Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj je rekao u videu. On tvrdi da je došao do konačnih specifikacija, sad koliko mu je verovati...

Da, ja sam pomešao, ipak je to f1.9.

Poslednja izmena:
Nisam gledao taj video gde lik prognozira S6 na osnovu nekoliko rendera 🙂

Koliko znam ne postoji senzor za telefone te velicine, pre ce biti 1/2.6'' ili 1/2.3''.. a f2.0-f2.2, moja prognoza. I OIS naravno, sto je uz dobar softver sasvim dovoljno.. a i ocekivano, najjace da im se isplati da naprave flagship sa 1'' senzorom u 2015. kada ogromna vecina pravih dig. fotoaparata ima 1/2.3'' senzorcice, pa cak i neki prosumeri od 300e+.

Nemoj ni da gledas klip.. Koliko je iritantan lik to postaje bolesno.

Pazi mu izjavu u klipu, s6 edge ce imati 50mah vecu bateriju od s6,ali ta info vam sada nista ne znaci..

Mislim da samo lupeta na osnovu onoga sto je procurelo do sad, ******.
"Exclusive" lol

Treba Loznica da mu objasni da ekskluziva nije nešto pre zvaničnog predstavljanja nego nešto što niko drugi nema 😀

Je l moze live stream sa youtubea na telefonu da se gleda?

Edit: moze 😀

Poslednja izmena:
I dalje imate sat koji odbrojava vreme na phoneareni.

Bolje neka mu obrusi prvo onu ogavnu kameru koja je duplo vise izbacena nego kod napljuvanog ip6!

Samo što nije asimetrično izbačena, golema je razlika 🙂

Bolje neka mu obrusi prvo onu ogavnu kameru koja je duplo vise izbacena nego kod napljuvanog ip6!

Tanak telefon, a kamera 16MP ili 20MP, veci senzor plus OIS. Kome ne odgovara ne kupuje telefon i cao, ako je to uopste razlog da se ne kupi bilo koji telefon.
iPhone je tanak koliko i S6 a ima senzor od 8MP bez OIS-a pa je socivo izbaceno.

Poslednja izmena:
Naravno da ne odgovara. I to sto je tanak ne odgovara...bolje +2mm sa ljudskom bat.
Poenta je da su mnogi pljuvali na ip6,a sad kad samsung izbacuje isto onda je ok

Meni licno je bilo komicno kad su izbrisali to izbaceno socivo sa par promo slika i ljudi su najvise zbog toga pljuvali, to sto je izbaceno mi nikad ne bi bio problem. Pa koristio sam 1020 dugo... :d

Mada kad se uzmu specifikacije u obzir to socivo ne bi trebalo da bude izbaceno, zato sto ne postoji telefon sa kamerom od 8MP koji ima izbaceno socivo ili bar ja mislim da je tako. Prosto to su senzori iz 2012-2013-te.
Mislim da je problem bio zbog OIS-a mozda, na 6+ pa su i 6 odradili tako da se ne razlikuje.

Kamera na svakom Galaxy Samsungu do sad je izbacena, na nekom malo vise na nekom manje, kod S6 to za sad deluje malo vise ali mislim da ce da se isplati, posebno za one kojima je kamera bitna.

Nexus 5 ima 8 mpx i izbačeno sočivo. Nisu problem megapixeli nego veličina senzora. IPhone ima 1/3" što je samo malo manje od 1/2.6" koliko se očekuje na Samsungu.

Kad ga obučeš u silikon biće ravan kao Kate Moss :d
Da su mu barem grunuli 4000mAh pa neka bude deblji i ravniji,mali broj ljudi bi im zemerio
Kao da top proizvođači imaju neki dogovor između sebe pa moraju da se pridržavaju "standarda" za veličinu baterije. Kinezi nisu u toj priči

Poslednja izmena:
Kako ne vazi vise ? Zar nije do pocetka predstave ?

Uglavnom fino izgledaju..

Edit: jedino sto je stvarno ogavno je ova kamera pozadi..

Smes li da napises kolika je baterija ? Cenim oko 2400mah ?

Poslednja izmena:
Nema sta ogroman pomak u odnosu na S5, ovaj Edge mi se bas, bas svidja. Cekam HQ slike i hands-on klipove.

Ma nisam ja ništa potpisivao. Malo se zezam. Jedino nije bilo fer prema onome ko mi je ovo dao da delim ranije.

Nemam nista više od ovoga i par fotografija upaljenog.
Znam da je unibody, tj. nema otvaranja. Sim se ubacuje spolja.

Poslednja izmena:
Edit: jedino sto je stvarno ogavno je ova kamera pozadi..

Ovo je zbog stakla, do sad je iza bila plastika i onda su mogli oko senzora da podignu malo tu plastiku i da se tako zamaskira senzor, tako su i radili.
Sad je staklo i iza je sve ravno, tako da su sigurno morali tako da ostave, meni ne smeta uopste, taj okvir je sigurno od metala. Ne izgleda toliko ruzno, vise mi smeta blic i onaj senzor ispod njega, kako je to uradjeno.

To sam ja pisao posle prvih slika.. S3,s4 i s5 mu nisu do kolena 🙂

Mada cekam vojkan da se javi.. 😉

^🙂

Kao što je Apple čekao do poslednjeg momenta sa povećanjem ekrana i napravio bum, tako sada i Samsung sa kvalitetom izrade. Dopada mi se i što su značajno popravili kameru (a nisu morali, ona sa S5 je i dalje jako dobra). Još samo da vidimo šta će uraditi sa TW-om

Meni ovo lici na S3/S5 sa malo promenjenim materijalima i po mom misljenju S3 je trebao da bude ovakav a S6 je trebao da bude primetno unapredjen i da izgleda bolje i od M9. Jednostavno ne podnosim sapun dizajn i ovako zaobljene ivice, za mene je to pravi zenski telefon, jedino moze da ga izvadi neka camo tekstura, sta cu, jednostavno mrzim ovaj dizajn, pegla mi se od istog 🙂 Postujem da ima ljudi kojima je ovo prelepo, jednostavno ja bih S6 morao da nosim u nekom zastitnom kucistu koliko mi je gadan, kao i svi njihovi telefoni od s3 do sada (osim N4 i Alpha).

Inace ne sumnjam da ce telefon biti vrhunski, od ekrana preko zvuka do kamere, kamkordera a ostaje da se vidi kako ce raditi u praksi i kakav je softver, autonomija. Niko ne moze da me ubedi da koriscenje gps uz jace osvetljenje i 3G nece brzo istopiti 2600 mAh sa 5.1'' i 2k.. bem ti tanak telefon po cenu baterije. A u isto vreme sinteticki testovi ce varati ljude da je autonomija vrhunska.

tako sada i Samsung sa kvalitetom izrade

Kvalitet izrade i kvalitet upotrebljenih materijala su dve razlicite stvari. Imao je i htc ranije kvalitetnije materijale pa su se opet telefoni gulili, ljustili pa i raspadali dok je plasticni S2 tesko unistiv fon 😉 Ili uzmi bacaj Samsung Wave I/II tenk po betonu, gde oces, i iphone 4/4s pa da vidimo koji ce vise izdrzati a oba imaju premium materijale samo sto ce iphone malo ranije u vecna lovista 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno