Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

kontam da je ocigledno do drivera jer npr radi mi monero,black coin kad pokrenem al ovo i fresh nece nikako

Izbacite -g 2 i ubacite --worksize 8

Ovo mi je 7950 ubrzalo sa 4.5 na 7.9. 7970 radi na oko 8.8. Intensity ne moze preko 12, barem kod mene.

Poslednja izmena:
Fala sad radi, nije mi palo na pamet. Goldi, zaboravi *.bin.

3 x msi 7950 1020/1250

occ nepomaže puno, memorija skoro nišra, samo GPU al nema neke svrhe da natežem kartice...
280x mi daju 8.6khs na 1040/1500, sa 1100/1500 imam 9khs

7950 sup.png

miner

hvala na pažnji

Poslednja izmena:
Baš si morao da povećaš diff. :D

Baš si morao da povećaš diff. :D

ma jok,par masina pusti samo.
Nisam hteo sve namerno...
Nego nesto mi i na voyi i na supu staju mineri.Kao da sami stanu.
Kad ih startujem opet rade bez problema.
Jel ima jos neko taj prob?

Ma zezam, po prirodi sam takav. :D Opustimo se malo.

Probaj ovako, u *.bat ubaci:
:loop

sgminer blablabla

goto loop

Mada je ovo, za kad program potpuno prestane da radi.

Poslednja izmena:
Dobro si se setio,ovo je odlicna komanda za loopovanje.
Koristio sam je dosta u proslosti,
stavio sam,sad cemo da vidimo.
Hvala ti

bat za loop, koji sam koristio par sati dok nije izašao miner koji nedaje HW errore

start sgminer.exe
timeout /t 180 >null
taskkill /f /im sgminer.exe >nul
timeout /t 3 >null
goto loop

timeout /t 180 >null -> koliko sekundi radi program
timeout /t 3 >null -> koliko sekundi je pauza pre nego što se ponovo pokrene program

Sta kopate voyu ili sup?
Sup je isplativiji jos nego bilo sta drugo dok voye nema na berzi.

Ja sam ugasio. Stane mi kopanje i vrti u prazno.

S poslednjim sgminer-om, što je okačen ovde? I ja sam još uvek na Voyi.

Ako ti se i dalje kopa, možeš napraviti ono što je sasami napisao.

Kako hoćeš, s tim što on ima već podešen *.conf za sgminer, pa je u tom slučaju dovoljno samo da se pokrene sgminer.exe. Ako koristiš *.bat, zameni sgminer.exe sa tvojim *.bat i trebalo bi da radi. Znači, napraviš novi *.bat sa navedenim sadržajem, pokreneš i on će se "vrteti" u krug. Kao što je napomenuto, podesi vreme prema svojim potrebama. Inače, kod mene sa 280X na I 12 i 7850 na I 13, ništa ne puca.

zavisi od memorije na grafickoj, neke mogu da rade i na I16 i daju preko 10 kh/s (mislim na 7950), ali vecina radi na I14, a sve na I13

zavisi od memorije na grafickoj, neke mogu da rade i na I16 i daju preko 10 kh/s (mislim na 7950), ali vecina radi na I14, a sve na I13

nije mi ni palo na pamet da probam ali eto vodjen tvojim postom ... stvaro rade na I16 i moje 7950 daju ~9,5Kh 980/1250

ja pustio malo ovaj voja koin mozda i bude vredeo nesto ...

EDIT:
ipak sam vratio na I14, cini mi se da na I16 koci ...

Poslednja izmena:
Kako hoćeš, s tim što on ima već podešen *.conf za sgminer, pa je u tom slučaju dovoljno samo da se pokrene sgminer.exe. Ako koristiš *.bat, zameni sgminer.exe sa tvojim *.bat i trebalo bi da radi. Znači, napraviš novi *.bat sa navedenim sadržajem, pokreneš i on će se "vrteti" u krug. Kao što je napomenuto, podesi vreme prema svojim potrebama. Inače, kod mene sa 280X na I 12 i 7850 na I 13, ništa ne puca.

jel to ovako ide ?

sgminer.exe --no-submit-stale --kernel pluck -o stratum+tcp://stratum.coin-miners.info:3636 -u xxx -p xxxx -g 1 -I 12 --worksize 8

start sgminer.exe
timeout /t 180 >null
timeout /t 3 >null
goto loop

Poslednja izmena:
Ne, već:

start sgminer.exe --no-submit-stale --kernel pluck -o stratum+tcp://stratum.coin-miners.info:3636 -u xxx -p xxxx -g 1 -I 12 --worksize 8
timeout /t 180 >null
timeout /t 3 >null
goto loop

Ako kojim slučajem ovo gore ne radi, kao što sam napisao, možeš napraviti poseban *.bat za to.

*.bat koji služi za pokretanje miner-a, ostaviš. Znači *.bat fajl sa ovim sadržajem ostaviš, recimo da se zove sgminer.bat:
sgminer.exe --no-submit-stale --kernel pluck -o stratum+tcp://stratum.coin-miners.info:3636 -u xxx -p xxxx -g 1 -I 12 --worksize 8

Napraviš *.bat koji će "obrtati" u krug, čiji sadržaj:
start sgminer.bat
timeout /t 180 >null
timeout /t 3 >null
goto loop

Imaš dva načina, pa izaberi.

Probaj bez parametra -g 1.

Ja pustih ovo sa tim podesavanjima, restartuje mi se miner svaka 3 min iako nema potrebe. Ja sam mislio da on to uradi kad stanu sherovi.

Ma stane posle 2 sata, nekad posle 5 ili 8 nema pravila. Probao sam na 15 masina i na svima zakuca posle odredjenog vremena.
Koristim onaj miner sa predhodnih stranica.

Onda stavi najbolje sat vremena i to je to.

Rešenje je cgwatcher i štikliraš da se restartuje miner kad nema shareova određeno vreme

Vrh Dno