Evo ga i 20. februar. jel vam se promenio rok vazenja kartice kad ukucate kod *100# ?
Evo ga i 20. februar. jel vam se promenio rok vazenja kartice kad ukucate kod *100# ?
Interesantno. Potražite na Google Play npr. Whatsapp aplikaciju preko mtel neta, pa posle preko nekog domaćeg wireless-aEvo jedno zanimljivo zapazanje. Jel vam radi azuriranje android aplikacija preko mtel kartice ? Kod mene ne radi. Ista stvar i sa speedtest aplikacijom. Ne radi testiranje upload brzine, dok download i ping uspe da izmeri. Tablet Asus ME176CX i Tenda 150M mifi ruter. Sve ovo radi preko HG630 kucnog vdsl rutera najnormalnije.
Potvrđujem za crash uploada, ali sam primetio da nije na svakoj baznoj stanici.Evo jedno zanimljivo zapazanje. Jel vam radi azuriranje android aplikacija preko mtel kartice ? Kod mene ne radi. Ista stvar i sa speedtest aplikacijom. Ne radi testiranje upload brzine, dok download i ping uspe da izmeri. Tablet Asus ME176CX i Tenda 150M mifi ruter. Sve ovo radi preko HG630 kucnog vdsl rutera najnormalnije.
Samo preko aplikacije ga ne možeš naći, isto preko ove kartice ukucaj u browser izbaciće ti i onda taj link otvori u play store i najnormalnije će se skinuti. I nije samo whatsapp ima još dosta aplikacija neke manje neke više poznate.Interesantno. Potražite na Google Play npr. Whatsapp aplikaciju preko mtel neta, pa posle preko nekog domaćeg wireless-a![]()
Radnim danimaOd vas koji koristite karticu aktivno, da li svi imate problem sa brzinom u poslednje vreme?![]()
Neces ni imati na mtel jedino na domacim provajderima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari