Da li neko ima mogucnost da sazna vlasnike mobilnih brojeva?
062/841-33-42
064/58-03-608
069/663-473
@Devix89 Moze link
zao mi je ljudi ali svaka pohlepa da kupite badava stvara takve prevarante.
Pa skupo vam da platite u radnji 9000din za 8GB DDR3, hoćete za 5500, najbolje džabe kad bi moglo...
Što se mene tiče, krivica je fifti-fifti.
I ja sam jednom naseo i naručio 7770 grafiku za 3500 ili 4500 din, ne sećam se i naravno stigla je neispravna, bacim je lepo u kontejner i nikom ništa, nisam ni cimao lika, nema potrebe kad sam ispao glup.
Sledeći put pamet u glavu, jer nema džabe ni kod bakutanera. Jeftinije UVEK na kraju ispadne skuplje!
Imate pravo, sreća moja što sam ja izvuko kintu natrag...od sad samo lično preuzimanje. Žao mi samo ovih ostalih oštećenih ljudi , a čudi me da tom lažovu niko ništa nemože...
Pa skupo vam da platite u radnji 9000din za 8GB DDR3, hoćete za 5500, najbolje džabe kad bi moglo...
Što se mene tiče, krivica je fifti-fifti.
I ja sam jednom naseo i naručio 7770 grafiku za 3500 ili 4500 din, ne sećam se i naravno stigla je neispravna, bacim je lepo u kontejner i nikom ništa, nisam ni cimao lika, nema potrebe kad sam ispao glup.
Sledeći put pamet u glavu, jer nema džabe ni kod bakutanera. Jeftinije UVEK na kraju ispadne skuplje!
Uvjek, ali uvjek prvo sto treba gledati je reputacija. To nek ti bude za nauk. Ja sam preko ebaya opusteno imao sigurno oko 100 transakcija, par puta bio problem da nije stiglo, ali bas se nikad nisam cimao oce li mi refundirati novac ili ne. Uzimam samo kod ljudi sa 98.5 ili vise % pozitivne reputacije i nikad nikakvih problema. Slicno i na svim ostalim sajtovima gdje ima rep power.
Ove nedelje poslovno dolazim do Kragujevca (pa ubacite neku zvučnu instituciju) kod kolege da preuzmem dokumenta,pa nakon što završim posao možemo se lično videti da to realizujemo, a imao sam jedno negativno iskustvo pa neću opet da prođem isto, nadam se da razumete.
Haha citam sad mondo, covek preko kupinda narucio digitalni fotoaparat a dobio 3 krompira
Niko ko je kupio preko tih sajtova a nasao se sa prodavcem na licu mesta i proverio nije prevaren
Znam iz iskustva
Niko ko je kupio preko tih sajtova a nasao se sa prodavcem na licu mesta i proverio nije prevaren
Znam iz iskustva
Haha citam sad mondo, covek preko kupinda narucio digitalni fotoaparat a dobio 3 krompira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari