Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja juce registrovao jednu grupu 4 naloga poslao jutros nista nije stiglo, poslao sa naloga na kome je istekao demo takodje nista nije stiglo.
Sa demo naloga od 25 januara nije prosla nijedna isplata, pomirio sam se da nece nikad ni proci realno, a cim kasne i ovi free nalozi pametnome dosta kuda se ovo krece.
Trajalo je koliko je trajalo -fajrunt

Ja juce registrovao jednu grupu 4 naloga poslao jutros nista nije stiglo, poslao sa naloga na kome je istekao demo takodje nista nije stiglo.
Sa demo naloga od 25 januara nije prosla nijedna isplata, pomirio sam se da nece nikad ni proci realno, a cim kasne i ovi free nalozi pametnome dosta kuda se ovo krece.

pa dobro , realano svi smo to ocekivali , samo sam ja misleo da ce izdrzati mesec dana manje...:S:

Meni stize sa free naloga skoro sve.A ima dosta naloga sa dosta ip adresa

Meni stize sa free naloga skoro sve.A ima dosta naloga sa dosta ip adresa

sad pogledao na menjacnici kad sam procitao nendov post i legli i meni kerovi sa 4 free naloga koje sam poslao danas u 16h... dal da probam i sa startera da posaljem :d

Meni jos uvek nista od sinoc nije stiglo, ali ja se ne brinem...stici ce kad-tad... 🙂

sad pogledao na menjacnici kad sam procitao nendov post i legli i meni kerovi sa 4 free naloga koje sam poslao danas u 16h... dal da probam i sa startera da posaljem :d

pffff,ma ko to zna.
recimo nema mi sa demoa koji istice za 3 sata a nema mi ni sa demoa koji su istekli.
A nema mi ni sa jednog demoa koji je aktivan totalno,ne istice skoro

Meni jos uvek nista od sinoc nije stiglo, ali ja se ne brinem...stici ce kad-tad... 🙂

Mozda ce ovi free nalozi pomalo pristizati, ali bojim se da nece dugo ni ovo, a sa demo naloga ja mislim da je to definitvno gotovo, dopisujem se bar sa 20 ljudi i nikome apsolutno sa naloga na kome se demo otplatio ne stize.
Konkretno meni od 25 januara nije prosla isplata tako da nez stvarno sto da se vise nadam, cim stane isplata i sa free naloga gasim zasto da trosim struju ako ne mogu povuc to sto zaradim, nema logike sta da evrici budu u live balance i da gledam u njih a ovamo da trosim struju 😀 nema logike nemam nikakvu nadu da ce sa demo naloga ista vise stici sto je stizalo stizalo, daj boze da nisam upravu pa da nam svima sve stigne i proradi kao sto je radilo.

Dobro je kad su počeli da stižu. Meni još ništa ni sa jednog naloga, različitih tipova i starosti.

Ja mislim da mozda jos navatamo koji free doge, ali cim krenu problemi, ljudi gube poverenje, niko vise ne ulaze i sistem se urusava..

Sta se dogodilo sa onim sto je cini mi se kupio expert... jel uspeo da ga otplati?

Daj boze da nafatamo jos nesto bar sa ovim free nalozima, mada se prepolovila zarada. ja danas ni 2.5€ necu izvuc po karti oko 700kh/s- 4 naloga jedan bat.faj sa load balance bukvalno nema shera po pola sata miner se restartuje kad je cgwatcher ukljucen, ako ugasim CGW onda onako bleji u idle-u bukvalno su prepolovili zaradu jos 20% fee, jos nema ni to sto zaradim, kako ljudi da ne gube povjerenje.

to stoti danas imas malo nema ne znaci da je svima lose , meni na 20-tak masina je zarada po nalogu ~1 e, na ostalim je ~0.7e , a na nekoliko masina je ~0.4e po nalogu, tako da nije lose i meni neki dan tako lose rade masine, a onda drugi dan sve ok

ps
evo upravo pristizu zaostali kucici 🙂

to stoti danas imas malo nema ne znaci da je svima lose , meni na 20-tak masina je zarada po nalogu ~1 e, na ostalim je ~0.7e , a na nekoliko masina je ~0.4e po nalogu, tako da nije lose i meni neki dan tako lose rade masine, a onda drugi dan sve ok

ps
evo upravo pristizu zaostali kucici 🙂

I meni nesto stiglo al demo nalog koji nije ni na pola,sa njega nista
AKo ce mi to biti jasno pa ajde

Evo završi se 24-časovni ciklus bez ijedne isplate, svuda stoji famozno Wait for exceuted.

@Phoenix, pokušavam da shvatim kako su tebi onda isplatili DOGE u vrednosti od 100-200-300, koliko već eura danas, a meni i još nekima ništa. Da li je možda Petrovgrad iz tvoje lokacije Sankt Peterburg, pa neće da ljute velikog komšiju u strahu od invazije? 😀

mislim da njima najvise smeta ova niska cena BTC-a

Pa nek je napumpaju ako im smeta očito je da barataju milionima 🙂
Edit;meni sinoc legla 1 od 8 isplata a pre sat dva ostalih 7 sa referala tj naloga koji ih skupljaju od 24-tog nista nije leglo jos,bilo vraceno na gomilu sve ponovo poslatno pre par dana jos uvek nista ne stiže

Poslednja izmena:
Evo završi se 24-časovni ciklus bez ijedne isplate, svuda stoji famozno Wait for exceuted.

@Phoenix, pokušavam da shvatim kako su tebi onda isplatili DOGE u vrednosti od 100-200-300, koliko već eura danas, a meni i još nekima ništa. Da li je možda Petrovgrad iz tvoje lokacije Sankt Peterburg, pa neće da ljute velikog komšiju u strahu od invazije? 😀

ako zelis poslacu ti na pm spisak isplata, da se uveris

Ma ne sumnjam, samo pokušavam da provalim da li je Though this be madness, yet there is method in it, ili stvarno nema nikakvih pravila.

ma imaju neku shemu sigurno, evo sada bas gledam i stanje na svim starterima se pojavilo u Live Balance (skoro u sekund tacno), a na free nalozima jos uvek nije (valda racunaju koliko ce da danas uzmu 😉 )

Meni stanje kao ranije, kada legnu danasnji evrici,prodje jucerasnja isplata...
Kao ono jedno vreme kada su kasnili...znaci posle tacno 24h prosle isplate na svim nalozima...

Cim nema isplata kerova sa kojna, volume na Trex-u ni 10 BTC-a.... hahahaha 🙂

meni sve sa free stiglo odmah, samo sa startera shanse nema...

Nisam ranije primetio, kada su skinuli limit na broj kupovina ugovora? Sada se i demo može kupiti neograničen broj puta, a ne samo jednom. Još da sve radi kako treba, da može da se plati BTC-om i da nema 20% globe.

Hm, možda bi se kupovinom novog demo ugovora sa dogama iz balansa, ukoliko je nalog ranije već verifikovan mogle da pokrenu isplate?

Poslednja izmena:
Ljudi, na dve mašine mi antivirus prijavio malicioznu stranicu u momentu logovanja kod njih. Ovo ne može biti slučajnost na dve mašine. Oni koji imaju samo AV, bez firewalla (a takvih je najviše) bi lako mogli sutra da se češu gde ih ne svrbi. Windowsov firewall je smešan za nekoga ko se bavi upadanjem u sisteme. Ne zaboravite da Estonci imaju naše ip adrese, što je preduslov da znaju gde ima smisla potražiti nešto vredno, a u našem slučaju je zanimljiv btc. Odmah sam setio priče o trojancima u njihovom softveru i sada sam gotovo ubeđen da gde ima dima ima i vatre. Možda nekome ovo zvuči paranoično, ali postoje ozbiljne indicije da sa njima nisu čista posla. Ja više volim da ispadnem paranoik, nego veverica, a to ako ne čuvam btc u mašinama za kopanje ne znači da treba da dozvolim nekoj belosvetskoj barabi da mi vršlja po sistemu i eventualno pretvori računar u neki zombi za napade na ko zna koga, ili spamovanje. Pogotovo što jedan besplatan ZoneAlarm rešava potencijalnu opasnost. Kako god, ja sam prijavio novi momenat, a svako neka radi kako ga pamet uči.

Ako mi razbije šifru btc wallet-a od preko 20 karaktera eto mu ih 🙂
Mada me dobro podseti da napravim nove btc i LTC wallet.dat-ove i stavim novi pass pa na 2-3 usb-a i mirno spavam, kog zmija ujede i guštera se plaši 🙁

Ako mi razbije šifru btc wallet-a od preko 20 karaktera eto mu ih 🙂
Mada me dobro podseti da napravim nove btc i LTC wallet.dat-ove i stavim novi pass pa na 2-3 usb-a i mirno spavam, kog zmija ujede i guštera se plaši 🙁

Nema potrebe on da razbija,sto bi iso tezom metodom.
Keylogger ce lepo da mu kaze @!#sasami87656@$#%!^ i zavrsio je poso
Naravno,ako sam ti slucajno pogodio sifru walleta ,izvinjavam se,nije mi bila namera 😀

meni sve sa free stiglo odmah, samo sa startera shanse nema...

A samo mi ne ide u glavu kako ce prodati startere,demo-e ili neke jace pakete ako sa free stize odmah a sa pazarenioh contracta
ne stize danima?! Da mi isteknu jos dva demoa koja imam,i znate kad cu da kupim nesto od njih-nikad!
Nego ovako isplaceno mi dosta demo-a(98%) i briga me,neka im ti kerovi.
Ali da free idu odmah a sa contracta ih nema,to ne razumem.

Cuvajte dobro btc, sve je moguce ovde nisu cista posla to je sigurno, stek offline, ono sto se trguje po berzi probajte pristupati sa ip adrese sa koje ne kopate, naravno uz sve moguce zastite koje se podrazumjevaju.

Sto se tice isplata pristiglo je sa free naloga (vjerovatno malo btc skocio pa odlucili da nas plate), ali sa demo-a nista, to izgleda ceka bolje dane :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno