nenadubica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.06.2012
- Poena
- 169
Stigo i ostatak...
i ja vidim da stari sporo stizu to jest nisu stigli odmah kao ovi "Svezi"
Ne znam jedino stizu li vam sa ovih gde su demoi istekli?
Stigo i ostatak...
Ja juce registrovao jednu grupu 4 naloga poslao jutros nista nije stiglo, poslao sa naloga na kome je istekao demo takodje nista nije stiglo.
Sa demo naloga od 25 januara nije prosla nijedna isplata, pomirio sam se da nece nikad ni proci realno, a cim kasne i ovi free nalozi pametnome dosta kuda se ovo krece.
Trajalo je koliko je trajalo -fajrunt
Ja juce registrovao jednu grupu 4 naloga poslao jutros nista nije stiglo, poslao sa naloga na kome je istekao demo takodje nista nije stiglo.
Sa demo naloga od 25 januara nije prosla nijedna isplata, pomirio sam se da nece nikad ni proci realno, a cim kasne i ovi free nalozi pametnome dosta kuda se ovo krece.
Trajalo je koliko je trajalo -fajrunt
Meni stize sa free naloga skoro sve.A ima dosta naloga sa dosta ip adresa
sad pogledao na menjacnici kad sam procitao nendov post i legli i meni kerovi sa 4 free naloga koje sam poslao danas u 16h... dal da probam i sa startera da posaljem :d
Meni jos uvek nista od sinoc nije stiglo, ali ja se ne brinem...stici ce kad-tad... 🙂
to stoti danas imas malo nema ne znaci da je svima lose , meni na 20-tak masina je zarada po nalogu ~1 e, na ostalim je ~0.7e , a na nekoliko masina je ~0.4e po nalogu, tako da nije lose i meni neki dan tako lose rade masine, a onda drugi dan sve ok
ps
evo upravo pristizu zaostali kucici 🙂
mislim da njima najvise smeta ova niska cena BTC-a
Evo završi se 24-časovni ciklus bez ijedne isplate, svuda stoji famozno Wait for exceuted.
@Phoenix, pokušavam da shvatim kako su tebi onda isplatili DOGE u vrednosti od 100-200-300, koliko već eura danas, a meni i još nekima ništa. Da li je možda Petrovgrad iz tvoje lokacije Sankt Peterburg, pa neće da ljute velikog komšiju u strahu od invazije? 😀
Ako mi razbije šifru btc wallet-a od preko 20 karaktera eto mu ih 🙂
Mada me dobro podseti da napravim nove btc i LTC wallet.dat-ove i stavim novi pass pa na 2-3 usb-a i mirno spavam, kog zmija ujede i guštera se plaši 🙁
meni sve sa free stiglo odmah, samo sa startera shanse nema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari