Ama bas nista novo i pametno koliko mogu da primetim + sto nema silent mode klasicni!![]()
Jedini benefit koji ocekujem je da konacno rasteretim internu memoriju tako sto cu prebaciti aplikacije u eksternu memoriju.I sto cu moci da u galeriji napravim tipske foldere tipa: family,fun,animals...jer je sada rusvaj od slika i dok nadjem nesto da pokazem ljudima,nacekaju se .teska glupost sa galerijom...uzas..
Kako se tačno zove? Probao sam dosta njih.Si probao novu album aplikaciju druze, zar ne moze sa njom da se kreiraju folderi i po sd kartici?
Meni je sve isto. Nemam opciju da pravim foldere.Sada vidim da ima update..aj javljam...Pa bas album,ova fabricka app sto dolazi uz tel,totalno je izmenili sa poslednjim updateom. Probaj pa javi utiske![]()
Da bi napravio folder, ako se ja dobro secam posto sam vratio na Album 6. Izaberes slike koje hoces, onda opcija premesti (move) zavisi koji je jezik, pa se gore desno pojavi plus za novi folder ako hoces.onda ti kreira novi folder i sve izabrane fotografije prebaci tamo.
da.radi posao.samo nisam obratio paznju da galerija nije update...malo mi je to nelogicno da se galerija ne update kada se ceo sistem azurira...Da, one tri crtice levo i na folders i nema zime![]()
Kako mislis ceo sistem azurira?...dobio si lolipop pre svih?da.radi posao.samo nisam obratio paznju da galerija nije update...malo mi je to nelogicno da se galerija ne update kada se ceo sistem azurira...
Kako mislis ceo sistem azurira?...dobio si lolipop pre svih?![]()
Pa hoce to tako kad ti je iskljucen auto update ;-) ...zato povremeno zabodes refresh tamo u sony update centru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari