Šta je novo?

2015 PC Gaming

Ocekujem da provedem veliki broj sati uz Battlefield Hardline, svidele su mi se bete.
Ocekujem da Call of Duty 12 bude jos vece dno... probili su dno bureta, sad su u mulju, i moze jos nize.
Nadam se da ce SP kampanja Rainbow Six Siege biti odlicna.
Svideo mi se prvi deo kad je izasao, probacu SP Homefront: The Revolution.
To je to od ocekivanja. :d

P.S.
Solarix obecava. Ima nade za survival horror.

Poslednja izmena:
Očekujem odlične RPGs sa Kickstartera.

Par OK space arkada, simualcija, strategija. Ponovo su u modi, ali slabo ih nešto ispoliraju.

Štancovanje neću ni da pominjem, smorilo je više ponavljanje sa 3,4,5 a sad i njima više glupo da stavljaju brojeve pa izmišljaju nova imena.

Novi city simulator Cities: Skyline ako on ne vrati žanr na pravi put nema nade.

Čekam da Bethesda najavi novi Fallout. Blizzard ekspanziju za Diablo 3 ili SC2.

Još neke remastered igre koje su dragulji zlatnih godina PC gaminga.

I nadam se oživljavanju C&C franšize.

Ocekujem The Division, ispeglan i dobru kampanju, bete od Hardline su mi se svidele, mozda i kupim ali nisam vise u Battlefield vodama, zaboravio sam kako se igra... Od Call of Duty nikad ne ocekujem dobro, ali ove godine bas ocekujem WW2 jer se nesto ipak suska. Nadam se otvorenoscu GTA V za PC i da uzivamo u brojnim modovima. Od Witchera ocekujem dobru grafiku, jer za pricu svi znamo da je odlicna. :)

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain pre svega, zbog toga se uzima PS4.
Starcraft 2: Legacy of the Void - da vidim kakav je zavrsetak price, i malo opet da se pegla MP sa najvecom zajednicom nolifera na svetu :D
Homeworld Remastered - mnogo me raduje ovaj remake, jedva se suzdrzavam da ne uzmem vec sad, iako je jaka cena.

Igre koje cu igrati ove godine i koje cekam.
GTA V, solidna optimizacija i dobra podrska za modovanje.
The Witcher 3, da bude dostojan nastavak Witcher serijala.
The Division, da bude ispeglana i sredjena bar kao The Crew.
MGS 5 The Phantom Pain, Kojima sta jos tu da se doda.
Batman Arkham Knight, Rocksteady je sve igre do sad odlicno odradio ocekujem to i od ove.
Madmax, mada ne znam sta da ocekujem od ovoga nadam se da nece da bude nesto nalik Rage-u.
Hitman, jos se premalo zna o ovoj igri ali ako nastave stopama dosadasnjeg serijala bice super.
Deus Ex???
Homefront The Revolution, nadam se da ce ovo da ispadne dobro svidela mi se prica iz prvog dela mada se nadam da ce tehnicki da bude mnogo bolja od prvog dela.
Cyberpunk 2077, sve sto dolazi od CD Project-a vredi igranja :D
No Man's Sky, cini mi se kao zanimljiv koncept ne znam kako ce da radi u praksi ali sigurno cu da probam.
Klasika sport FIFA 16, Nba 2k16.
I Project CARS, F1 2015...

Ja se nadam ce konacno HL3 biti najavljen.

Pillars of Eternity i The Witcher 3

U kom to smislu ? :)

U smislu da je The Crew od pocetka radio bez problema, sem manjih zackoljica koje su imali neki korisnici koji nisu dobili na pocetku neke in-game bonuse. Na tehnicki deo sam mislio.

cekam objavu bethesde 14 Juna na E3 sajmu :)

Има доста наслова, један од главних је свакако Uncharted 4. :D

Uglavnom očekujem dobre cRPG naslove: Torment, Pillars a tu je i Kingdom Come koji bi trebalo da izađe u Q4 (mada sumnjam, verovatno će biti odlaganje).
Pored toga čeka se i ekspanzija za Guild Wars 2. Čeka se i Witcher 3 naravno.

Što se MP shootera tiče očekujem potpunu sušu, kao i u prethodne 2-3 godine (sa izuzetkom solidnog Titanfall-a), možda eventualno bude nekog većeg progresa u UT4 i to je to. Mračni dani su došli za MP shootere :smash:

Killing Floor 2,
TOXIKK (preorder)
REFLEX (preorder)

Tom Clancy’s The Division

Withcher 3 (preorder)
Grim Dawn (preorder)
Magicka 2
Kingdom Come: Deliverance

Hotline Miami 2, fuck yeah
Battle of Empires : 1914-1918
Call to Arms
Blitzkrieg 3

Firewatch
Syberia III

^Nisam siguran kad će Reflex, tj dal je planiran u 2015... :( Zaboravih KF2 :)

Need For Speed

Pregrizli jezik ako ukaljaju ime Underground!

Witcher 3 (već stoji na stim nalogu) i MGS V. Očekujem i da Bethesda pretstavi Dishonored 2 i Doom 4 na E3. To je sve.

ma kakav crni dishonored,pored fallout-a. ,)

Ocekujem da je Ubisoft naucio lekciju i da ce AC Victory da bude optimizovan :trust: ... prvo cu odigrati Rogue..,
Dobar Batman i dobar NFS.:)

The Wither 3, Batman: Arkham Knight, Star Wars Battlefront, Torment, Pillars i eventualno The Division. Sve ostalo moze pozitino da iznenadi, ali ne mora.

Nazad
Vrh Dno