Šta je novo?

LG G2

Koristi li neko od vas smartphone funkcije?

pa kad stigne lollipop taman će se pojaviti i S6 a pošto mi se jako sviđa i još ako se pokaže dobar neću dugo još imati G2

Android Os budan 6+h. Jel to previse ili je normalno? Ako ne previse sta da mu radim?

Deki brate S6 ce biti verovatno bomba ali ce ti trebati da prodas bubreg i pola plucnog krila da ga kupis a uz to izlazi i g4 koji ce isto da bude neverovatn telefon i nadam se moj sledeci a kosta ce me upola manje :):):)

nisam pristalica Samsung-a ali ovaj mi se sviđa kao i Note4 ali u svakom slučaju ću sačekati da izađu i G4 i Z4 pa ću onda da biram-nešto ću sigurno uzeti ali šta još uvek neznam
ističe za par meseci ugovor pa ćemo nešto za dinar

Poslednja izmena:
Kad vidiš preko 6 sati znaj da je ovo podešavanje (minimalno osvetljenje = auto osvetljenje = polumrak, 2G dobar signal i wifi dobar signal, bez high intense igrica, tapatalk, malo YouTube, whatsapp i viber (bez fb i messengera(mogu, ali greenify i da se malo koriste)ostatak satnice se nabije po cavrljanju na telefonu i tapatalk))) kad se izadje napolje i uključi 3G auto osvetljenje (samo ovaj put ono auto znači pravu stvar je visoko 85-100%) baterija 4/4.5/5h. Kačenje samo sota ništa ne znači, kad se okači log od BBS tad možeš da veruješ sta je korišćeno i koliko.

Sve ovo je priča za uptime od 20-30 sati.

Znam da čovek ponekad troluje, al` potpuno se slažem s ovime što je rekao. Nevezano za njegov post, mene je već toliko nervirala priča o SOT, kako je 4-5 sati malo, sigurno im nije nešto u redu sa baterijom, onda se jave trolovi sa 10-12 h SOT-a i hvale, a neki manje upućeni u temu odmah dobiju osećaj kako njihov telefon ili baterija ne valja, itd. Naravno u svojstvu toga, napravio sam mali pokus. Samo da napomenem da baterija u mom normalnom režimu korištenja traje 2-2.5 dana sa SOT 4.5-5.5h, uvek wifi/2G uključen (wifi na poslu i kući), sinhronizacija naloga uključena, viber, whatsapp, bla, bla, bla, 3g ponekad.
Juče oko 18h sam skinuo tel sa punjača i ostavio ekran uključen (do 14h bio na auto osvetljenju - noć kući i pre podne u kancelariji - slabo svetlo, od 14h na minimalnom osvetljenju manualno), isključivan je bio samo kad sam morao nositi u džepu, uz minimalno korištenje oko 15min telefoniranja, malo vibera i whatsapp poruka.

Evo rezultata.

Poanta bi bila: Svi znamo da ima odličnu bateriju, ali da se stalno kače screenshot-ovi sa SOT i raspravlja o tome, stvarno je nebuloza!

Poslednja izmena:
Ma mislio sam na onaj ciklus sa 20h sot :)

Jaoj što si ovo uradio, sad će ovi koji su nabijali 8 sati da se pojedu... Sad će da uzmu pa da izvlače... Sad si im nabio komplekse :D

Znam da se pisalo o tome pre desetina stranica ali ne mogu da nadjem.. Koji je proveren postupak vracanja sa portovanog LP na recimo Cloudy? Probao sam nesto jutros pa nije hteo ni da se upali,a nemam backup uradjen...

Evo upravo sam isprobao sledeci metod:
3070d0842b8702718cdd1ea80a80c8ea.jpg

Prvo sva 4 wipe, potom instalacija te 3 stavke tim redom, a skinute ovde (pri dnu):
http://www.dorimanx.com/LG/
Potom ispratio redovno uputstvo za instalaciju Cloudyja. Evo sad sve radi savrseno. :)

E sada si mi pokazao nema šta. Jel meri taj antutu da čekate lolipop od novembra?

Drug je kupio gpro2 znaci nemojte ni da sanjate da je priblizno nexusima, jer nije ni blizu

Poslednja izmena:
Vec je na lollipopu port lg g pro 2[emoji6]
uploadfromtaptalk1426026944689.jpguploadfromtaptalk1426026971874.pnguploadfromtaptalk1426026979356.png

Poslednja izmena:
Necu da ulazim u ovu raspravu jer moj post koji si citirao nije imao ni najmanje veze sa onime sto si ti odgovorio. U svakom slucaju nastavi da se igras sa antutuom, svu srecu ti zelim

Nisam ni ja za raspravu ali to su cinjenice koje nekima smetaju. Antutu nemam instaliranog na telefonu. Instalirao sam ga samo zbog tvog posta (150mhz i pola jezgra). Veliki pozdrav

Nazad
Vrh Dno