Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Pitanje za poznavaoce s5.
Na sta da se obrati paznja ako se ganja polovni s5 preko oglasa ?

Neujednacenost ekrana, zastita kod usb porta, dugmici, zvucnik. Ostatak klasika kao i kod svih telefona. :)

Kako je najlakse to sve primetiti ? I sta tacno znaci to za ekran ?

Mislio sam na neujednacenost osvetljenja, my bad. U slabo osvetljenoj prostoriji se vrlo lako uocava razlika u osvetljenju (cest problem na Note 4 i S5). Za zastitu samo vidi da nije mnogo pohabana (da naleze lepo, da ne ispada iz lezista), za dugmice vidi da nemaju lufta, da nisu upali unutra. Zvucnik, drmni neki YT klip na max i vidi ima li nekih anomalija.
Za wifi, pozive i slicno ne moram da pisem (podrzumeva se). :)

Ok,hvala :)

A ako ne izvalim to sa ekranom da li ce mi u koriscenju moba to kasnije praviti probleme ? To jest da li se bas primecuje kasnije i da li ide na zivce ? :)

Ako ne uspes da provalis odmah (s obzirom da znas sta gledas) nece ni kasnije biti problema. Veliki broj ljudi to i ne primecuje, ali meni npr. to smeta (razlog zbog kog sam prodao Note 4). :)

Imaš u oglasima prodaju oko 2 3e poklopce baterije.

Na 5.0 mi se dešavalo stalno rekonektovanje n Wifi sa 2 telefona, posle nekog vremena evo i na 4.4.3 jel neko imao sličnih problema? Znaci dvije s5 u pitanju

Na 5.0 mi se dešavalo stalno rekonektovanje n Wifi sa 2 telefona, posle nekog vremena evo i na 4.4.3 jel neko imao sličnih problema? Znaci dvije s5 u pitanju
Ja bih pre rekao da ti je problem do wifi-ja nego do fona. Ja nikada te probleme nisam imao...

Dešava se isto i meni na 4.4.2,mislim da je do IP adrese jer sam zeznuo nešto sa DHCP,pa sam kucao manuelno na kompu IP jer nije hteo da se konektuje u opšte

jel to iGO nece da radi na 5.0 ili ja imam los apk?
Ja sam imao problema sa njim i na 4.4.2 a na 5.0 ga nisam ni probao. Problem je do one gluposti sa Read/Write dozvolama na SD kartici koje je sa KitKat-om uveo Google. Mislim da bi morao da budeš root-ovan da ti to ne bi pravilo probleme...nemoj me držati za reč, nisam 100% siguran u ovo što pričam, ali znam da sam i ja imao probleme sa iGo dok sam koristio 4.4.2 na S5...stalno je postojao neki problem sa SD karticom.

Na Lolipopu radi, provereno. Samo sam ubscivao na internu, ne na karticu.

Znam da mora na internu, znaci meni je losa apk. Koja je proverena verzija?

Ona koju kupis ili nadjes na nekom forumu koji se bavi piraterijom.

Ko tebi drma kavez? Jesam ja trazio link pa da me ti upozoravas? Posto imas problem sa citanjem/razumevanjem napisanog - pitao sam za ime i broj verzije.

Ti imaš problem sa čitanjem i razumevanjem pravila foruma...

A koji je problem sto sam pitao (da prevedem) jel bolje radi iGO Primo 2.40 ili 2.0 ili npr my way ili israel ? Ponavljam, nisam trazio linkove nego pitah ljude koji imaju S5 koja im verzija radi bez problema.

Nista ti nisi narušio pravila foruma :) opusti se...

Za prover rada bilo kog Samsubg telefona najbolja opcija je *#0*# i tu se dobije meni za testiranje rada telefona. Obavezno proverite plavu boju na ekranu jer ona zna da odumire na amoled ekranima tj ureze se slika.... to pricam iz licnog iskustva. Takodje ako kupujes telefon sa garancijom obavezno proveri da li je okidan knox brojac za rootovanje. Ako jeste garanciju mozes da bacis...

Kolko kosta otkljucavanje telefona online? Ono da garancija vazi. Cuo sam da je oko 10e.

Skoro je neko otkljucao u temi, mislim da je bilo 20 i neki euro. Mislim da je cak i ostavljen link.

Kad je cena poslovnim pala na 300 evra?
Čini mi se da su bili 350-430 do pre mesec dana.

Koliko mi je poznato, odjednom je skocila cena otkljucavanja.
Po servisima u NS je cena oko 40 i vise €, u oglasima moze da se izbunari za oko 20-25€. I to samo za G900F verziju, za ostaje je dosta skuplje.

Nazad
Vrh Dno