Izgleda da u tvom tabloidskom razmisljanju postoje samo dve opcije, da ti prodje prevara i da te neko odvali od batina![]()
Sta se zapenili, nema nista lose u tome otici coveku na vrata...bilo vise puta, kad vide nekog 2 sa 2 uvek se sve lepo zavrsi i prodje uz opomenu i izvinjenje bez mnogo praznih prica.
Razumem ja taj bes i želju za pravdom ali to što razmišljaš je dobar način da nastradaš, otandžaraće te neko na pravdi boga, vidiš i po zvaničnim statistikama da ima je 1.2 ilegalna pištolja po domaćinstvu a tek sekirica i takvih stvari. Nešto konstruktivno da se uradi je da se što više prevaranata raskrinka i ukaže na načine da se izbegnu. Na duže staze, obrazovanje je jače oružje.Pa i ja sam mislio na to nesto drugo ali kad me vide nikad do toga ne dodje pa ja razocaran se vracam kuci, naravno refundiran u potpunosti ali prazan u dusi. :banghead:
Nekad mi dodje da bas jurim te prevarante da od njih kupujem pa da imam razlog za posete...
Namesti ga na nešto što prodaje , sa drugog broja zovi i nađite se da to kao kupiš a zatim ...
Ili veruj u državu i sistem pa pravac policija .
Razumem ja taj bes i želju za pravdom ali to što razmišljaš je dobar način da nastradaš, otandžaraće te neko na pravdi boga, vidiš i po zvaničnim statistikama da ima je 1.2 ilegalna pištolja po domaćinstvu a tek sekirica i takvih stvari. Nešto konstruktivno da se uradi je da se što više prevaranata raskrinka i ukaže na načine da se izbegnu. Na duže staze, obrazovanje je jače oružje.
Ovaj forum citaju i deca. Svojim pisanjem utičeš na njihove stavove. Nemaš prava to da radiš.I ja spadam medju taj procenat...
To se desi kad se odgaja generacija kukavica. Pri tome ni ne shvataju da jesu.Bez uvrede, ali vide li ti većinu današnje dece? Oni k'o u rat da idu. Svaki drugi ima nož ili nešto bodljikavo/seckasto, posebno u "zayebanijim krajevima" (Dorćol, Zemun...).
A neko od kupaca koji su prevareni nema tih '1-2 crvene' viska, pa im nije bas lako da se odvoje od toga.
Imas imas ti viska crvenih, ti si preprodavac.
Pa ti lakse da zaboravis na gubitak.
I kako si resio tu situaciju na kraju, sa tim aparatom ?
Znaci otisao si do njenog stana i sta se onda desilo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari