Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Na cijem nalogu je klip?
Nema veze gde je postavljen, phobearena, blic, kurir vec na kom yt kanalu.
Ako je na njegovom, nece da ima nista jer nije ukljucio monetarizaciju.
Zato treba sto pre da ukljuci monetarizaciju(ako je klip na njegovom kanalu) da bi poceli da se broje pregledi...

Ma nije ni postavio klip na YT uopste, dajte vise sa off-om...

Bas se sjebao,steta..

Znaci phonearena namerava da izbaci hands on bez informacije o bateriji ? Koliko jadno :)

Verovatno ce biti ona iphone fora,baterija na ovom modelu traje 12,344% duze nego na s5 itd itd

Poslednja izmena:
Ma objavice 100%, moraju to da objave zvanicno. Za S6 ce biti sigurno.

Edit: Mada, mozda ne na prezentaciji. :d

Poslednja izmena:
A kako oni mogu da znaju koliko traje baterija, ako telefon drze u ruci nekih pola sata, koliko im ustupe primerak ?
Ipak treba sacekati da dobiju aparat na testiranje par dana. Jedino tako moze da se zna koliko ce baterija da traje.
Ovde i ako kazu neku brojku 2100mah 3000mah to nista ne znaci, dok se ne vidi koliko je telefon zahtevan po pitanju potrosnje baterije.

Svi ozbiljniji sajtovi su telefon dobili ranije na testiranje.

^ Mislim da ovo nije tacno, tek kad su otisli u Barselonu imali su sigurno sat-dva da testiraju telefone i napisu hands-on tekst.
Da je kao sto si rekao procurele bi slike i snimci.

Koliko se sećam, prošle godine su odmah posle predstavljanja izbacili recenzije, što znači da su imali kod sebe telefone. Verovatno će isti slučaj biti i ove godine

2550MAH - S6
2600MAH - S6 Edge

2.0GHZ Octa-Core - S6
2.5GHZ Octa-Core - S6 Edge

Poslednja izmena:
Iz nekog razloga meni je veoma bitan kapacitet baterije.. Ipak je ovo android :)
Ma ne znaci ti nista kapacitet u brojkama, sve zavisi koliko je telefon zedan snage. Sta ti vredi i 3000mah ako telefon ima neki octa core koji cedi bateriju kao drenovinu.
Kad ga neko uzme na test par dana, znace se koliko drzi bateriju.
A na kraju, bice kao i svaki android, jedno punjenje dnevno...

Довољно је да може да издржи цео један дан без пуњења.

^ Mislim da ovo nije tacno, tek kad su otisli u Barselonu imali su sigurno sat-dva da testiraju telefone i napisu hands-on tekst.
Da je kao sto si rekao procurele bi slike i snimci.

Ne mislim na kineze boraniju vec na ozbiljne sajtove koji ne bi sebi dopustili da s njighove strane procure slike i snimci.
uostalom Strider ti je ispod napisao.
Ako imas izvor za tvoju informaciju slobodno okaci.

Ne mislim na kineze boraniju vec na ozbiljne sajtove koji ne bi sebi dopustili da s njighove strane procure slike i snimci.
uostalom Strider ti je ispod napisao.
Ako imas izvor za tvoju informaciju slobodno okaci.

Nemam izvor ali znam da je tako, telefone sigurno dobijaju tek u Barseloni, zavisno od toga ko kad stigne.
Full review-a za S5 nakon prezentacije nije bilo a nece ih biti ni za S6.

Pogledaj u M9 temi sve slike su iz Barselone kao i svi snimci. Full reviewa NEMA. Ne moze da se radi review sa proizvodom koji nije finalan.
M8 je bio izuzetak zato sto je u US bio dostupan dan nakon prezentacije.

Znaci nece biti full review-a sve dok telefoni ne krenu u prodaju?
To je bas bezveze.

Bice reviewa ali recimo nedelju ili par dana pre nego sto budu dostupni telefoni, isto vazi i za M9.

163.000...

Edit: 300.000 auuu. :d

Poslednja izmena:
Pocinje... :)

gsmarena_021.jpg

Samsung Galaxy S6 hands-on: Galaxy reborn
The stereo curve! Samsung unveils the Galaxy S6 edge - it's real and it's here!

MWC 2015: Samsung Galaxy S6 and S6 edge hands-on

Right on the money! Samsung Pay gets announced for the United States and Korea

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno