TozABG
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 210
That was my point [emoji16]M9 ni nema OIS, 6 takodje. Samo 6+.
Bolji je S6 od oba. Tj. od sva tri.
That was my point [emoji16]M9 ni nema OIS, 6 takodje. Samo 6+.
Bolji je S6 od oba. Tj. od sva tri.
^ Ima par Edge funkcija koje obican S6 nema.
Joj baterija pa baterija. Kod laptopom je smanje na baterija, sa 6 cell na 4 a i 3 cell, procesori troše tri puta manje nego nekada pa je autonomija ista. Imam Alphu sa, 1800 ma i drži nešto manje od starog G2. S6 je tanak i lep, držace jedan dan kao i svi do sada i gotovo.
Ma neka jedu pite sa smanjenjem potrošnje i štedljivim marketing glupostima ...
Stavi ti lepo bateriju 3300 mAh pa štedi koliko i kako znaš.
Nece se menjati vise velicine ekrana, a ni rezolucije vrv. Ne verujem da ce praviti telefone vece od 5.5'', po meni je 5'' maksimum za telefon.Mene samo zanima, sta oni u mobilnoj industriji planiraju sledece godine, jer ce imati jos brze procesore, jos vece ekrane, jos vece rezolucije...ili ce morati da debljaju telefon ili cemo dopunjavati telefone na svaka tri sata 😀
С' тим што је ХТЦ остао и на ФХД резолуцији, што је можда додатни плус.
Mene samo zanima, sta oni u mobilnoj industriji planiraju sledece godine, jer ce imati jos brze procesore, jos vece ekrane, jos vece rezolucije...ili ce morati da debljaju telefon ili cemo dopunjavati telefone na svaka tri sata 😀
Реално. 🙂^ Plus za (nas) 30% korisnika, ostali oce 2k, imaju mikroskope a ne oci 🙂 S6 je 5.1'' ako cemo precizno :d a nije mi jasno zasto idu na 5,5'' za active verziju.. valjda je to neko lupio, ako je tacno to ce vise biti Note Active nego S6A.
Ako se 2K ne odražava na bateriju (a ne odražava se) onda i nije problem što je otišlo na 2K.С' тим што је ХТЦ остао и на ФХД резолуцији, што је можда додатни плус.
A kako znaš da se na s6 neće odraziti na bateriju, pošto ovde nema poređenja sa 1080p ekranom na istom modelu?Ako se 2K ne odražava na bateriju (a ne odražava se) onda i nije problem što je otišlo na 2K.
Dokaz S5 sa 2K rezolucijom ima isti rezultat kao i običan sa 1080p.
Problem su ekrani kod Sony-a, LG-a i HTC-a, jer ne koriste amoled. Troše mnogo više lcd i ips. Zato je fail bio 2K na G3 u odnosu na G2. Ekran je pojeo onu 3k mah bateriju
Pa neće se odraziti jer kao što sam kažeš nemaš sa čim da porediš 🙂 na osnovu nekoliko ranijih primera se vidi da prost broj tačaka na ekranu jednostavno ne utiče na potrošnju i to je potpuno logično ako se iole zamislite. Pa šta tu ima da troši struju. Može da troši panel kao panel, kao što je kod G3 slučaj (još je on 5.5" ljudi to zaboravljaju) i to je to. Na istom tom G3 kad smanjiš rezoluciju dobiješ bateriju bolju pola posto.A kako znaš da se na s6 neće odraziti na bateriju, pošto ovde nema poređenja sa 1080p ekranom na istom modelu?
Ne treba opravdavati što je stavljena bedna baterija, što je ujedno i moja jedina zamerka ovom telefonu.
Te brojke o štedljivijem panelu i procesoru su bajke koje se svake godine pričaju i to nema veze sa životom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari