Šta je novo?

HTC One M8

Nisam ja nigde rekao da je bolji, ako jesam gde sam to napisao? :)

Ja sam samo rekao da nije tolika razlika, jer je napredak. Kao i sense što je napredovao od HTC One X i Sensationa do M7. Oni su malo brži bili nego Sammy. Videćemo sad M9 vs S6 ;)

Jos gori na 5.0, drug odneo u MTS da mu urade downgrade na kk jer je koliko toliko dobro radio.

Lepo sam rekao tw na Sense, a ti koristiš neki drugi rom koji nema veze sa tw i nešto pričaš. Ja pričam za out of box iskustvo.
ROM koji sam pomenuo jeste TW. Malo informisanja pre prosipanja mudrosti nije na odmet.
Djilkose, upravo tako. Sa S3 koji se vuce kao prebijen bi bilo koji od novijih telefona bio ogroman skok.
Da me neko ne shvati pogresno, be kazem da TW radi fluidnije nego Sense vec da nije krs kao sto pojedini pokusavaju da predstave.
Pa nije bas isto... Covek prešao sa raspadnutog S3 koji ima 4.3 matori TW i 1gb rama i slabasan exynos, to je već 3 godine star telefon.

TW sredjen na 4.4, a sad je još bolji na 5.0.

Nije bitan hw kod tw-a puno. S5 nakon 3 meseca koristenja mora da uradi hard reset zbog zabadanja cak i u skrolovanju kroz meni. Moje iskustvo*

Sestra dobila lollipop, i kaže baterija mnogo kraće traje... Ima li neko ovakvo iskustvo?

nek saceka par dana, pa nek donese onda neki sud...

Prošlo je tri dana, kaže ranije baterija dan i po do dva, sada jedva jedan dan

trajanje baterije zavisi od XY faktora...

I ja sam primetio da mi baterija kraće traje, koristim telefon na isti način i sa identičnim aplikacijama.

A ni po kvalitetu kamere.
Камеру нисам споменуо тако да опуштено уживај уз Самсунг а ја сам срећан да сам прешао на HTC. Иначе камера јесте одлична на ѕ5 једна од бољих.

Sestra dobila lollipop, i kaže baterija mnogo kraće traje... Ima li neko ovakvo iskustvo?
Мени је батерија слична. Можда малко краћа али у питању су нијансе.

Meni se kolega sa posla jedan dan pohvalio da je dobio 5.0, a sledeći dan kukao kako mu se telefon jako sporo punio. Baš ću da u sredu pitati kakvo je stanje.
Zbog svih tih gluposti i dalje se ne odlučujem da uradim update na 5.0.

Камеру нисам споменуо тако да опуштено уживај уз Самсунг а ја сам срећан да сам прешао на HTC. Иначе камера јесте одлична на ѕ5 једна од бољих.
S5 ne bih koristio ni dzabe da mi daju. Nemoj pogresno da me shvatis (ne volim Samsung) ali je neozbiljno reci da neko moze da "progleda" prelaskom na HTC sa nekog boljeg Samsung smartphone-a.

Неозбиљно? Lol. Ок извињавам се на неозбиљности. Ја који сам просечан корисник само преносим своје искуство и да прогледао сам и схватио колико је ѕ3 иза HTC-ја свидело се то теби или не. Нисам фан ниједног бренда поготово не оног којег поседујем у том тренутку.

Meni se kolega sa posla jedan dan pohvalio da je dobio 5.0, a sledeći dan kukao kako mu se telefon jako sporo punio. Baš ću da u sredu pitati kakvo je stanje.
Zbog svih tih gluposti i dalje se ne odlučujem da uradim update na 5.0.
Isto je primetila i moja sestra.sporije se puni,baterija traje kraće...

Неозбиљно? Lol. Ок извињавам се на неозбиљности. Ја који сам просечан корисник само преносим своје искуство и да прогледао сам и схватио колико је ѕ3 иза HTC-ја свидело се то теби или не. Нисам фан ниједног бренда поготово не оног којег поседујем у том тренутку.
M8 daleko ispred S3? Ma zamisli.
Dobro nisi rekao da je bolji od S1.

Батак-не знам у ком трипу си али контрадикторан си мало. А и подјебаваш и безобразан си без разлога стога завршавам причу.

Прочитај постове од почетка можда и скапираш

Ja sam koristio ajfone 4s,5 pa htc m7,m8 i mogu da zakljucim da je sense brz (za nijansu brzi) pd ios-a.Samsung ce navodno izbaciti brzi,fluidniji softver u martu,za s6.

Прочитај постове од почетка можда и скапираш

Nema sta da citam, poredis aktuelni telefon i telefon stariji 2 generacije. Normalno je da ce m8 biti brzi i samim tim bolje iskustvo. I da, dobro znam kakav je s3. Muka mi i s4 kad koristim, a ne njega..
Elem, kako radi m8 kad mu napunis memoriju? Jel uspori primetno?

Poslednja izmena:
Ne uspori ni malo, meni je pun plus skoro puna mem kartica od 32gb.

Nema sta da citam, poredis aktuelni telefon i telefon stariji 2 generacije. Normalno je da ce m8 biti brzi i samim tim bolje iskustvo. I da, dobro znam kakav je s3. Muka mi i s4 kad koristim, a ne njega..
Elem, kako radi m8 kad mu napunis memoriju? Jel uspori primetno?
Не вреди *** човек тера по свом па то ти је. Ајде овако, имао у својим рукама ѕ3,ѕ4,Note3 и ѕ5. Ниједан не може да се пореди са M8 по флуидности, дизајну, батерији. М8 видим као неки пандан iPhone по тим карактеристикама. Јел ти сад јасније или да цртам?

Батак-не знам у ком трипу си али контрадикторан си мало. А и подјебаваш и безобразан си без разлога стога завршавам причу.
Nije mi cilj uopste da podhebavam, vec je veoma glupo porediti S3 (koji je kao puz) sa ovim telefonom.
Note 3 ne moze da se poredi po pitanju baterije sa M8? E ovo je tek izjava...
Не вреди *** човек тера по свом па то ти је. Ајде овако, имао у својим рукама ѕ3,ѕ4,Note3 и ѕ5. Ниједан не може да се пореди са M8 по флуидности, дизајну, батерији. М8 видим као неки пандан iPhone по тим карактеристикама. Јел ти сад јасније или да цртам?

Nije mi cilj uopste da podhebavam, vec je veoma glupo porediti S3 (koji je kao puz) sa ovim telefonom.
Note 3 ne moze da se poredi po pitanju baterije sa M8? E ovo je tek izjava...
Ја ти причам из мог искуства а не генерално. Нисам ти ја неки geek ту да поредим и паламудим да ли је на тесту 200 поена или није горе доле. Значи кориштен и један и други на LTE мрежи цео дан, stock, М8 дуже траје. Не знам шта ти више није јасно? За**** ме спецификација и приче са разноразних сајтова.

Nazad
Vrh Dno