Šta je novo?

HTC One

^ Najmanje promene, ali mi se na HTC više sviđa izgled LP-a nego na Nexus uređajima. I ja unapredih danas M7 na 5.0.2 i radi dobro.

Nažalost, rastajem se ubrzo od One M7. Ali sam izuzetno zadovoljan telefonom. Definitivno mi je jedan od omiljenih.

Poslednja izmena:
^ Najmanje promene, ali mi se na HTC više sviđa izgled LP-a nego na Nexus uređajima. I ja unapredih danas M7 na 5.0.2 i radi dobro.

Nažalost, rastajem se ubrzo od One M7. Ali sam izuzetno zadovoljan telefonom. Definitivno mi je jedan od omiljenih.
Na šta prelaziš?

Browser iz jb :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423765880340.png
    uploadfromtaptalk1423765880340.png
    266 KB · Pregleda: 120
Silom prilike, prelazim na THL 4000 dok ne naleti nešto odgovarajuće.

Pa kad se naviknes na dobru bateriju, će da ti bidne teško da predjes na nešto što kraće traje :)

I meni brat oteo moj :D

Moram da pohvalim telefon kako se lepo pokazao na skijanju. Naime, drzao sam ga u dzepu bez zastite ikakve i dosta vlage se kondenzovalo na ekranu, bio je sav mokar. Kasnije sam zaboravio da zatvorim dzep pa je bio pun snega. Na srecu nista mu ne fali...

^^
Za sad. ;)

I ja sam se rastao od mog M7 pre par nedelja, videcemo sta dalje. Javite sta ste vi. :D

Ja planiram nexus 6. Nikad više overbloated Android telefon.

Gde bre N6....najveći fail ove godine... Bolje OPO uzmi ili čekaj OPT ;)

Kod mene je super stanje. Jeste da nije One, nego S3 koji je star godinu i po, ali evo uzeo sam bas da probam stapic za usi i vodu, ceo ekran je i dalje pokriven premazom :)

e *** :p Nije da je ovo neka katastrofa, ali sjecam se dana kada sam samo mogao malo da trljnem tel o majicu, i nikakvih tragova prstiju da nema. Inace je tel bez ogrebotine. Mozda ipak pocnem folije da stavljam, kad uzmem Hima-u

Kad se tako istroši kupiš staklo za par dolara i nalepiš to

Evo da se upisem u temu, malo da promenimo dok ne izadje m9:)

Kad se tako istroši kupiš staklo za par dolara i nalepiš to

ko sto kaze clanak, folije i stakla od par dolara i nisu bas neko rjesenje :)

Ipak, sad kad je hima blizu, ne cima mi se ni oko cega :D

ja sam našao na aliju staklo od 15 dolara sniženo na 6, 0.2mm i piše da ima oleophobic. pa koliko treba da košta da bi bilo rešenje, 50$?

edit: ipak sa 13 na 6.5 :)
http://www.aliexpress.com/store/pro...HTC-ONE-M7-Top-Quality/227977_2032864883.html

al ko da čeka mesec i kusur

a poenta posta je bila da ne moraš na novom telefonu da stavljaš folije da bi čuvao premaz, koristiš ga normalno pa kad se istroši tada nalepiš ako ćeš zadržavati telefon. ovako čuvaš premaz za sledećeg kupca :)

Poslednja izmena:
6.5, i koliko kontam, to je bulk price (jeste da moze i samo 2 komada, al ipak, ne moze 1 :d ).
Kad se kaze "par eura", ja bukvalno kontam oko 2€ ;) A vise sam mislio da ganjam nesto od provjerenih proizvodjaca... Cisto davnasnje iskustvo sa jeftinim folijama...

PS obicno ne prodajem telefone, jos koristim Desire HD kao drugi telefon, koji ce sasvim moguce zamijeniti M7 ubrzo :smoke:

Poslednja izmena:
ARHD 90.1 iz licnog iskustva, najpopularniji je

+1 za neki od sense lollipop romova koji je blizu stocka.

Moram dodati da dolaskom xposed-a, konacno radi i greenify i amplify, sto mi je falilo. Bez xposed-a i ovih modula sam imao max oko 4 sata SOT-a, a sinoc izgurao preko 6 sati, sto se ne secam da sam ikad imao. Cak i dalje zeza mediaserver, mada ga sada amplify kontrolise solidno.
Videcu jos ovih dana, ali vec mi i sad deluje odlicno baterija, otkad sam ga skinuo sa punjaca.

Stavih arhd 90.1, medjutim zanima me ima li mogućnost da se postavi samo 2g da bude mreža

Prilozi

• uploadfromtaptalk1424182365387.png
    uploadfromtaptalk1424182365387.png
    95.1 KB · Pregleda: 125
Vrh Dno