Šta je novo?

LG G3

Lux autobrightness i neće vas više nikada zanimati kako je kalibrisan fabrički autobrightness ni na jednom androidu. Meni je to aplikacija u rangu SwiftKeya koliko ne mogu bez nje.

Malo glupo sto ovde pitam u ovoj temi, ali da li postoji neki QHD wallpaper app ili sajt koji ima ok wallpapers, a da su stvarno QHD, a ne FHD, ili tipa FHD resize-ovan na QHD pa sav muljav...

Malo glupo sto ovde pitam u ovoj temi, ali da li postoji neki QHD wallpaper app ili sajt koji ima ok wallpapers, a da su stvarno QHD, a ne FHD, ili tipa FHD resize-ovan na QHD pa sav muljav...
Probaj sa app sa gplay Tapet :)

Ovih dana bio kuci zbog praznika pa sam 90% vremena bio na WiFi-u, iako je bio lite use baterija je osetno duze drzala... (preko noci sam gubio 1% max, ali tako mi je oduvek bilo osim kad ja na 100% onda se i probudim sa 100%)

Prilozi

• Screenshot_2015-02-17-09-34-14.png
    Screenshot_2015-02-17-09-34-14.png
    237.6 KB · Pregleda: 192
  • Screenshot_2015-02-17-09-34-19.png
    Screenshot_2015-02-17-09-34-19.png
    180.4 KB · Pregleda: 186
Poslednja izmena:
Samo sto sam flesnuo Crash Rom danas, posle pola sata lik objavi da je zavrsio sa developmentom i da nece vise biti update-a... Skoro isto se desilo i kad sam bio na AndroidHD-u... Koji maler.

I ja sam razmisljao o tome jos na KK recite mi da li to moze da skodi necemu, ekranu itd ?

....škodi svim stock(fabričkim aplikacijama kao što su lančer,kontakti,poruke i sl.....) ako se ne promeni DPI kada se startuju stock aplikacije dolazi do FC kada se pak promeni ceo prikaz se poremeti ali ko hoće da eksperimentiše,probajte......

Poslednja izmena:
Nece skoditi ekranu...ali cemu?
Pa kao sto napisase u tekstu ili komentarima cemu 2k rezolucija na 5.5 inca? Prakticno ne mozes na "malom" displeju da vidis ni razliku izmedju 1080 i 2k....zato kazem nepotrebno su gurali 2k..bolje da su napravili neki g2s umesto g3 a g4 kao telefon zaokruzili....

Sumnjam da ce i g4 da useru sa tim displejom ako stave vecu rezoluciju...

....škodi svim stock(fabričkim aplikacijama kao što su lančer,kontakti,poruke i sl.....) ako se ne promeni DPI kada se startuju stock aplikacije dolazi do FC kada se pak promeni ceo prikaz se poremeti ali ko hoće da eksperimentiše,probajte......

Imas i video kako to da sredis.

Obaranjem rezolucije se nista ne dobija jer 3,686,400 piksela ce uvek biti aktivno na bilo kojoj rezoluciji u svakom slucaju,tako da price o boljim performansama i trajanju baterije padaju u vodu.

Meni je samo interesantno to sto je Phonearena izvukla ocajne rezultate na antutu benchu, ja sam izvlacio rezultate na KK kao oni kad su smanjili rezoluciju s'obzirom da je moj telefon bio koristen tada vec 3 meseca sa svim app koje koristim (kada sam radio update stojalo je 205app za optimizaciju) a njiov navodno cist soft koju su sveze flesnuli, a sad na LP sam izvukao jos bolje rezultate za nekih 5-10% vise od KK.

Najvise sto sam imao je oko 45k a najmanje je 39k nikada nisam imao manje od toga sto je daleko vise od njihovih rezulatata a opet napominjem ja guram koristen soft a oni svez, nadam se da razumete. Kakvo iskustvo imaju drugi sto se tice bencha ? da zaboravio sam da napomenem da sam uradio i taj T-rex i Manhattan test i na prvom izvukao 7,9fps a na drugom 20fps bez fresh reboot-a, ciscenja ram-a ili bilo cega drugog znaci sve normalno kao u svakodnevnom koriscenju. :)

Obaranjem rezolucije se nista ne dobija jer 3,686,400 piksela ce uvek biti aktivno na bilo kojoj rezoluciji u svakom slucaju,tako da price o boljim performansama i trajanju baterije padaju u vodu.
Dobija se to da manje trosi jer graficki procesor manje obradjuje, samim tim je brze i baterija duze traje.

Brže jeste al baterija nije bolja, vidiš i test. Što je i logično.

6be31302e544cd3d3e239624f05225e6.jpg
62b7b09a6a5f69a5c8eab34088951f70.jpg

Poslednja izmena:
Jel ovo normalno da 3h drzi 100%? 20 minuta SoT plus viber i whatsapp bili u upotrebi

uploadfromtaptalk1424270645226.pnguploadfromtaptalk1424270653381.png

Nazad
Vrh Dno