Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njegov lik mi je nekako mutan...ali za 'sve za ljubav' fazon napravice i on ****** u sledecoj epizodi ☺

Bosch je skroz ok serija, odgledah do 5. epizode i super je, drzi paznju, nije predvidljiva...

Jesam li ja nešto propustio u The 100 ili scenaristi ne znaju šta pišu?

13 epizoda

Koliko se sećam Belami je trebao da oslobodi zarobljne Grounderse i da iznutra naprave napad i da se onda i Clarke i Lexa pridruže sa vojskom. U 13 epizodi se ta strategija više nigde ne pominje nego samo da čekaju Clarke i Lexa da stignu sa vojskom

I šta je bilo sa Majom i onim odelom u toj epizodi?

Zašto nisu mogli odmah da ga skinu sa nje

Jesam li ja nešto propustio u The 100 ili scenaristi ne znaju šta pišu?

13 epizoda

Koliko se sećam Belami je trebao da oslobodi zarobljne Grounderse i da iznutra naprave napad i da se onda i Clarke i Lexa pridruže sa vojskom. U 13 epizodi se ta strategija više nigde ne pominje nego samo da čekaju Clarke i Lexa da stignu sa vojskom

I šta je bilo sa Majom i onim odelom u toj epizodi?

Zašto nisu mogli odmah da ga skinu sa nje
Pa sacekaj da odgledas sve epizode koje su izasle.
Sto se tice odela, pa taj sprat je bio kontamiran

Bosch je skroz ok serija, odgledah do 5. epizode i super je, drzi paznju, nije predvidljiva...

meni je malo previse tipska,bas nisu previse rizikovali u scenariju,sve je to okej,ali nista sad da bi se isticalo.nemam pojma zasto,ali ocekivao sam malo ludji scenarij i vise rizika,a u stvari kad se pogleda realno ko i zasto je napravljena serija,ima sve logike na svetu da bude odradjeno na sigurica fazon.

house of cards.... treca sezona razbila.
Ko ce docekati godinu dana...

meni je malo previse tipska,bas nisu previse rizikovali u scenariju,sve je to okej,ali nista sad da bi se isticalo.nemam pojma zasto,ali ocekivao sam malo ludji scenarij i vise rizika,a u stvari kad se pogleda realno ko i zasto je napravljena serija,ima sve logike na svetu da bude odradjeno na sigurica fazon.

Nisam odgledao sve do kraja tako da ne znam sta ce se jos desavati.. Jednostavno gledam neke serije kod kojih od 3. min znam sta ce se sve dogoditi, tako da mi prija nesto sto ne mogu da povezem od samog starta, izmedju ostalog i zbog takvih stvari ( preokreta, neocekivanih razvoja nekih situacija....) je meni TD najbolja serija koju sam gledao..

udri po klasicima burazeru,TD i Bosch nisu ni prineti po tom polju vajru,BB-u,H:LotS i ekipi.sto ne znaci da TD nije dobra serija i sad vec klasik,naprotiv.

Last man on earth iznenadjujuce zanimljiv.
Na prvu loptu sam pomislio, ok ima materijala za jednu, dve epizode, ali ce da opadne klvalitet posle toga. Medjutim, kako sam i pretpostavio, fino se zapetljalo.
Promo za sledecu epizodu je odlican 😀
Poop pool hahhahahaha

Završio za vikend treću sezonu House of Cards

Po mom mišljenju su izgubili na kvalitetu, usporili i ...

..."prodali" nam pola sezone kao celu.

Ovo je totalno ******sko mesto da prekineš sezonu i ostaviš baš nista rešeno. Da su stigli do izbora ili bar nomicacije.

Ovako, mehhh,,,

U svakom slučaju bolje političke drame trenutno nema. Ocena za S3 8, ako je S2 8,5 a S1 jaka 9tka.

Slažem se sa gore navedenim 🙂
Nije fenomenalno, ali je dobro i dalje...

Odgledao juce banshee treću sezonu (osim te poslednje), ja stvarno ne znam šta mi je bilo pa da potrošim vreme na to. Seks, besmisleno rokanje i tuče terminatora, pa ponovo u pauzi između tuča još malo seksa, i da tri minuta odvojeno za krađu. Katastrofa.

OK, kontam da je Prokotor badass madafaka, i da je on boss na posednjem nivou, ali brate, onaj ćopavi pomoćnik izboden tomahavkom na 10 mesta ga ne može baš stalno spašavati.

Poslednja izmena:
Banshee je serija u kojoj se opustis gledajuci i gde te boli ona stvar dal tu ima nekog smisla ili ne. Ako trazis neku pouku, poruku itd. onda to nije serija za tebe.

Nisam ni očekivao neku poentu, prve dve sezone su ono može da prođe, da opustiš mozak ali ova treća katastrofa.

Nola pogodi tomahavkom onog lika, njemu ništa, dok besmislena tuča traje ona ga sigurno još tri puta izbode, 5 puta poseče a njemu ništa
Hud zarije terminatoru nož od 20 cm u butinu, pravi rupu za džombere, i lik 10 sekundi kasnije sparinguje kao da mu nije ništa
Polu slepi crnac čita Proktoru doživljaje iz spomenara, da bi ona njegova inbred nećaka i uradi sam (zaši svoje kratere) psihopata stigli da ga spasu

Ima sigurno još 10 besmislenih scena, u samo 10 epizoda

Problem je u tome što sama serija nema poente, brdo dogadjaja i dešavanja koji su samo sklopljeni u jednu seriju.

Poslednja izmena:
Loše su odradili sve ovo što si nabrojao. Plus je pljačka mogla čitava epizoda da ide. Da ne pričamo kako je jadno ograđena.

Banshee je mindless fun, badass serija. Nema tu razmišljanja niti neke filozofije.

Meni je katastrofa kad gledam ovaj TWD i kad i sa ovakim obrtom u priči oni ne mogu dve zanimljive epizode da naprave, nego vadim fon i surfujem.

Zavrsio konacno Sons of Anarchy... preporuka, odlicna serija... malo je pao kvalitet poslednje sezone ali nista dramaticno...

Banshee je sjajna serija nego ste sa drugacijim ocekivanjima poceli da je gledate

Upravo to. Skoro nisam pratio slicnu seriju.. 🙂 mozak na livadi.

+1 za Banshee. Samo se treba pravilno postaviti prema seriji i uživati bez mnogo razmišljanja.

Seven hells! :shock:

Banshee je mindless fun, badass serija. Nema tu razmišljanja niti neke filozofije.

Meni je katastrofa kad gledam ovaj TWD i kad i sa ovakim obrtom u priči oni ne mogu dve zanimljive epizode da naprave, nego vadim fon i surfujem.

Jedina serija kod koje mi prst stalno stoji na obaraču (skip 10 sec na daljinskom).

Banshee... postavio sam se pravilno, ali ipak ništa ne osećam, scheise najobičnije.

The 100
14 epizoda

Kad me srčka ne strefi

kad se Lexa i Clark coknuse [emoji1]

BCS - Odlicna ova zadnja epizoda.

Počeo sam da gledam black list i šta znam onako nije loša, videćemo za ubuduće? Je l gleda(o) još neko?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno