Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Na gornjem screenshotu ti je vremenski period pola sata a na donjem četiri minuta. To su blokovi na mreži, ne na poolu. Ok je to.

Odi na minergate ,ok radi,nikad nisam imao s njim problema,povlacis od njih novac direktno na mjenjacnicu,prikazuju isti hash kao i na majnerima a ima i merge sa nekim drugim coinom...

Hvala...nego, ne mogu da nadjem gde se ubacuje adresa za povlačenje na menjačnicu...

Na gornjem screenshotu ti je vremenski period pola sata a na donjem četiri minuta. To su blokovi na mreži, ne na poolu. Ok je to.
To oko blokova sam shvatio ali što mi je hash (u to vreme) opao skoro za 50% (na 650H/s i to u trajanu od 5 minuta od kada sam primetio) kad je u mineru bio konstantnih 1135H/s...Nije da sam cepidlaka ali ne bih voleo da mi drlja čitavu noć u prazno ;)

Poslednja izmena:
Hvala...nego, ne mogu da nadjem gde se ubacuje adresa za povlačenje na menjačnicu...

NsGpuCNMiner64 -o stratum+tcp://mro.pool.minergate.com:45560 -u YOUR_EMAIL -p x
a ako si mislio povlacenje od njih ka menjacnici sa dashboard imas withdraw

Poslednja izmena od urednika:
@cacanin ne znam kako je kod tebe al meni ovaj minerxmr pool ne uliva poverenje, malo malo pa neki prekid u konekciji, pad hasha i sl. :S:
Možda sam se ja priključio u momentu kad imaju nekih problema ali....ostaviću do sutra da namiri 24h pa ću odlučiti šta dalje...

2015-03-11_211446.png

znate sta mi samo nije jasno
DOKLE CE VISE DA FORSIRAJU ONAJ GLUPI , *****SKI, ZASTARELI CMD WALLET i sto vec jednom ne izbace oficijalni GUI wallet, sta misle da mogu nesto da urede sa ovim ******m ko da ce neko svaki put da se drka do bola da bi posla negde nekome novcice ... ****mti zatucani ljudi i el hoce neko da im napise tamo na forumu ali probranim recima ili da se ja tamo uclanjujem samo da bih bio banovan nakon prvog posta !!!

znate sta mi samo nije jasno
DOKLE CE VISE DA FORSIRAJU ONAJ GLUPI , *****SKI, ZASTARELI CMD WALLET i sto vec jednom ne izbace oficijalni GUI wallet, sta misle da mogu nesto da urede sa ovim ******m ko da ce neko svaki put da se drka do bola da bi posla negde nekome novcice ... ****mti zatucani ljudi i el hoce neko da im napise tamo na forumu ali probranim recima ili da se ja tamo uclanjujem samo da bih bio banovan nakon prvog posta !!!
Znam kako ti je,j....a do bola..zato mi je najlakse na minergate i direkt na mjenjacnicu...bez j.....g walleta...

Znam kako ti je,j....a do bola..zato mi je najlakse na minergate i direkt na mjenjacnicu...bez j.....g walleta...

Onaj Jojoteck (neofoicijalni GUI wallet) ili kako se vec zvase je u principu lepo radeo dok nije zakucao kod mene jednom i vise nikad ne izvukoh novcice iz njega ... :(

Uh, ja sam jedva iscupao novcice odatle. Jojatekok je sjajan lik i pricao sam s njim dosta u vezi tog novcanika, testirao sam, opisivao mu bagove i sl. Covek je resavao sta je mogao za razliku od ovih koji nisu mogli da naprave gui uopste.
Ja sam od tog novcica odavno digao ruke. Jednostavno odbijam da verujem da od tog novcica moze ista da ako nisu u stanju da odrade normalan wallet koji svaki shit ima. Kako ce tek da implementiraju nesto ozbiljno? Nikako.

Nekapiram čemu ovoliko pljuvanje po cmd walletu, jedina mana je neophodnost min 6gb ram (poženjno 8gb) drugo mu se nema šta puno zameriti, ima 1 komanda za transakcije samo copy paste i to je to, monero se ipak izborio kao koliko toliko pouzdan coin sa nekom perspektivom sama činjenica da već više od godinu dana opstaje je dovoljan pokazatelj da nemože da se meri sa nekim glupostima koje izlaze svaki dan....

ma to je "privremeno". taj kod je nasleđen i u haosu je. dobro je ako bila što naprave od njega a deluje da hoće. prvo se taj blockchain prebacuje u normalan format da ne bude 100 giga u ramu dok radi, pa se tek onda na njemu radi gui wallet.

Onaj Jojoteck (neofoicijalni GUI wallet) ili kako se vec zvase je u principu lepo radeo dok nije zakucao kod mene jednom i vise nikad ne izvukoh novcice iz njega ... :(

Ne znam sta je falilo onom non-gui walletu.
Ja ga obozavam,ne bi ga menjao za gui-oriented wallet.
Sta bi bilo da radite server administraciju na core verziji WIndows Servera(Bez ikakve grafike,sve kroz powershell)?!
I to neko mora.A ovamo tesko nekom da nauci da stavi transfer 0 pa ona wallet pa iznos pa transaction id.
NIkad mi nece biti jasno,cemu fama?!

pa dobro, ne smeta nama advanced userima, ali za neko shire prihvatanje ili placanje njime, cmd wallet je apsolutno neprihvatljiv.

To sam i ja rekao čeku panika i pljuvanje....

Pa sve pazarin i sa btc/ltc/drk gui wallet pa ću i sa ovaj monero, kad budemo došli do tog stadijuma biće skroz drugačija wallet koncepcija, ko će da čeka sat ipo da se btc wallet sinhronizuje za 3 dana unazad to je smešno za masovnu upotrebu...

Zato postoje shit novcici da ne moras skidati wallet 3 dana ili biti sys admin da bi poslao/primio novcice u wallet.

pa dobro, ne smeta nama advanced userima, ali za neko shire prihvatanje ili placanje njime, cmd wallet je apsolutno neprihvatljiv.

Nije panika i pljuvanje, mislim da je @demios dobro objasnio...ljudima sa malo manjim znanjem je smaranje a zamislite kako je prosečnim korisnicima ili onima koji odustanu u startu kad imaju 2 klika umesto jednog a kamoli cmd varijanta...Bez uprošćenog (opšteprihvaćenog izgleda) walleta nema šireg korišćenja...možda nije za poredjenje al recimo kao linux vs win (šta se više koristi)...

@humungus35 nema leba od ovog poola...evo i slika za 24h kopanja...
2015-03-12_120751.png

Nije panika i pljuvanje, mislim da je @demios dobro objasnio...ljudima sa malo manjim znanjem je smaranje a zamislite kako je prosečnim korisnicima ili onima koji odustanu u startu kad imaju 2 klika umesto jednog a kamoli cmd varijanta...Bez uprošćenog (opšteprihvaćenog izgleda) walleta nema šireg korišćenja...možda nije za poredjenje al recimo kao linux vs win (šta se više koristi)...

@humungus35 nema leba od ovog poola...evo i slika za 24h kopanja...
Pogledajte prilog 164833
Pa ja ti lijepo kazem dodi na minergate pa kopaj,a ti neces ;)

Ima onaj mymonero web wallet beše

ovo je tacno ono sto sam ja hteo da kazem mada sam bio isfrustriran kad sam skinuo wallet i video da je ostao CMD SHIT!!!

Nazad
Vrh Dno