Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Evo ga i 20. februar. jel vam se promenio rok vazenja kartice kad ukucate kod *100# ?

I meni. Zato pitam vas, kakvo je stanje ? Moze li link do zvanicne informacije oko promene uslova vazenja kartice ?

Brate to je za sledeće dopune. One će produžiti važenje kartice za mesec dana.

Evo jedno zanimljivo zapazanje. Jel vam radi azuriranje android aplikacija preko mtel kartice ? Kod mene ne radi. Ista stvar i sa speedtest aplikacijom. Ne radi testiranje upload brzine, dok download i ping uspe da izmeri. Tablet Asus ME176CX i Tenda 150M mifi ruter. Sve ovo radi preko HG630 kucnog vdsl rutera najnormalnije.

9718361e1390b81c9de0f7fcc2941155.jpg

I update radi ne znam kako to da ti pokažem :D

Poslednja izmena:
Evo jedno zanimljivo zapazanje. Jel vam radi azuriranje android aplikacija preko mtel kartice ? Kod mene ne radi. Ista stvar i sa speedtest aplikacijom. Ne radi testiranje upload brzine, dok download i ping uspe da izmeri. Tablet Asus ME176CX i Tenda 150M mifi ruter. Sve ovo radi preko HG630 kucnog vdsl rutera najnormalnije.
Interesantno. Potražite na Google Play npr. Whatsapp aplikaciju preko mtel neta, pa posle preko nekog domaćeg wireless-a :)

Potvrđujem za crash uploada, ali sam primetio da nije na svakoj baznoj stanici.
Interesantno. Potražite na Google Play npr. Whatsapp aplikaciju preko mtel neta, pa posle preko nekog domaćeg wireless-a :)
Samo preko aplikacije ga ne možeš naći, isto preko ove kartice ukucaj u browser izbaciće ti i onda taj link otvori u play store i najnormalnije će se skinuti. I nije samo whatsapp ima još dosta aplikacija neke manje neke više poznate.

Bilo bi lepo ako neko zna zbog čega se ovo dešava da napiše , ja sam guglao i nisam našao odgovor

Speedtest meni luduje i na obicnom ADSLu trenutno, mada je na VIPu sasvim OK radio. Na mTel isto potvrdjujem da na nekim BS upload ne moze da izmeri, tj. meri tipa 0.01Mbps.
Ranije se desavalo da se to poklapa sa stanicama gde net lose radi (ovo mi se desavalo u Nisu samo, kao da stanice nisu prepoznavale karticu :D, mada je mozda i do telefona bio, jer je kratko nakon toga otisao skroz).

Sada net radi, ali kao sto rekose kolege, speedtest ne moze upload da izmeri.

Meni izbacje WhatsApp na PS-u, ali imam dual SIM telefon. (dok sam na 3G, mTel kartica, ne na Wifi)

Poslednja izmena:
Dele poene za takva pitanja i odgovore. Izbegavaj ako ikako mozes ;)

Popodne, predvece radnim danima i vikendom tuga i zalost kako lose radi....
4165503277.png
Ponekad zna pasti i ispod 1Mbps, pa nece stranicu da ucita... pa reloda... pa stane sa ucitavanjem....
U predjenju sa decembrom prosle godine kad mi net nikad nije bio ispod 10Mbps... katastrofa...

Shvatili su zasta se koriste kartise pa throttleovali. Meni je radila OK nekoliko dana dok nisam imao ADSL. Mada kad sam ubacio VIP karticu u MiFi... kao ADSL je radio. Posle toga mi stvarno dodje da kudim MTS :D

Flat je flat ;)

Od vas koji koristite karticu aktivno, da li svi imate problem sa brzinom u poslednje vreme?:)

Od vas koji koristite karticu aktivno, da li svi imate problem sa brzinom u poslednje vreme?:)
Radnim danima
02.00PM - 9-8Mbps
Posle 03.00PM brizina pocinje da opada 6-5Mbps pa nanize do nekih 09.00PM posle se brzina popravlja.
11.00PM - 10.00AM Ide preko 10Mbps
To je neka statistika za Huawei e3251 koji mi radi kuci 0/24 preko mikrotika.

To je i dalje sjajno za 29evrica/per year. Dobro mora da se dopuni s' vremena na vreme.
Samo da oni ne udare nego ogranicavanje.

Mogao bih definitivno da uzmem :)

Možda bi bilo i bolje da zvanično ograniče na npr. 5/1, pa da uvek tako radi i da se zna da će tako raditi. Ovako, čas brzo, čas spooro, može da im bude u globalu i antireklama.

Pa meni ni mts internet u okviru postpaid paketa ne radi dobro ne znam šta očekujete.

Sve zavisi od bazne stanice na koju se kacite. Negde je jako brzo, negde je jako sporo. nema pravila.

U Kragujevcu u centru grada ja nemam svuda h+, meni je prosto neverovatno da za tri meseca imam neki ultra brz internet, ali hajde vreme će pokazati

Lokacija nova Hala Sportova u Kraljevu (bazna stanica puštena u rad pre par dana)

4172210407.png

P.S. Hvala Teniskom savezu Srbije na organizaciji Davis Cup u Kraljevu konačno sam dobio dobar mobilni 3g net u firmi

Nazad
Vrh Dno