Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Ama bas nista novo i pametno koliko mogu da primetim + sto nema silent mode klasicni! :(

I opet Music, mogu li da se dogovore sa sobom kako će da se zove?

Uzas.

Ovo je ikonica zakljucno sa ICS
icon.png

nije savrsena ali bi u material izdanju bila daleko bolja od ovog pink/purple music-a :d

Ama bas nista novo i pametno koliko mogu da primetim + sto nema silent mode klasicni! :(

Jedini benefit koji ocekujem je da konacno rasteretim internu memoriju tako sto cu prebaciti aplikacije u eksternu memoriju.I sto cu moci da u galeriji napravim tipske foldere tipa: family,fun,animals...jer je sada rusvaj od slika i dok nadjem nesto da pokazem ljudima,nacekaju se .teska glupost sa galerijom...uzas..

Poslednja izmena:
Jedini benefit koji ocekujem je da konacno rasteretim internu memoriju tako sto cu prebaciti aplikacije u eksternu memoriju.I sto cu moci da u galeriji napravim tipske foldere tipa: family,fun,animals...jer je sada rusvaj od slika i dok nadjem nesto da pokazem ljudima,nacekaju se .teska glupost sa galerijom...uzas..

Si probao novu album aplikaciju druze, zar ne moze sa njom da se kreiraju folderi i po sd kartici?

Pa bas album,ova fabricka app sto dolazi uz tel,totalno je izmenili sa poslednjim updateom. Probaj pa javi utiske ;)

Pa nova sonijeva default aplikacija :D mozda je nisi updateovao, probaj dobra je sad skroz
edit: pretece me proday

Pilauda: dobra kako kome,meni se ne svidja recimo, posle 5 min se vracao na staru verziju. Ubila me ona narandzasta boja i transparentni upravljacki dugmici. Ono sto slika menja boju kad stavim prst na nju jos mogu i da podnesem.

@Proday ako hoćeš verziju 6.6.A.0.6 javi se.

Imam 6.3.A.0.10 i radi mi posao...u principu ne primetim razliku u odnosu na ovu koju sam imao pre prelaska na ovu poslednju. Mislim,mozes mi pustiti,nece da skodi ;)

Pa bas album,ova fabricka app sto dolazi uz tel,totalno je izmenili sa poslednjim updateom. Probaj pa javi utiske ;)
Meni je sve isto. Nemam opciju da pravim foldere.Sada vidim da ima update..aj javljam...
edit:
nema opciju pravljenja novih foldera...ali sam napravio sam kroz file manager...pa sada imam temetske foldere..Samsung je tu Tata sa Sony... add new folder i gotovo..

Poslednja izmena:
Da bi napravio folder, ako se ja dobro secam posto sam vratio na Album 6. Izaberes slike koje hoces, onda opcija premesti (move) zavisi koji je jezik, pa se gore desno pojavi plus za novi folder ako hoces. :) onda ti kreira novi folder i sve izabrane fotografije prebaci tamo.

Da bi napravio folder, ako se ja dobro secam posto sam vratio na Album 6. Izaberes slike koje hoces, onda opcija premesti (move) zavisi koji je jezik, pa se gore desno pojavi plus za novi folder ako hoces. :) onda ti kreira novi folder i sve izabrane fotografije prebaci tamo.

jeste...ali moras da budes u sekciji"folders" a ne u albumu.I onda sljaka.tako da sam se na kraju nekako snasao.pozz

Ne znam sto nije, proveri dal imaju neka podesavanja u onom xperia update. Ja sam na z2 pa nemam lp jos ali cim sam se povezao na wifi, odmah je sve sony app update-ovao

Kako mislis ceo sistem azurira?...dobio si lolipop pre svih? ;)

ma zadnji update....to je ažuriranje sistema u programskom smislu da je up to date.... Meni je bilo čekirano da se ne odrađuje auto update kroz sony program..i zato je digao update samo osnovno a galerija i još nešto ostalo je out of date...neaŽURIRANO...

Pa hoce to tako kad ti je iskljucen auto update ;-) ...zato povremeno zabodes refresh tamo u sony update centru.

Pa hoce to tako kad ti je iskljucen auto update ;-) ...zato povremeno zabodes refresh tamo u sony update centru.

Tako je...samo sam ispao iz igre jer sam prebukiran obavezama...telefon je odavno prestao da bude tema interesovanja ;)
ZAto forum služi..danke na help pomagačima--- :)

Ma kad koristis dobar launcher nije zurba da se saceka i taj LL. ;)

Ja jedva cekam zbog prebacivanja stvari na sd card

Nazad
Vrh Dno