Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kao što rekoše quickpick je odličan. Eventualno piktures.
Za twitter od besplatnih tweedle, od ovih koje se plaćaju fenix (njega koristim trenutno, odličan je).

Quickpic сам одстранио зато што не приказује нове фотке све док не одем у галерију.

Neće da može kad nije rutovan. :)

ne znam da li će ti to raditi bez camera2 apija... probaj fv5

instalirao sam nokijine here maps, ali kad ih otvorim samo beli ekran imam i nista vise, ista situacija i kad skinem mape, pokusavam da odzumiram ali opet isto, takodje i gore kad ukucam bilo sta, on mi izbaci ali na mapi opet nema nista,
isto i kad promenim sa satelite, na map, ili na traffic, jel zna neko mozda u cemu je problem? inace ranije mi je radio, na kitkatu, da nije do lollipopa?

instalirao sam nokijine here maps, ali kad ih otvorim samo beli ekran imam i nista vise, ista situacija i kad skinem mape, pokusavam da odzumiram ali opet isto, takodje i gore kad ukucam bilo sta, on mi izbaci ali na mapi opet nema nista,
isto i kad promenim sa satelite, na map, ili na traffic, jel zna neko mozda u cemu je problem? inace ranije mi je radio, na kitkatu, da nije do lollipopa?
Nije do lollipop. Meni radi.

pa sta mu je sunce mu njegovo, obrisao cache i data i opet skinuo mape i opet sve belo nigde se ne vidi nista...

Da nije do memorije na kojoj se nalaze mape? Interna/ SD kartica

Ne bi trebalo jer sama app ih smesti gde treba.

Koja bese sigra za proveru dali je tel zakljucan ili ne?

Stavis karticu drugog operatera? :d

Previse mainstream, on hoce neki hipsteraj :d

Za stare samsunge *#simlock#, za sony *#*#service#*#*, za LG 2945#*broj_modela# itd,itd.
U principu,najsigurnije je ovo iznad pomenuto: dve razlicite sim kartice,ne moraju cak ni da budu aktivne...

Ja odavno nisam koristio dialere osim stocka, ali sam pre par meseci probao RocketDial Trial, koji mi se svideo kako radi, pa sam kupio Pro verziju i to mi je sada glavni dialer.
Peglaju ga malo malo, što mi je bitno. Jeza me uhvati kada vidim neki program da je popularan, a poslednji put ažuriran pre godinu dana.

https://play.google.com/store/apps/details?id=intelgeen.rocketdial.pro

E pa ne koristim takve vaučere, već kupim na netu one prepaid kartice. Obično budu 11, 12 $ za jedan mesec. Ne mora da se aktivira preko VPN.
I meni ide na živce što su prestali da primaju naše kartice (tj non USA).

Ja sam se raspitivao i zaključio da je u Turskoj najjeftiniji SPotify, pa kad se odlučim da pređem na pretplatu, videću da mi neko dole kupi pretplatu za godinu dana, da ne razmišljam o tome :)

Ne znam u cemu je problem, ali ja ne mogu da napravim ni jedan mail nalog na cloudmagic-u?

U pitanju su domaci provajderi, sbb, beotel, orion... ali hocu sa imap, da bi mi mail-ovi uvek ostajali, jer mi se sa pop3 gube posle odredjenog vremena, vec sam pisao o tome. Kako treba da se napise za server za npr sbb. Mozda "imap.sbb.rs"?

Ja sam se raspitivao i zaključio da je u Turskoj najjeftiniji SPotify, pa kad se odlučim da pređem na pretplatu, videću da mi neko dole kupi pretplatu za godinu dana, da ne razmišljam o tome :)

ali pazi na licence. šta ti znači što je tamo najjeftinije, ako nema muzike koju bi slušao.
broj pesama zavisi od zemlje do zemlje.

nisam primetio da mi je nešto nedostajalo, ali nisam ni tražio. sada se doduše klackam na free USA nalogu.

Imate li ideju kako promeniti ton za "touch sounds". Lenovo ima mnogo prijatniji ali kako to izmeniti?

Neko je bio postavio ovde pre nekog vremena aplikaciju za skidanje muzike sa xda, mislim da se zove Audio download ili tako neko ne upečatljivo ime. Ja sam je bio koristio ali sam onda uradio reset telefona i sad mi treba a ne mogu nikako da nađem.
---------------
Takođe postoji li neka pametna aplikacija koja će sinhronizovati slike kontakata sa vibera, whatsupp sa glavnom Contacts aplikacijom?

Unapred hvala

Našao sam. Effect_Tick.ogg; da li bi smeo ovo da menjam? Da ne zakuca fon?

Vrh Dno