Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ima li vajde da postare zatrpamo pismima, iskazemo svoje nezadovoljstvo i ukazemo na sve manjkavosti i nedostatke "novih" paketa

Verovatno nema vajde...

Ima li vajde da postare zatrpamo pismima, iskazemo svoje nezadovoljstvo i ukazemo na sve manjkavosti i nedostatke "novih" paketa

Meni ovde prebacuju kako trujem temu i kako sam dosadan sa kuknjavom.Ljudi prestanite više da kukate,ako do sada niste shvatili da od njih nema ništa onda niste za forum.Od sada ima samo da se piše o hvalospevima kako je sve super i rešena stvar.Evo ja sam obećao da neću da kukam i gotova stvar.Cviknuo sam njihov kabl ,poslao pismo i to je to.Ako treba pismo da okačim ovde i to ću da uradim,samo da nema više kukanja.

Poslednja izmena:
Javi nam još samo šta su ti odgovorili na pismo.

Tesko da ce se to desiti,bio sam malo surov[emoji84] .Kako se ponasaju,takvo pismo su i dobili.Nisam nista trazio niti zahtevao,pa nema sta da mi odgovore,niti me iskreno zanima odgovor.Ugovor sam potpisao sa telefon kablom.Posle svih ovih godina nema te bajke koja ce me naterati da poverujem u neke po ko zna koji put nove price.
Majcino mleko sam propistao da dovedem/dovucem vdsl ipan na metar od sebe,samo da dobijem sansu da vise ne zavisim od njih.
Pre tog mleka potpisao sam ugovor sa targom ali oni odose u bankrot ,kao da su ih prokleli ovi postari.Sbb mi je na 100 metara ali cim pomenes ptt kds beze ko djavo od krsta[emoji83] .Ipan sam morao da osvestam da postari slucajno ne bace kakve madjije i na njega[emoji298] [emoji302]

Poslednja izmena:
Uzeo sam sportski paket, istice u decembru. Premium net kod Oriona istice u novembru, posle toga sledi sbb.
Devojcica na salteru ne zna da li ce biti novih hd kanala, cak je rekla da ce ih sbb ubiti, kad sam joj rekao da su usli u moju zgradu
Do decembra cu preziveti, posle cu se snaci za LS/LE i slicno

U vreme kada se svi bore za svakog korisnika ,posta nastoji da ih sto vishe ljudi odpise..

Čak se toliko trude u svoju propast da i HD kanale koje imaju brišu sa spiska,Ja još nisam video takvih mongoloida.Sad sam miran i spokojan sav moj bes je završio u onom pismu i nekako se sada bolje osećam,pogotovo uz 30 hd kanala:d

Poslednja izmena:
Reče danas jedan od direktora PTT kds-a da su oni među najvećim operaterima sa 100.000 pretplatnika.Mora da su ovi iz SBB-a umrli od smeha kada su pročitali da dotični nema pojma ko drži preko polovine ukupnog KDS tržišta u Srbiji.

Eto ko danas sve prima državnu platu a pojma nema da ima samo 6% udela na celom KDS tržištu sa tendencijom opadanja.Ko zma,možda taj mudrac predsedava onim programskim odbrom koji raspravlja o uvođenu novih kanala:d

Ulepša mi čovek dan,nasmeja me i razveseli me:banana:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/53...nika-Srbije-moglo-bi-da-ostane-bez-TV-signala

Poslednja izmena:
Nemam pojma koliko Postanet ima korisnika, ali sam 100% siguran da direktor ima tacnu informaciju. Za razliku od tebe, mene i 99% javnosti, da ne kazem gradjana Srbije!

Poslednja izmena:
Postajes bezobrazan...

Tvoje bivstvovanje ovde se i tako sastoji od trolovanja, poluistina, pljuvanja i nijedne pozitivne recenice. Cak i kad ti se nacrta, ti nastavljas dalje, kao da ne razumes jednostavne recenice.

Tesko mi je u to da poverujem, ali tako ispada.

Poslednja izmena:
Danasnje izlaganje direktora PostaNet-a:

https://www.youtube.com/watch?v=Zg5h-y4Zbls

Pored mnogih drugih neistina rekao je da je IPTV pretplata najskuplja (1200 RSD) i da se za to dobija 50 (pedeset) TV kanala a sateliski operateri nude 30 TV kanala.

Znam da ovo nije tema za IPTV i SAT-TV nego za PostaNet, ali covek koji je napamet pricao ove gluposti je direktor PostaNet-a.

Poslednja izmena:
@ Sky Uk: pa, ako je PoštaNet stvarno treći operater, pa makar i sa 6% pretplatnika, onda zaista jeste među najvećima u Srbiji... Nema šta tu da se dodaje, statistika je jasna.

Samo iznosim činjenice.Ja ne crtam, ja baratam egzatnim podacima.Možda ti veruješ u njihove bajke,možda gledaš HD kanale na ptt kds-u koji drugi ne mogu da vide.

Pogledaj samo šta izjavljuju oni od kojih vi očekujete nešto,šta je tu pozitivno???

Sve mogu da kažu ali da su među najvećima to ne mogu da kažu.Onaj kome je namenjena ta rečenica je doveden u zabludu jer sa 6 posto nečega ne možeš biti među najvećima ako najveći ima preko 50 % nečega.Onaj ko je to čuo pomislio da imaju tu blizu 50% nečega.Javnost koja je to čula ni u snu ne zna o kakvim se tačno relacijama radi.
Drugim rečima ,niti jedan direktor od svih onih što imaju oko 6-10% nečega nije to nikada izjavio,niti bi to ikada izjavio.

Mogao je da kaže da su među najvećima u drugoj ligi, što je ispravno,jer sa toliko velikom razlikom između njih i najvećeg oni se jednostavno ne mogu ravnati.Razlika je suviše velika.

Danas me ja zvalo par drugara da mi kažu da nisu znali da je ptt kds toliko veliki,inače pojma nemaju ko koliko ima čega.Sarađujem sa nekim kablašima pa sam njima nekada nešto učino,pa su me se setili da mi kažu ovo.

Poslednja izmena:
Ovo je postalo neverovatno, odjavljujem se s ove teme sve dok čovek koji ima 1500 kanala, 600 u HD, ne bude sankcionisan u skladu sa pravilima ovog foruma.

***, imas 10 operatera, primer samo, prvi ima 50% trzista, drugi 25, a Postanet kao treci ima 6%, to JESTE u prvoj polovini liste i oni jesu MEDJU NAJVECIM operaterima, hteo ti to ili ne. To jeste demagogija i licemerje, ali je ISTINA
Kad stizes da gledas Tv kad po ceo dan pljujes POSTANET. Nije pitanje, vise filozofsko razmisljanje, ne moras da odgovoris

***, imas 10 operatera, primer samo, prvi ima 50% trzista, drugi 25, a Postanet kao treci ima 6%, to JESTE u prvoj polovini liste i oni jesu MEDJU NAJVECIM operaterima, hteo ti to ili ne. To jeste demagogija i licemerje, ali je ISTINA
Kad stizes da gledas Tv kad po ceo dan pljujes POSTANET. Nije pitanje, vise filozofsko razmisljanje, ne moras da odgovoris

+1

Danasnje izlaganje direktora PostaNet-a:

https://www.youtube.com/watch?v=Zg5h-y4Zbls

Pored mnogih drugih neistina rekao je da je IPTV pretplata najskuplja (1200 RSD) i da se za to dobija 50 (pedeset) TV kanala a sateliski operateri nude 30 TV kanala.

Znam da ovo nije tema za IPTV i SAT-TV nego za PostaNet, ali covek koji je napamet pricao ove gluposti je direktor PostaNet-a.
Odlican link,hvala ti na razumevanju,nadam sa da je vecina onih koji me nepodnose shvatila poentu tvoje poruke.
Izvinjavam se svima kojima sam dojadio,nisam imao nameru bilo kome da remetim dusevni mir ali ovaj video je demostrirao sve ono o cemu sam pisao.
Ko je razumeo taj je shvatio,ko nije ,nece nikad razumeti.
Izvinjavam se svima jos jednom.

Poslednja izmena:
Apropo ovih cifara, subotički KDS se još pre više od 10 godina, dok još nije bio po PTT-om, hvalio da je gledan u preko 20.000 domaćinstava u subotičkoj opštini. Od onda se broj korisnika povećao bar za 50%, tako da je vrlo lako moguće da imaju više od 100k (napaćenih) korisnika.

A. Sve mogu da kažu ali da su među najvećima to ne mogu da kažu.Onaj kome je namenjena ta rečenica je doveden u zabludu jer sa 6 posto nečega ne možeš biti među najvećima ako najveći ima preko 50 % nečega.Onaj ko je to čuo pomislio da imaju tu blizu 50% nečega.

B. Danas me ja zvalo par drugara da mi kažu da nisu znali da je ptt kds toliko veliki
A. Na žalost, mogu, jer je to jednostavno istina. Ako u Srbiji ima bar 10 kablovskih operatera (a ima ih mnogo više, zar ne?), onda je treći po veličini svakako među najvećima i tu ne može da se ništa prigovori.

Iako ja takođe ne podnosim lešinu zvanu PoštaNet, ovde vidim još jednu opasnost - opasnost od SBBovog monopola (SBB inače baš gotivim i voleo bih da mogu da se nakačim na njih kući).

U svakom slučaju, takva izjava direktora PoštaNjet-a je samo ljigavi marketing, namenjen *určenju pred ostalim kablašima i neupućenim pučanstvom. Nema razloga pridavati bilo kakav značaj bilo kakvoj izjavi bilo kog rukovodioca PoštaNjeta! Čak i da priznaju da su najgori, ne treba im verovati :D

B. Buhahahahaha :wc:

BTW, razumem tvoju mržnju prema PoštaNjetu, jer su zaista lešina, kao što već rekoh. Ali, da smaraš - smaraš, toliko da poželim da produžim f*kin ugovor koji imam sa njima :D

Poslednja izmena:
Uzeo sportski paket 240 din. Posto gledam uglavnom samo sport na TV-u za 1096+240 din. imam 4 HD Arene, 2 SK-a i 2 Eurosporta. Od normalnih paketa naravno nije bilo nista ali makar ne moram da placam razne nepotrebne ******stine koje su u Mega paketu kostale 720 din. Jedina pozitivna stvar njihovog prepakivanja paketa....ali jedna fora iz poslovnice.... ulazi sredovecni gospodin i kaze : Reklamiram opremu, evo vam STB Box i daljinski, ne zna se sta je gore od cega :laugh:

Od decembra imam CA Modul i zadovoljan sam. Pre neki dan sam se odlucio da uzmem stb box za malo stariji lcd koji ne podrzava mpg-4 kanale. Prvo sam dobio koriscen uredjaj koji je bio katastrofa, slika nikakva daljinski ne radi pritisnem neko dugme on otvara skroz nesto drugo. Zovem ih da im kazem sta se desava sa stb boxom i oni bez problema kazu da odem da uzmem drugi odnosno nov uredjaj. Uzeo sam nekoriscen uredjaj i odmah se vidi da je to skroz druga stvar. Radi odlicno, slika ne koci, daljinski odlicno radi sve u svemu funkcionise sve kako treba. Za 480 rsd preko pretplate imam 2 tv da kazem u fulu i 2 tv preko analogne mreze i ja sam iskreno zadovoljan. I da na ovom stb boxu imam 3 meseca za 1 rsd taman da isplatim 1000 rsd za drugi uredjaj koji moze da se placa na 3-4 rate preko uplatnice. Iskreno za sad sam stvarno zadovoljan i ovo sam napisao najvise zbog prethodnih iskustva nekih forumasa koji su pisali sve lose o stb boxu. Mozda je i njima zapao neki los ili polovan stb box pa je zbog toga razlog da nisu zadovoljni.
Pre par dana sam uzeo taj hvaljeni d3i na mesec dana da vidim sta je to sto mi ne mozemo da gledamo. Vec par dana je proslo kako sam se prijavio za hd kanale ali jos uvek nisu ukljucili da vidim to njihovo blago. Pitanje je da li ce i da ukljuce. Najvise pisem zbog sinocne utakmice koju je prenosio RTS HD. Postin RTS HD radi perfektno bez prekida bez kasnjenja slika odlicna, a d3i i njihov RTS HD prvo malo malo pa secka, pa sa jednog kadra predje na drugi i kasni minimum 40 sekundi ako ne i vise. Ja to iskreno ne bih mogao da gledam jer pratim i ostale rezultate preko neta i meni da pokaze na netu da je vec pao gol a tek posle da vidim uzivo gol ipak nije to to. To se desava i na sport klubovima. Iskoristi cu tih mesec dana promo perioda i naravno vracam. To je moje iskustvo gde sam ipak vise zadovoljan sa postinom kablovskom.

I ja sam početkom januara uzeo modul na 3 meseca po 1din, a sad samo sportski paket, tj arene hd. Sve funkcioniše kako treba, slika super, inače sam kod starog merkatora... nemam zamerki, sem što se iskreno nadam da će proširiti ponudu u sportskom paketu, kad bi neko od naših provajdera uzeo espn ili fox sports, platio bih i mnogo više... verovatno niko nema kintu za takve stvari. Jel zna neko neke online sajtove sem freesports, gde mogu da se prate nba, nhl itd (izvinjavam se za off, može odgovor i na pm)?

Meni danas stigao čuveni d3i, čisto iz radoznalosti sam uzeo da vidim kako to funkcioniše, mada generalno nisam ljubitelj IPtv-a. Razmišljam se da li da uzmem STB kod njih, ili da uzmem negde sa strane neki koji će mi davati osnovnu digitalnu ponudu.

E sad, neko ko ima taj CA modul (nikad se nisam susretao s njim pa zato pitam), da li u njega ide kartica, ili je on iz jednog dela?

Baš lepo da ste zadovoljni KDS-om.

Po mojoj skromnoj tabeli broj kanala koje d3i ima više u odnosu na KDS je oko 60.Kad od tog broja oduzmem recimo 4 sk HD kluba kao ekvivalent arenama HD i kada oduzmem ekvivalentne sd kanale čije iste verzije ima D3i samo u HD varijanti dođem do broja od oko 20.To znači da je ukupna razlika viška kod D3i oko 40 kanala,mada je prava razlika tih 60.
Po meni ispada da ovde nije pitanje da li nešto lepo radi ,već ponuda kanala proporcionalna novcu koji se mesečno daje nekom provajderu.

Ja sam veoma zadovoljan kvalitetim d3i HD i SD slike ,pa da li nešto dobro radi ili ne ne postavljam kao problem već gledam samo ponudu kroz pare.Ništa vas ne košta da probate D3i,probajte pa javite utiske u odnosu na ono što sada gledate.U principu svaki ciga svoga konja hvali ali ipak na kraju pobeđuje ciga kome je ispravan digitron:d

Poslednja izmena:
Vrh Dno