Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://prntscr.com/62zku0

edit: ja necu da gasim masine sve dok mi ova dva seta od po 4 naloga ne napune 10 e i isplatim to pa ako stigne stigne ako ne veliko hvala estoncima ... kad napune za par dana ovi nalozi necu praviti nove cekacu da vidim kakva je situacija

Poslednja izmena:
edit: ja necu da gasim masine sve dok mi ova dva seta od po 4 naloga ne napune 10 e i isplatim to pa ako stigne stigne ako ne veliko hvala estoncima ... kad napune za par dana ovi nalozi necu praviti nove cekacu da vidim kakva je situacija

Ne mozes ni da isplatis.. kad kliknes na collect dobijes ovo

Untitledxx.jpg

Prilozi

Poslednja izmena:
ja pre dva dana povukao sa 4 naloga i evo stiglo pre 3h 🙂
sa druga 4 me mrzelo i ostade im sad to

ne sekiraj se meni je stiglo samo 300k doga , a sve ostalo nista (povlacio sam svaki dan)

Ja sam izgleda najgori, ništa nije stiglo, osim 4 naloga instant pre 3-4 dana od tada suvo....
Za sada možemo da se nadamo da nam stigne ovo što smo poslali, možda će cointellect da vaskrsne ali očigledno po nekim drugim pravilima, ako bude tako predpostavljam da će zarada biti od 3 do 4 puta manja što po meni uopšte nije loše 🙂

Poslednja izmena:
Znaci zavrsilo se, ko hoce da kopa mora kupit starter koji dnevno vraca 1.1€ treba mu 90 dana da se otplati, znaci takva 4 startera treba platiti da bi kopao sa jednom kartom - ne vjerujem da ima iko lud da im da tolike pare.
Morace smislite nesto drugo, ako misle da kafana nastavi raditi, ovako do ujutro ce napustiti 99% ljudi.
Zao mi je samo sto nam nisu isplatili ovo sto smo zaradili, meni nije nijedna isplata stigla, a povlacio sam svaki dan 🙁

Dobra fora... terali su nas da što ređe povlačimo i onda prc 🙂

Bilo je lepo dok je trajalo. Nadam se da ga se necemo secati i po tome sto je to poslednje sto smo kopali karticama.

Znaci zavrsilo se, ko hoce da kopa mora kupit starter koji dnevno vraca 1.1€ treba mu 90 dana da se otplati, znaci takva 4 startera treba platiti da bi kopao sa jednom kartom - ne vjerujem da ima iko lud da im da tolike pare.
Morace smislite nesto drugo, ako misle da kafana nastavi raditi, ovako do ujutro ce napustiti 99% ljudi.
Zao mi je samo sto nam nisu isplatili ovo sto smo zaradili, meni nije nijedna isplata stigla, a povlacio sam svaki dan 🙁

Kažeš napustiti 99% ljudi? Odoše oni u minus :d 2015-02-09_170422.png

Ovi su poludele.
Expired contracts
Name Power Purchased Expires
Starter 10 Mh/s Dec 16, 2014 3:24:30 PM Feb 9, 2015 5:37:51 PM
Isklucili su mi contract a jos ima ...

oooo "raste" snaga 😀

% PURCHASED -18,8%
% IDLE 118,8%

Dobar im je %

ma snaga je uvjek bila navlakusa, ko da im je tolika zainteresovanost za contracte jes malo morgen 😀
Nekoliko dana i vise nece postojati, sve sto je dobro kratko traje, nesto smo zaradili nije da nismo, ali sta dalje sta kopat?
Zvanicno su izbacili saopstenje da nema kopanja bez aktivnog contracta /startera tako da je za mene ovo zavrseno, pogasno sve nek se hlade masine 😀

Iako ima tesko da ce iko o tome pisati javno na forumu svako hoce da ugrabi sto vise, ako uopste ista ima vise da se kopa grafikama tj. da se ne ide u minus.

Jedino ako ukinu cap od 1,5 eura dnevno po nalogu i realno obračunavaju zaradu u odnosu na hashrate. Ako su imali zaradu i od našeg kopanja, a nisu hteli samo da prevare ljude, onda im je ovo izvodljivo.

Ko će sad da se cima i rasprodaje sav hw 🙂

Mogu zamisliti od sutra oglase 😀
Bolje i u oglase pa sta se uzme nego skupljat prasinu, vec pola godine nema se sta kopat da nije ovaj kojn uletio odavno bi se prestalo kopati, sad je doslo vrjeme nema druge, prodaja i zavrsetak jednog finog hobija 😉

meni su na jednom starteru koji je iz decembra skratili trajanje, tj napisali su da je istekao danas a na drugom koji je iz januara stoji i dalje kraj aprila, naravno ni kuceta nisam video ni sa jednog naloga od 25.01 🙁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno