Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni rade isplate sa svih free naloga i demo naloga koji su istekli prekjuče. Isplate i dalje ne rade sa ranije isteklih demo referal naloga. Stanje sasvim OK ako potraje.

Meni rade isplate sa svih free naloga i demo naloga koji su istekli prekjuče. Isplate i dalje ne rade sa ranije isteklih demo referal naloga. Stanje sasvim OK ako potraje.

Kad sam spomenuo neisplaćivanje mislio sam na stare demo/starter (i refreal) naloge jer na novim nalozima sve radi kako treba...Izvinte ako sam bio malo nedorečen 😉

Poslednja izmena:
meni od 26-27-mog kada nisu stigle isplate od demo naloga sve vraćeno u balance i jutros sam ponovo povukao i skoro je sve stiglo 🙂 a bio sam se oprostio od tig 0.25btc 🙂

meni od 26-27-mog kada nisu stigle isplate od demo naloga sve vraćeno u balance i jutros sam ponovo povukao i skoro je sve stiglo 🙂 a bio sam se oprostio od tig 0.25btc 🙂
Ozb znaci vratile su ti se u live balance i opet poslao i proslo, ohrabrujuca vjest nema sta sad i ja iscekujem da se pojave u live balance 😀

Meni 25,26, 27,28 sve sto je poslato nije stiglo , nego vraceno u live 29og valjda , poslao sam tada ponovo , ali nista ponovo ne stize

ja imam jedno milon doge koji su tako poslati i nigde ih nema ... :S:

Poslednja izmena:
Ako je gledati po ID brojevima, svaki dan imaju 100.000 zahteva za isplatu.

mozda je problem u doge adresi jel probao neko posle povratka sredstava da posalje na drugu adresu ?

edit:kod mene stanje ovakvo http://prntscr.com/615d2m

SLicno i kod mene na nalozima sa isteklim demoima.Druge sa isteklim demoima koje su referale slali na drugim nalozima testiram jos.Ne znam hoce li stizati sa njih...

"Statement" pa klikneš na cifru pod "total withdrawal"

hvala , snaso sam se , na svakom starteru imam bar po 50E sto u live balance sto u wait to executed ......
izgubio sam bio matematiku jer odavno ne isplacuju, ovomi je trebalo da imam neki uvid u stanje (ili mozda sa r)...

Sta smo rekli?Radi li opcija uplacivanja demoa dogama sa balance-a?

po ko zna koji put, ne raditi to, jer ne verifikuje nalog i ne moze se opet podici vishe do 9-10e.

mozda je problem u doge adresi jel probao neko posle povratka sredstava da posalje na drugu adresu ?

edit:kod mene stanje ovakvo http://prntscr.com/615d2m

vraceno kao i vecini u live balance i sad se nagomilalo na 30evra jer je istekao demo 3 februara malopre sam poslao danasnju zaradu na drugu adresu isto stanje waiting for executed x 2 stoji...i tako cu stici do 100e ako nastave ovako, jedino da se uplati starter ali i to ne menja nista opet lova kod njih ostaje...

Poslednja izmena:
Imam jednu cudnu situaciju sa minerima. Reklo bi se da pool radi ok i da bi mineri trebali da rade punom snagom. Kod mene samo na dve tri masine mineri rade kako treba i bacaju oko 700khs po karti. Na svim ostalim se vrti negde oko 520-530 i to se primeti i na zaradi koja je nesto manja. Radi se o 280x grafikama.

Ima li neko slican problem? Koliku vam miner pokazuje brzinu?

Imam jednu cudnu situaciju sa minerima. Reklo bi se da pool radi ok i da bi mineri trebali da rade punom snagom. Kod mene samo na dve tri masine mineri rade kako treba i bacaju oko 700khs po karti. Na svim ostalim se vrti negde oko 520-530 i to se primeti i na zaradi koja je nesto manja. Radi se o 280x grafikama.

280X preko 700kh/s ja guram po 4 naloga sa jednim bat.fajlom do sada po 4 naloga nakucala u prosjeku 2€ ako bude ovako do vecerass sa referalima prelazi 5€ radi pool onako bas extra, nemam problema sa padanjem brzine u mineru, bice prija da te nesto drugo zeza.
Meni je I -13 na 18 ili 19 mislim da bi sve zaglavilo :d

Poslednja izmena:

instaliraj sgminer5 za i najnovije 14.12 drv pa probaj, ja sam tako rešio problem sa jednom graikom... Možeš da iskoristiš isti bat samo promeni cgminer u sgminer i obriši -scrypt na početku sam će sgminer da se snađe da se kopa scrypt...

Sad cu da probam i ovo na jednoj masini, nove drajvere i sgminer.
Cudno je to kada pustim kopanje na litecoinpool sve radi kako treba, punom brzinom.
I na kojnelektu je radilo normalno ali posle onog silnog stucanja sada pool radi ok ali mineri ne.

Phoenix257, Intenzitet veci od 13 na grafikama 280x baca ili mnogo ili samo hardverske greske

mozda u windowsu baca greske u Linuxu 280x na I18-20 eadi najnormalnije

Pozdrav svima. cisto informativno, zadnji dan sam kupio demo dok je moglo sa BTC na jednoj glavnoj accountu gde mi kopaju ostali(sve free). na tom ne kopam uopste. to mi je samo za referale. svaki dan skidam redovno pare i stize mi momentalno. demo jos uvek traje. ne znam sta ce biti kada mi istice. nego pitam se da li je bio neko toliko glup/hrabar da proba da plati starter odkad se ovo sve promenulo da ne stize nista sa stare demo/starter accounte?
hvala

Ja isto imam dva seta demo naloga koji su istekli i banovano kopanje na njima.
Sluze mi za referale i podizanje love radi bez greske.
Jedan set je istekao 22. januara a drugi par dana posle. Jos jedan set demo naloga istice danas a na njemu se kopa bez problema i podize lova svaki dan i za sada radi.

Jel probao neko placanje onom Visa poklon karticom Erste banke? Teoretski ako se sredi situacija sa njima bi moglo neograniceno naloga da se verifikuje. Zamisljam facu sluzbenika banke kad mu neko kaze da mu treba 100 kartica i da hoce na svaku da uplati po 15 eura. 😀

Poslednja izmena:
Informacije u vezi problema sa minerima o kojima sam pisao.
Instalacija najnovijeg drajvera 14.12 je resila problem. Novi drajver, brisanje starih bin-ov, pokretanje minera i radi kao nekad, na 950/1500 taktu daje oko 700khs.
Uradjeno na tri racunara i rezultat svuda pozitivan.
Probao sam i sgminer5 i nisam zadovoljan, sporiji je od starog dobrog cgminer 2.7.2 jedno 40-50khs a mrzi me da se cimam i pokusam da menjam podesavanja.

Ako neko bude imao slican problem da zna sta mu je ciniti.

Informacije u vezi problema sa minerima o kojima sam pisao.
Instalacija najnovijeg drajvera 14.12 je resila problem. Novi drajver, brisanje starih bin-ov, pokretanje minera i radi kao nekad, na 950/1500 taktu daje oko 700khs.
Uradjeno na tri racunara i rezultat svuda pozitivan.
Probao sam i sgminer5 i nisam zadovoljan, sporiji je od starog dobrog cgminer 2.7.2 jedno 40-50khs a mrzi me da se cimam i pokusam da menjam podesavanja.

Ako neko bude imao slican problem da zna sta mu je ciniti.

Na 950/1500 ja ne mogu preko 660kh/s tek na 1000/1500 ufatim 700kh/s, primjetio sam kad ugasim Cg watchwei TeamW da mi baca 720kh/s na 1000/1500.
U tebe su cini mi se MSi R9 280X karte ako se dobro sjecam.
Ako ti nije mrsko pusti mi bat fajl sa tim podesavanjima gdje ti na 950/1500 baca oko 700kh/s da probam.
Kad bi uspio sa 950/1500 izvuc oko 700kh/s mogao bi znacajno smanjit napon i temperature a samim tim i manji broj obrtaja.

hmmm, sta je sad to danas? vise ni isplate sa free naloga nisu instant? sad probao i cvrc, nista...?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno