Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja jutros poslao stiglo danas oko 1h, radi radi samo ne stize ono sa demo istekli naloga, od 25.1 jos nista

meni stiglo sve, poslao sam jutros oko 9, stiglo posle 12 🙂

Da li je neko pokretao 4 naloga jednom 280X (load balance) i kako se to pokazalo? Na koliko bi je trebalo nasvirati da bi bilo smisleno?

Pa valjda svi tako i rade 😀

900/1000 ili 900/1250 (zavisi od karte do karte) 630-640 khs i ~4.4€ + ref kad radi pool kako treba

Ja sam mislio da je uobičajeno dva naloga po karti sa 800/1000... Asus je u pitanju, CUII Top.

Do zastoja od par sati dolazi zbog "cestih isplata" 2-3 ,sa free naloga gde se isplata vrsi 1 put doge stizu instant.

Ma furaj 4 naloga ako imas dosta karti onda treba i dosta ip adresa :d
oko 700kh/s za protekla 24h 5.03€-nije lose :d volim kad sa jednom kartom predjem 5€ samo da potraje bar dok amd-e izbaci novu R9 3xx seriju.
kakvi ce to rudari da budu :d

Koliki ti je takt, urla li? Ako je Asus, koliki ti je napon okvirno? Ja imam dosta ip adresa i računara, ali sam postao kratak sa grafama, pa bih sad da malo "razvodnim", da iskoristim te adrese, kad ih već imam.

Alal tebi vera!!! Ja ne znam na čemu ti to vrtiš, kom sistemu i drajverima, kojim minerom, pošto ja ni sa Safirom, ni sa Asusom ne mogu toliko kh/s da postignem, pa šta god da radim...

280x mining.png

Permutovao sam, oko 1.25e je zarada a 2x7850 950/1200 sa 1.05v daje 1.35e, hashrate malo padne kada se uključi TV, mrzi me da namestim VNC...
Na mom sapphiru je stilth bios i malo su veći taktovi, kako god manje se greje od MSI 280x Gaming iako ima lošije hlađenje...
drv je 13.12 i miner najobičniji 3.7.2....

Noćas sam povuko sve novce, ali samo sa jednog isteklog demo naloga (isteko pre 3 dana) koji još radi stiglo instant ostalo sve na čekanju 🙁

Evo ga link sa biosima, flešovaću i MSI 280x pa javljam šta sam napravio...

Poslednja izmena:
Koliki ti je takt, urla li? Ako je Asus, koliki ti je napon okvirno? Ja imam dosta ip adresa i računara, ali sam postao kratak sa grafama, pa bih sad da malo "razvodnim", da iskoristim te adrese, kad ih već imam.

Sapphire dual-x, i vapor x tri-x.
Prostorija gdje mi sve kartice budu (moje i od drugi ljudi) ima temp od 8-10c tako da karte rade do 60c, sapphire R9 280X dual-x cim predje preko 45% obrtaja vent cuje se nije strasno, ali da radi sama cuo bi se taj zvuk ventilatora.
Ovaj primjerak lupa 720khs na 1020/1500 napon najnize sto moze 1.16v nece ispod nema sanse los asic.
Drzim je na 1000/1500 tacno 700khs daje cgminer 3.7.3, guram sa njom 4 naloga jucer sa referalima 5€ znaci kad pool radi kako treba kao sto je jucer radio 24h bez prekida sa ovom kombinacijom se prebaci 5€.
R9 280X vapor-tri ona lupa 750kh/s def takt 1100/1500 napon zakljucan iz tri-xa nista ne reaguje, ali zato strasno hladjenje, smio bi reci da ima otkljcan napon da bi bila najbolja R9 280X karta ovako za rudarenje ipak je to visok napon radi na 1.2v bar tako ocitava.
Asus nisam imao namjeru nikad uzimati dosta ljudi se zali da memorija nije hladjena na njima kako treba.

@sasmi koliki ti je asic na toj dual-x kad ti na 1020/1500 ne trazi vise od 1.04v?
Da ja svoju mogu spustit na 1,04v bila bi ko led u ovakvim uslovima 😀

Mojoj 60% i nece ispod 1.16v odma zabode def taktovi 1020/1500 i def napon joj je 1.225v, mogu je spusti max na 1.16v sve ispod zabada na def. taktovima.
Mada i ovako s obzirom da imam extra hladnu prostoriju radi super ispod 60c a daje 700 kh/s kad se ugasi cgwatcher i Tw daje oko 720kh/s mozda uz jos neka sitna podesavanja ili neke verzije driver-a moze i vise, ali ko ce se zezat meni je i ovako extra kad radi pool onda baci 5 evrica dosta.

Nevredi se nešto posebno cimati oko podešavanja taktova zbog nekog sitnog dobitka, stara izreka kaže ko se nenakusa neće se ni nagrebe, ovde u miningu može da se zaradi samo ako imaš veći rudnik 20+ kartica, kvantitet se traži ....
Moj MSI 280x ide i na 1300/1800 preko nisam probao, samo što neželim da ga silujem, tu karticu će jednog dana neko da ubaci u komp (ako niko drugi sam ću da pravim crossfire), red je i njega da služi... Maltene sve mi je na default taktovima sa smanjenom voltažom osim 7950 kartica koje su za GPU ~1000-1030 @1.03V, greota je držati ih na fabričkih 960Mhz....

Poslednja izmena:
Za kojnet. tesko je snaci se za ip adrese, ali ko se moze snaci za ip, fina zarada bar ova 3 prosla mjeseca od kad je tema otvorena.
Dobra ti ta MSI karta rjetko se vidja da R9 280X moze na te taktove zapao te dobar primjerak, svaka cast 😉

Placenice! Drukaro! :d

😛
prvo sam mislio da je pismo sa antrax-om, poshto je crna futrolica

Nadam se da vam necu izbaksuzirati ali rijesio sam i ja da probam ovo cudo. Vidim da sam pojeo go*no sto nisam poceo odmah da kopam ali sta da se radi. Probacu jos ovo jer vise nemam snage a ni sredstava da kopam FTC.

Jel probao neko placanje onom Visa poklon karticom Erste banke? Teoretski ako se sredi situacija sa njima bi moglo neograniceno naloga da se verifikuje. Zamisljam facu sluzbenika banke kad mu neko kaze da mu treba 100 kartica i da hoce na svaku da uplati po 15 eura. 😀

Pokusao sam da verifikujem nalog gde je Demo kupljen za Doge, ali bez uspeha Please hang out a moment while we process your payment..., ali tako je sa svim karticama koje sam isprobao 🙁

Tako da ne verujem da sa Erste poklon karticom moze da se kupi demo.

Da li su nekom stigle doge sa starijih Starter naloga? Meni je poslednja uplata stigla 31.01. i od tad nista, cak se nije ni vratilo na stanje 🙁 Starteri su kupljeni 02.01.15. ako je to bitno.

Sa tom erste karticom nema teorije, pokusavao sam ja s njom jos pre Nove godine i isto mi je izbacivalo. Neku krstenu karticu nemam nameru ni da koristim 😉

Meni nema dodzeva od nocas izmedju pola 12 i 1 i jutros od 9 do 11 sto su poslate.

Meni je stizalo instant sinoc, onda je naleteo oko 1 period od pola sata sa tri vezana uzasno nepovoljna kursa, gde su uzimali skoro 30%. Sve sto sam poslao nakon sto se normalizovao kurs jos nije stiglo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno