Šta je novo?

Dark Souls

Nekako čudno radi igra, ne mogu uopšte da opišem. Mislim da je nešto zbog DSFixa. Kao da u isto vreme radi u 60 i 15 fps.

EDIT: Izgleda da se samo popravilo...

Poslednja izmena:
Evo danas i meni sa DSfixom 2.3.1 opet crashuje na pocetku ovo mora Steam da nesto jede *****, juce je sve radilo OK.
Elem sad sam i ubacio 2.4 i igra mi je bre nesto mnogo spora.
Koliko ja kapiram ranije sa DSfixom igra je postajla brza ako otklucas FPS, medjutim sad mi je FPS otkljucan ali sve je ostalo sporo.
'Bem li ga....

Kod mene nije stutter. Ili se sve usporilo ili se samo moj lik usporio.
Ovo je totalno druga igra u poredjenju s onom od juce...

i?zna neko nacin da se ovo osposobi?zadnji dsfix,lecene prepare to die verzija,puca na ucitavanju.

NIsam dugo igrao, a i uopste malo na PC pa ne znam koja je situacija sa cheater-ima, ali ako ovo igras leceno, propustas bukvalno pola igre. A moze verovatno da se nadje budzasto.

jel igra sad automatski prebacena na Steam? Pitam jer nisam uspeo da je portujem zbog buga na Win 10 (crash pri pokretanju)?

If you played or are currently playing Dark Souls™ Prepare To Die Edition, you will be able to update and keep your Save Data and Achievements. The Save Data and Achievements transfer service is being provided from December 15th to February 16th. From February 16th, the new version using Steamworks functionalities will become the default version of the game.

Please read the process below to update your game properly. Please note that from February 16th, we cannot guarantee that your Save Data and Achievements will be able to be transferred

http://steamcommunity.com/games/211420/announcements/detail/206368522048405952

znaci od 16.02....

niko da odgovori,a sve prsti od preporuka,i to od ekipe koja ima 9/10 ukus kao ja...keve mi,niste fer.

^^WOW ala si mu odgvorio :d Samo, ono, covek nije pitao to...

i?zna neko nacin da se ovo osposobi?zadnji dsfix,lecene prepare to die verzija,puca na ucitavanju.

NIsam dugo igrao, a i uopste malo na PC pa ne znam koja je situacija sa cheater-ima, ali ako ovo igras leceno, propustas bukvalno pola igre. A moze verovatno da se nadje budzasto.

Molim?

Poslednja izmena:
Pa vecina ljudi ovde ima oridjidji...

vrlo rado bi je kupio,da imam opciju,posto sam ogranicen na domaci platni promet,nije naletala na forumu,a na kp.com ne bih da me neki klinci vozaju za tih 500-600 dinara,a fizicke kopije nemam stvarno nameru da placam,pa zamerajte koliko god zelite.ko zeli da pomogne moze i na pm,da se ne ljute puristi.

Niko ti ne zamera, samo ti kaze covek da nisi dobio odgovor jer vecina ima originale pa se nije bavila lecenjem sa novim dsfixom.

lol.jpg

I btw, probaj ovde, peti link po redu.

Poslednja izmena:
danke druze,cu proverim.

sto se tice tog onlajn dela,RPG mi je uvek bio bas personalna rabota,ne lozi me da igram sa drugim ljudima,ili protiv njih,ili sa vise karaktera.bitna mi je atmosfera i prica,ostalo je trivijalno.vec sam izjavljivao da su mi obe igre sa skracenicom "SoC" najbolje igre ikad.

Imam 75 sati u DS a nisam nikada želeo da igram pvp ili co-op, ali puno puta su mene napadali i par puta pomogli kod bosova, znači i za mene je RPG samo singleplayer a opet DS je tako napravljan da je potpuno druga igra ako se igra online.
Makar i da ne vidiš nijednog drugog igrača, same poruke koje oni ostavljaju znače mnogo u igri, jednostavno nema veze offline i online igranje, bez obzira što je u pitanju single player.

evo izvini sto hocu da igram igru kako se ne igra. :d

Covek ti lepo objasnjava i sve sto ti je rekao je istina.
Igraj igru kako god zelis, kapiram da ne moze da ti fali nesto sto nisi probao.

uglavnom,isprobano ovo sa linka,osposobljeno,ali je pukla igra na nekih 5 minuta,tj kod treceg bonfire-a,odma' posle onog ogromnog cudovista.mnogo sam petljao po .ini-ju,cu sve od pocetka sa bekapovanim originalnim pa valjda nabodem kombinaciju koja radi.:d

moze jedan hint oko kontrola: gde se podesavaju a i b taster?u ki bajndizima nisam nasao,ili sam corav.

uglavnom,isprobano ovo sa linka,osposobljeno,ali je pukla igra na nekih 5 minuta,tj kod treceg bonfire-a,odma' posle onog ogromnog cudovista.mnogo sam petljao po .ini-ju,cu sve od pocetka sa bekapovanim originalnim pa valjda nabodem kombinaciju koja radi.:d

moze jedan hint oko kontrola: gde se podesavaju a i b taster?u ki bajndizima nisam nasao,ili sam corav.

To je japanski port, i ovo sto smo dobili je mnogo. :d
U DSfixu imas .ini fajl gde mozes da menjas kontrole za tastaturu. a ako mislis da menjas kontrole na gejmpadu mislim da to ne moze, barem koliko ja pamtim

tastatura,ni nemam kontroler,niti me zanima.ti verovatno mislis na DSfixKeys.ini,koliko ja vidim on menja stvari vezano za DSfix ne same kontrole u igri.meni treba premapiranje zelenog (tj. A) i crvenog (tj. B) tastera,vidim da su krucijalni za gejmplej a ja nemam pojma sta da priiskam. :d

Aha, e to nema :p

PS
Vidi na nexus mods dal ima fix za to...

Poslednja izmena:
tastatura,ni nemam kontroler,niti me zanima.ti verovatno mislis na DSfixKeys.ini,koliko ja vidim on menja stvari vezano za DSfix ne same kontrole u igri.meni treba premapiranje zelenog (tj. A) i crvenog (tj. B) tastera,vidim da su krucijalni za gejmplej a ja nemam pojma sta da priiskam. :d

Imas mod za to na Nexusu, samo zadnji put kada sam instalirao nije podrzavao key rebinding, pa ako oces da ga koristis moras sa default kontrolama.

Imam 75 sati u DS a nisam nikada želeo da igram pvp ili co-op, ali puno puta su mene napadali i par puta pomogli kod bosova, znači i za mene je RPG samo singleplayer a opet DS je tako napravljan da je potpuno druga igra ako se igra online.
Makar i da ne vidiš nijednog drugog igrača, same poruke koje oni ostavljaju znače mnogo u igri, jednostavno nema veze offline i online igranje, bez obzira što je u pitanju single player.

Ne znam po koji put vec cujem to "offline nije ni pola igre" a nikako da cujem neko dobro objasnjenje za to. Neki ljudi jednostavno ne volje online igranje, sto znaci da ce jadnici ostati uskraceni od ogromnog dela igre koji se sastoji od....poruka? Really? :trust:

Nazad
Vrh Dno