Šta je novo?

LG Nexus 5

Znaci 5.1 definitivno sutra ili u sredu.

Poslednja izmena:
Ako se vode onom logikom da "ukradu" centar paznje od Epla, onda bi sutra izasao. Mada moze bilo kad sledece nedelje, sto se mene tice, samo kada bi rekli okvirno kada ce, ovako samo cute.

Moguce danas. :)

http://www.androidpolice.com/2015/0...nexus-4-build-lmy47d-rollout-may-begin-today/

Edit:

https://support.t-mobile.com/docs/DOC-9579

Edit2

http://officialandroid.blogspot.com...ficialAndroidBlog+(Official+Android+Blog)&m=1

Edit3

Novi feature :)

With Device Protection, your lost or stolen device will remain locked until you sign in with your Google account - even if someone resets your device to factory settings. This feature will be available on most Android phones and tablets shipped with Android 5.1 in addition to Nexus 6 and Nexus 9.

Poslednja izmena:
Valjda su ispravili memory leak... U suprotnom, mrka kapa od ovoga...

Videcemo kada izadje zvanicno,tu je @Vojkan da ga testira.. :)

Ja cu cekati da ga cataclyzma sprzi u njegov rom.

Izasao 5.1. Dobro ja rekoh prognozu par postova prije. :)

Edit: Ajde testirajte pa javite... Vojkan, telep i loznica su glavni, ako zadovolji apetite to je to, nema greske.

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1425947144761.png

Realno ne znam sta skidam :)

Kao da su stavili pa odmah skinuli.. Totalni bug

Poslednja izmena:
full version adminMarch 9, 2015 at 3:37 PM

After use lollipo 5.1 from android one Indonesia (mito impact a10)
-bad battery life only stand 3 hours or 4 hours.
-Bad detect signal not strong.
-many force close apk switch sim, foto, settings, email, hangouts, etc.
-bad flash camera stock rom really bad
-not move apk to sdcard 
-bug brightness 

shit lollipop 5.1 !!!!!

:(

To je djubre od telefona ne brini se..

Da li vi imate img fajlove na google sajtu ? Ja ih nemam..

First things I've noticed, will update as I find more. I've put exclamation marks by the things everyone is probably most interested in:

!- Seems to be performing beautifully, though it'll take more time for me to see if this performance continues.
!- Not getting any homescreen redraws yet (which I always used to get) and I'm putting it through some pretty heavy multitasking right now.
!- Background apps seem to be staying open longer, though needs more time to confirm whether memory leak is fixed.
- Every tile in quick settings now animates as you toggle, and as expected you can change WiFi and Bluetooth devices from the quick settings menu.
- New contacts entry field is nice.
- Interruptions menu has had some much needed tweaking, with new "labels" for what the star, etc, actually mean (priority mode).

Edit 1:
!- Apps are launching very quickly. Not sure if this is to do with better memory management, but things always seemed to hang when I opened them on 5.0.1.
- New animations in clock app are a subtle but nice touch.

Neki lik ispisao. Samo ne znam kako je mogao sve ovo da primeti za 15min koriscenja 5.1 :)

Psiha je cudo brate, kad sam sebe ubjedis u nesto (u ono sto ti je u podsvijesti i sta ocekujes). [emoji12] Nek saceka makar da odlezi malo preko noci da se ujutru ne razocara [emoji3]

Poslednja izmena:
Ovo kod mene radi savršeno. Mislim KK ☺

full version adminMarch 9, 2015 at 3:37 PM

After use lollipo 5.1 from android one Indonesia (mito impact a10)
-bad battery life only stand 3 hours or 4 hours.
-Bad detect signal not strong.
-many force close apk switch sim, foto, settings, email, hangouts, etc.
-bad flash camera stock rom really bad
-not move apk to sdcard 
-bug brightness 

shit lollipop 5.1 !!!!!

:(
Kakve veze ima tvoj post sa temom molim te?

Napokon se dialer sa lock screena pali brzo, nema više one zadrške.

Za sad obećava :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1425985999850.png
    uploadfromtaptalk1425985999850.png
    194.6 KB · Pregleda: 264
Znaci ram u najavi kao na kk ? :)

Samo da izdrzi tako i posle duzeg koriscenja.. 5.1 je ustvari trebao da bude 5.0 updejt..

Imam nekih nedoumica oko azuriranja. Rutovan telefon, 5.0.1, instaliran Xposed, ElementalX i V4A. Razumem da, kada dobijem obavestenje za OTA, necu moci da azuriram. Kako drugacije da azuriram, a da pri tome ne izgubim podatke? Za sada mi nije bitan Xposed i kernel tako da ako njih izgubim nije problem, ali mi je V4A bitan, kao i ostali podaci.

@marrecar
Cekas da neko na xda izbaci stock 5.1 u formi zipa za flash preko twrp-a . fleshnes tako onda jos novi bootloader i radio i to je to.
Sve programe ces morati opet da instaliras jer pre instala radis factory reset

pa on pita kako da izbegne to... :)
može da proba samo keš i dalvik da obriše, a iz factory image da flešuje system i kernel (plus BL i radio). samo ne znam taj v4a da li nešto piše na system particiju, to će biti obrisano u tom slučaju.

Vrh Dno