Trenutno da, poslednjih nedelju dana.Ti verovatno koristis Samsung![]()
Probaj sa app sa gplay TapetMalo glupo sto ovde pitam u ovoj temi, ali da li postoji neki QHD wallpaper app ili sajt koji ima ok wallpapers, a da su stvarno QHD, a ne FHD, ili tipa FHD resize-ovan na QHD pa sav muljav...
Standardno za LG da prvi procenat drzi duuugooooo.![]()
@Batak koji Samsung koristis?Na stock kernelu mozda![]()
Note 3 trenutno, sto?@Batak koji Samsung koristis?
Apsolutno nije bilo potrebe da se stavlja 2k displej na G3.
I ja sam razmisljao o tome jos na KK recite mi da li to moze da skodi necemu, ekranu itd ?Apsolutno nije bilo potrebe da se stavlja 2k displej na G3.
Kada stigne root za 5.0 ja cu oboriti rezoluciju na 1080...
Kad menjas na racunaru rezoluciju, skodi li necemu ?I ja sam razmisljao o tome jos na KK recite mi da li to moze da skodi necemu, ekranu itd ?
I ja sam razmisljao o tome jos na KK recite mi da li to moze da skodi necemu, ekranu itd ?
E sad smo skroz propali !Samo sto sam flesnuo Crash Rom danas, posle pola sata lik objavi da je zavrsio sa developmentom i da nece vise biti update-a... Skoro isto se desilo i kad sam bio na AndroidHD-u... Koji maler.
Pa kao sto napisase u tekstu ili komentarima cemu 2k rezolucija na 5.5 inca? Prakticno ne mozes na "malom" displeju da vidis ni razliku izmedju 1080 i 2k....zato kazem nepotrebno su gurali 2k..bolje da su napravili neki g2s umesto g3 a g4 kao telefon zaokruzili....Nece skoditi ekranu...ali cemu?
....škodi svim stock(fabričkim aplikacijama kao što su lančer,kontakti,poruke i sl.....) ako se ne promeni DPI kada se startuju stock aplikacije dolazi do FC kada se pak promeni ceo prikaz se poremeti ali ko hoće da eksperimentiše,probajte......
Dobija se to da manje trosi jer graficki procesor manje obradjuje, samim tim je brze i baterija duze traje.Obaranjem rezolucije se nista ne dobija jer 3,686,400 piksela ce uvek biti aktivno na bilo kojoj rezoluciji u svakom slucaju,tako da price o boljim performansama i trajanju baterije padaju u vodu.
Pa kako nije i 7 min je nestoBrže jeste al baterija nije bolja, vidiš i test. Što je i logično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari