super je, zvučnici i dalje dobri, baterija dobra, napred stavili ultrapixel kameru koja će sigurno značiti dosta za selfie koji se rade u sumrak, zadnja će pretpostavljam biti korektna (nisam gledao slike doduše, sa moba sam, ali ne verujem da sa 20mp može mnogo loše da pravi) ionako 97% korisnika treba za fejs i instagram

Nerealno je bilo i da predstave gotovo identičan telefon kao prošli pa su ipak uradili to :)
Cena je nebulozna, slažem se.

Cekaj ne kontam,kada je izbacen neki predlog kako bi htc m9 trebao da izgleda (a koji je u stvari upravo i bio tel koji je izasao) svi su vikali kako je extra, kako nema sanse da tako nesto izdaju, a sad kad se pojavio nista novo ne donosi i ne valja...ili sam ja nesto pogresno povezao?!

Ne kapiram ovoliki hejt prema telefonu, izmene su sitne ali odlične. Malo su promenili oblik (na bolje) uz zadržavanje optimalne veličine , dizajn je ostao isti i super je, zvučnici i dalje dobri, baterija dobra, napred stavili ultrapixel kameru koja će sigurno značiti dosta za selfie koji se rade u sumrak, zadnja će pretpostavljam biti korektna (nisam gledao slike doduše, sa moba sam, ali ne verujem da sa 20mp može mnogo loše da pravi) ionako 97% korisnika treba za fejs i instagram

jel imas M8? I ako da, da li planiras da kupis M9?

Na UK Amazonu silver M9 kosta 579£.

Nerealno je bilo i da predstave gotovo identičan telefon kao prošli pa su ipak uradili to :)
Cena je nebulozna, slažem se.

Sta se desilo sa ovim renderima koje je evleaks postavio:

Captura-de-pantalla-2015-01-28-a-las-16.17.09.png

On skoro nikad nije napravio gresku sto se slika i informacija tice.

jel imas M8? I ako da, da li planiras da kupis M9?
Ne, nemam te pare :D
Rade isto što i Samsung samo što je Samsung imao krš dizajn pa su morali malo veće izmene da naprave, ovde su ispravili ono što je korisnicima smetalo i dodali komponente u skladu sa razvojem tehnologija

Ne, nemam te pare :D
Rade isto što i Samsung samo što je Samsung imao krš dizajn pa su morali malo veće izmene da naprave, ovde su ispravili ono što je korisnicima smetalo i dodali komponente u skladu sa razvojem tehnologija

pa vidis zato mene malo vise pogadja sve vezano za M9 nego tebe, jer niti imas M8, niti planiras da uzmes M9, sve je u domenu teorije, dok sam ja bas bio zagrijan da medju prvima iskeshiram za M9 poveliku svotu, ali sada sam se totalno ohladio, kada sam vidio koliko je dizajn nepromijenjen, koliko je kamera meeeeh, narocito za low light i video.

Ja koliko sam skapirao za kameru još rade na konacnom softveru...
I u suštini svi navode kao najveću manu to što je skoro isti kao m8 (iako je m8 prelep i za to se velika većina slaze). Ne kapiram tu potrebu da neko vidi da imaš m9 a ne m8

On je na m7 i sasvim je razumno što hoće da pređe na m9. Neka logika svaki drugi uređaj je ok po mom mišljenju. Jest da sam ja skočio odmah na sledeći al samo zato što sam imao specijalnu priliku.

Ja koliko sam skapirao za kameru još rade na konacnom softveru...
I u suštini svi navode kao najveću manu to što je skoro isti kao m8 (iako je m8 prelep i za to se velika većina slaze). Ne kapiram tu potrebu da neko vidi da imaš m9 a ne m8

sto se krivo rodi, niko ne ispravi - tih 20mpix nikad nece softverski srediti da rade dobro sa malo svijetla. Drugo, mogucnost unaprjedjenja kamere putem softvera, meh, iz iskustva - nema puno vajde od toga.
Za dizajn, savrseno me ne interesuje sto ce drugi vidjeti ili nece da imam m9 ili m8, 99% ljudi sa kojima se druzim i ne znaju razliku, niti ih interesuje, problem je sto sam se JA nagledao m7 i m8, i ne daje mi se 700-800-900€ za nesto sto vec godinama gledam, u 99% istovjetnom pakovanju. Razmislicu o M9 kad padne ispod 500€, a do tad ce valjda vec izaci nesto zanimljivije...

Zna li se da li je ovo novi fast charger ili isti onaj koji je isao uz M7/M8?
Znam da se na M7 i M8 dosta dugo puni baterija sa punjacem koji dolazi u pakovanju.

Što dosta dugo? Ako je nepuna 2h mnogo ja ne znam... I na m7 i na m8

Ljudi su pisali da mu treba oko 3 sata, mozda sam ja napravio gresku.

I meni se M7 punio oko 2.5-3h, imao sam HTC Quick charger od 1.5A i neki random kabl :)

Mom je bilo potrebno oko 2-2:15h. Koristio sam običan HTC punjač.

Meni max 2h, al uvek punim na min 20%. To je meni ok brzo, a ti ako ne znaš provereno nego samo po glasinama nemoj da pričaš dezinformacije.

To je ta razlika.

Od 0-100 je skoro 3 sata.

Od 20-100 će biti oko 2 sata.

A evo i Vojkan kaže koji je imao da se duže puni.

Ma corvus i punisher su merodavniji, ja nisam imao punjač koji ide uz njega a i kabl je bio ko zna koji.

2 ipo sata je meni prosek neki ne puštam ga ispod 15% :)

Nazad
Vrh Dno