Sve savrseno radi full hd radi savrseno tako da mislim da nije do njih ili bar ne na globalnom nivou kod njih, sad da li je do tebe ili do centrale na kojoj si to je pitanje.Zadnih par nedelja yt radi, pa ne radi. Neki klip otvori u sekundi, a neki ni da mrdne, moram da spustam rezu na 360p da bi isao tecno.
I na fejsu imam problem kod refresha, zbaguje na par sekundi, pola otvori, pola ne. Pa na kraju otvori ipak jedva.
Ista stvar i sa bench forumom. Kao da ima neki lag kod otvaranja stranica.
Torrenti i suv download rade uvek maksimalno.
Kakva je situacija kod vas ?
Jel moguce da otkazuje polako HG630 ?
sve je moguce, sve su to kante od rutera, ali ako torrenti i speedtest rade dobro, znaci da nije do rutera.. probaj ga restartovati u svakom slucaju ako vec nisi.
Mene interesuje Kraljevo?
Kako zamisljas da ti ovde neko kaze to.Zna li neko kada ce biti VDSL u Zrenjaninu? U poslovnici kao da nisu znali sta ih pitam..
Fencera dok se isti problem ne ponovi, a hoće sigurno čim se već pojavio (sem ako proizvođač ne reši to u novom firmware-u koji treba da se instalira)... Zaglupljivanje, kočenje, pad brzine, ničim izazvan restart, visok ping i sl. nakon izvesnog vremena je uobičajna stvar koja može da te zadesi kod opreme provajdera (u ruting modu). Rešenje naravno postoji, prebaci uređaj koji si dobio od ISP-a u full bridge mod (da radi kao media converter), kupi dobar (wi-fi) ruter u slobodnoj prodaji i poveži ga kablom na (u tvom slučaju) VDSL modem/ruter... podesi i "vozi" bez ijednog problema. Zaboravićeš da imaš ruter ili ako ti se ne plaća ruter, opaljuj hard reset čim iskrsne problem i tako u krug (to ne košta ništa, samo stradaju živci). Kad već imaš VDSL, sigurno nisi osnovni korisnik kome nije toliko bitno pouzdanost usluge.Hard reset odradio dobar posao. Sad sve fercera ok.
@nidzakv , bez mnogo lutanja sve najtačnije info vezane za vDSL u Kraljevu možeš dobiti u Poslovnici Telekom Srbija a.d. u Kraljevu
http://open.telekom.rs/home/poslovniceDetails.aspx?temp=0&sid=203&id=205&point=62
Ok naravno.. Nego istice mi SjeBB na leto, a do tada ima vremena jos podosta,
pa rekoh mozda ima neko ko koristi cisto da baci neki koment..
E super, znaci da sljaka i po Kv-u.. Iskreno ping mi se ne svidja![]()
Trenutno kod Poste imam neki minimalni paket od 2mbps i to sam zadrzao jer nisam internet koristio par meseci na toj adresi pa da ne gubim port jer sam ranije cekao i po 2 meseca na slobodan port u Novom Pazaru. E sda bih da probam da se prebacim na vdsl pa ako mozete pomoci da mi kazete da li se iz ovog podesavanja vide ti podaci koliko sam udaljen od centrale i da li bih mogao da izvucem makar 20 mbps. Skoro su nam menjali brojeve, sada su nam ubacili sedmocifrene tako da kontam da smo sada na nekoj novoj centrali.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari