Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
Da li mp baguje i dalje ili su to sredili? Ja sam uglavnom vezan za kampanju i planiram da se bacim posle na mp ali sam pre nekih mesec dana probao i bagovalo je za medalju.

Multi radi sasvim pristojno, ali mu nedostaju neke osnovne i očekivane opcije. Npr. nema privatnih lobija, možeš da sa prijateljima voziš trku, ali će u njoj biti i neki random izabrani likovi, od kojih često ima ******a koji samo gledaju da se zakucaju u vas i da vas izguraju sa staze. Tako nešto sasvim upropasti trku. Ali developeri su rekli da uskoro ubacuju privatne lobije u kojima će biti samo trkači koje sami izaberemo, da sami biramo vozila, staze, uslove itd. Kad to zaživi, obavezno da organizujemo neku trku forumaša.
Dodajte me, ako već niste. Na psn sam stardusterx
Ovih dana ređe igram Driveclub ali kad se dogovorimo za neke trke računajte i na mene. Samo da se dogovorimo u Driveclub temi.

Ovaj tomb mi tako lepo leze. Jel ima sta u ovom fazonu da se igra?

^ yup.

The Last of Us je slican po core gameplayu, mada drasticno vise naginje na survival horor.

Ako oces akcioni third person shooter na PS4, preporucujem Second Son + First Light. Ako oces da se prebacis u 1st person, oprobaj Wolfenstein ili Metro igre.

Eto ga sretni dobitnik nagradne igre, resio da se opari i to zesce :p...

A reče da neće da prodaje zadržaće za decu :D

Sada jedino može toliko para da uzme na neku foru sa fabričkim brojem konzole. kao npr 00666 za sataniste ili nešto drugo.
Ovakve cifre su bile kad je bio Hype, oko ovoga. Više nema Hype-a ;). Realna vrednost 500€, za toliko se konzola i prodavala, jer ajd ima i tu kameru.

Sada da, jer najvise se dobijalo u startu. Sada nema druge nego treba sacekati odredjeni duzi period.

Ja cenim da ce posle 10+ godina ove konzole vredeti visetruko vise.

Yup, treba to cuvati u celofanu i cekati 30year anniversary proslavu.

Prelep je anniversary ps4, ali je realno ne bih kupio ni za 500e. 150e skuplje nego "klot", kamera je beskorisna, a za 350e se moze kupiti podjednako lepa bela konzola.

Poslednja izmena:
Bela je prelepa. Imao sam i crnu kao i svu tehniku ali sam ga prodao i uzeo ovu glečer belu.

Ljudi lagano pocinju da nabavljaju rane fizicke kopije od Ordera, impresije su za sada veoma pozitivne. Kazu da igra abnormalno izgleda, sto se videlo i odavno, a duzina kampanje je izmedju 9-13 sati u zavisnosti od tezine/kolicine istrazivanja [vise treba za platinum naravno]. Framerate je ultrasmooth. Reviewovi stizu u cetvrtak, 1 dan pre izlaska igre.

User-made screenshots:

16542642161_969dff2ff8_o.jpg

16356874500_6a78c7cb76_o.jpg

16362587257_f11b003941_o.jpg

16362584177_b196f88b25_o.jpg

16363049430_a8c227e526_o.jpg

Ja uzimam standardno preko 3-user share-a, bice ovo dobar vikend sto se gaminga tice. :)

Ljudi lagano pocinju da nabavljaju rane fizicke kopije od Ordera, impresije su za sada veoma pozitivne. Kazu da igra abnormalno izgleda, sto se videlo i odavno, a duzina kampanje je izmedju 9-13 sati u zavisnosti od tezine/kolicine istrazivanja [vise treba za platinum naravno]. Framerate je ultrasmooth. Reviewovi stizu u cetvrtak, 1 dan pre izlaska igre.

User-made screenshots:

16542642161_969dff2ff8_o.jpg

16356874500_6a78c7cb76_o.jpg

16362587257_f11b003941_o.jpg

16362584177_b196f88b25_o.jpg

16363049430_a8c227e526_o.jpg

Ja uzimam standardno preko 3-user share-a, bice ovo dobar vikend sto se gaminga tice. :)

A ja citam 5 sati max sa svim cut scenama kojih ima bar 2 sata.

5h za Order je ako se rushuje totalno kroz kampanju, bez ijednog umiranja. Takve playthrough neko moze da ima tek kada nauci totalno kako radi kampanja, sto se moze uraditi i u bilo kojoj drugoj igri.

Za sada imamo izvestaje od nekoliko ljudi koji su presli igru, i duzina je normalna, izmedju 9 i 14h zavisno od tezine/kolicine istrazivanja [14h nije bilo dovoljno za platinum].
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=152324117&postcount=1511

Heh, hvala za info, kakvi fejk rumori ne mogu da verujem da je speedrun bio.

5h za Order je ako se rushuje totalno kroz kampanju, bez ijednog umiranja. Takve playthrough neko moze da ima tek kada nauci totalno kako radi kampanja, sto se moze uraditi i u bilo kojoj drugoj igri.

Za sada imamo izvestaje od nekoliko ljudi koji su presli igru, i duzina je normalna, izmedju 9 i 14h zavisno od tezine/kolicine istrazivanja [14h nije bilo dovoljno za platinum].
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=152324117&postcount=1511

Premalo je to za 50 mojih €. Juče uzmem Knack na US Amazonu za 10$ i već kontam da sam bacio pare. Hteo da probam kako ide na US acc, pošto sam dosad imao EU. Nije mi jasno da lik koji je dizajnirao PS4 nije u svojoj sopstvenoj igri iskoristio ni 2% mogućnosti konzole :D.

Poslednja izmena:
Znachi bolje ti je da igras neku krs igru 50 sati nego odlicnu 5h ? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno