telep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2007
- Poena
- 765
Meni SoT nije za pohvaliti se ali trajanje baterije atomska bomba![]()
Super je znati da g2 moze da se koristi kao 3310
Meni SoT nije za pohvaliti se ali trajanje baterije atomska bomba![]()
Super je znati da g2 moze da se koristi kao 3310![]()
pa on se ni ne puni [emoji1] [emoji1] [emoji1] samo prvi put i onda si miranAaaaaa 3310 je posebna prica tamo zaboravim kad sam ga zadnji put punio [emoji14]![]()
Kad vidiš preko 6 sati znaj da je ovo podešavanje (minimalno osvetljenje = auto osvetljenje = polumrak, 2G dobar signal i wifi dobar signal, bez high intense igrica, tapatalk, malo YouTube, whatsapp i viber (bez fb i messengera(mogu, ali greenify i da se malo koriste)ostatak satnice se nabije po cavrljanju na telefonu i tapatalk))) kad se izadje napolje i uključi 3G auto osvetljenje (samo ovaj put ono auto znači pravu stvar je visoko 85-100%) baterija 4/4.5/5h. Kačenje samo sota ništa ne znači, kad se okači log od BBS tad možeš da veruješ sta je korišćeno i koliko.
Sve ovo je priča za uptime od 20-30 sati.
Izostavio si reč "mom", ovo normalno je vezano za reč mom i odnosi se na moj režim korištenja. Nekom je to dan, nekom dan i po, ja nisam heavy user. Ali to nije bila poanta posta.Haha odlično"normalno korišćenje"
![]()
Treba skinuti JB Bootloader i 20H verziju i sve to flashovati...
Detalji, linkoviPortovao sam CloudyG2 3.0 za nase masane D802
![]()
![]()
nemoj vise da te nema [emoji1] ima ih jos mnoze seDetalji, linkovi
Nema me 10ak dana i djikica se pojavi opet![]()
Ovaj 1.2 port ubija sto se baterije tice, ali dnd rezim bas zeza. Jer meni je uvek zvono ugaseno i nervira me zbog alarma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari