Kompletnu osnovnu ponudu imaćeš samo na televizoru u kojem je CA Modul.
Znam
Kompletnu osnovnu ponudu imaćeš samo na televizoru u kojem je CA Modul.
Od svakog pisma koje pošalješ oni imaju zaradu. :dIma li vajde da postare zatrpamo pismima, iskazemo svoje nezadovoljstvo i ukazemo na sve manjkavosti i nedostatke "novih" paketa
Ima li vajde da postare zatrpamo pismima, iskazemo svoje nezadovoljstvo i ukazemo na sve manjkavosti i nedostatke "novih" paketa
Tako nekakoU vreme kada se svi bore za svakog korisnika ,posta nastoji da ih sto vishe ljudi odpise..
***, imas 10 operatera, primer samo, prvi ima 50% trzista, drugi 25, a Postanet kao treci ima 6%, to JESTE u prvoj polovini liste i oni jesu MEDJU NAJVECIM operaterima, hteo ti to ili ne. To jeste demagogija i licemerje, ali je ISTINA
Kad stizes da gledas Tv kad po ceo dan pljujes POSTANET. Nije pitanje, vise filozofsko razmisljanje, ne moras da odgovoris
Odlican link,hvala ti na razumevanju,nadam sa da je vecina onih koji me nepodnose shvatila poentu tvoje poruke.Danasnje izlaganje direktora PostaNet-a:
https://www.youtube.com/watch?v=Zg5h-y4Zbls
Pored mnogih drugih neistina rekao je da je IPTV pretplata najskuplja (1200 RSD) i da se za to dobija 50 (pedeset) TV kanala a sateliski operateri nude 30 TV kanala.
Znam da ovo nije tema za IPTV i SAT-TV nego za PostaNet, ali covek koji je napamet pricao ove gluposti je direktor PostaNet-a.
A. Na žalost, mogu, jer je to jednostavno istina. Ako u Srbiji ima bar 10 kablovskih operatera (a ima ih mnogo više, zar ne?), onda je treći po veličini svakako među najvećima i tu ne može da se ništa prigovori.A. Sve mogu da kažu ali da su među najvećima to ne mogu da kažu.Onaj kome je namenjena ta rečenica je doveden u zabludu jer sa 6 posto nečega ne možeš biti među najvećima ako najveći ima preko 50 % nečega.Onaj ko je to čuo pomislio da imaju tu blizu 50% nečega.
B. Danas me ja zvalo par drugara da mi kažu da nisu znali da je ptt kds toliko veliki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari