Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno ne znam na kom principu funkcionisu isplate,sto se mene tice, u periodu od 10 januara do danas sve su mi isplacivali u roku od 10 minuta. Imam 4 startera i 4 demo naloga na 2 ip adrese, povlacio sam novac na 2 dana, sve uredno stizalo, sinoc takodje za 10 min sve leglo na menjacnicu. Moram da naglasim da su svi paketi kupljeni u 2015 god posto je moj drugar primetio da nu sa naloga iz 2014 takodje kasni ili ne isplacuju, ja sam takodje imao problema sa starim nalozima, a sada sve ok. Cak su mi vratili jedan zagubljeni starter sa sve 53e koje sam takodje bez problema povukao, e sad mozda ovo sve ima veze da li su nalozi pravljeni u 2014 ili 2015, a mozda i ne!

Stvarno ne znam na kom principu funkcionisu isplate,sto se mene tice, u periodu od 10 januara do danas sve su mi isplacivali u roku od 10 minuta. Imam 4 startera i 4 demo naloga na 2 ip adrese, povlacio sam novac na 2 dana, sve uredno stizalo, sinoc takodje za 10 min sve leglo na menjacnicu. Moram da naglasim da su svi paketi kupljeni u 2015 god posto je moj drugar primetio da nu sa naloga iz 2014 takodje kasni ili ne isplacuju, ja sam takodje imao problema sa starim nalozima, a sada sve ok. Cak su mi vratili jedan zagubljeni starter sa sve 53e koje sam takodje bez problema povukao, e sad mozda ovo sve ima veze da li su nalozi pravljeni u 2014 ili 2015, a mozda i ne!

pa ako idu tom logikom zasto su onda prodavali naloge krajem 2014-te koji treba da rade i u 2015-toj.... :S:

Mislim da polako na povrsinu izlazi "magicna" prevara kojnetelekta.
Ljudi koji su kupovali jace pakete, starter, pilot ili jace zakinuti su zestoko npr.
Jedan starter kosta 100€ covjek ga plati btc-om za neki 15-20 dana otplati se 50-tak € sve izgleda extra medjutim nakon 20 dana starter nastavi da donosi zaradu, ali se onda ne moze povuci ili je u pending ili se vraca u live balance, tj 99% propada...racunica je jasna za starter kupac je dao 100€ uspio je povuc 50€ znaci cisti gubitak 50€, odnosno cisti dobitak na strani kojnetelekta, a zamislite kako je tek za jace pakete.
Sada potpuno postaje logicno zasto su ukinuli placanje demo-a btc.om - da ljude usmjere na uzimanje jaci paketa jer je tamo zarada tj. pljacka ogromna.
Ostavili su isplatu na free nalozima da navuku jos ponekog ko nije usao u semu kako ova pljacka radi da se zaleti da kupi recimo jedan starte kad vidi otplacuje se 10-15-20 dana mozda ce se zaletiti pa kupiti jos startera ili jaci naloga... ideja je vrhunski odradjena.

Mislim da treba napraviti presjek stanje i UPOZORITI clanove naseg foruma (nove-stare ne bitno) da ni pod razno ne uzimaju startere ili jace pakete jer ce biti na gubitku na gore opisan nacin, (otplatice se starter na pola i nece se moci vise povlaciti novac)
Jedini nacin koji nas jos drzi na kojnetelektu su free nalozi, tu se ne moze nikako biti na gubitku sve sto se zaradi dobro je.

Kopajte na free nalozima, i ne placajte demo iz live balanca, takodje ne pomisljajte uzimati jace pakete!!!

ovo je NETACNO, jer meni su se neki starteri otplatili, a bogami i zaradili, a kao stoneki kazu nekima i dan danas sve radi normalno tj isplacuje im se "zarada", e sad kako utvrditi po kom principu to je tajna koju jos nismo saznali (mada i ovako je dobro, da se ne zalimo) 🙂

Phoenix, da li ti i dalje na svim nalozima normalno rade isplate? Na vreme si ulozio i naplatio, ali da li i dalje radi idealno?

Meni recimo danas isplate sa free naloga stizu u delicu sekunde, a sa aktivnih demo naloga ne stizu. Neko je to morao programski da podesi, ocigledno nije zagusenje servera u pitanju. Pitanje je zasto, a odgovor naslucujemo.

ovo je NETACNO, jer meni su se neki starteri otplatili, a bogami i zaradili, a kao stoneki kazu nekima i dan danas sve radi normalno tj isplacuje im se "zarada", e sad kako utvrditi po kom principu to je tajna koju jos nismo saznali (mada i ovako je dobro, da se ne zalimo) 🙂

Otplatio ti se starter koji si kupio u pocetku nedugo nakon sto je tema otvorena, nek ti se sad otplati.
kome to radi isplata sa stari naloga daj nek postavi neko dokaz, ne vjerujem sto necu vidjeti dokaz, znaci neki stari nalog a da se sa njega isplacuje recimo nalog otvoren pocetko decembra ili sl.
Rade mozda nalozi otvoreni unazada 20 dana, ali stariji nalozi ne vjerujem dok ne vidim dokaz.

Princip je jednostavan,stari nalozi nek se strpe imamo doga samo za nove.Mislim da ce tek kad skoci btc isplatiti sve uredno,a dotle ce se grbaviti.jedino sto ako btc skoci ta kursna razlika u odnosu na danas ide na nasu stetu pa se lako moze desiti da si na svom ili u blagom plusu/minusu.
To im je od starta bio plan da zarade na fluktuaciji btc jer su opasno naskilovani berzasi u pitanju.

Samo sto time odbijaju stare korisnike od kupovine novih naloga. Mozda im je cilj izrazito kratkorocan u tom slucaju.

veceras od instant isplate nema nista, probao sada sa free naloga...nisu stigli kerovi ni sa jednog naloga...Ko nije slao, neka saceka... Javljam promene....

Poceo btc da skace, pa opet nesto taktiziraju... ko zna koju oni matematiku imaju...

Pre 10ak minuta pustio 3 naloga, za sad stigao jedan.

Jel dobio neko ovaj mail?

We wanted to issue a quick reminder to all folks That we are Rapidly approaching the official release of our crypto-linked debit cards. For Those unaware, the debit card makes it easy to instantly spend and withdraw your earnings CoIntellect.

For a limited time, we will be offering free debit cards to All Those who purchase BASIC contracts. This offer expires at the end of the month.

These debit cards will be physically mailed to you and will require activation. Once activated, they can be used for almost anything.
• Withdraw cash from an ATM
• Spend your favorite cryptocurrency
• Transact with any MasterCard merchant internationally

As Mentioned above, simply purchase a BASIC contract and you will automatically be enrolled for a free debit card. If you have no BASIC contract but want to receive payouts from cointellect card, please fill card request form, These requests will be processed after BASIC contracts owners, at second step.

Happy Mining!
Sincerely, CoIntellect Staff

Evo i od mene update, nalozi koji su radili lepo i isplacivali (free) sada po prvi put kasne sa isplatama, videcemo kada ce i da li ce stici.

pola sata ne baca share, od 11h sinoc do jutros do 11h 0.3€ prosjek na 4 naloga sto znaci duplo manje u odnosu kad pool radi, jos ne stizu isplate sa free naloga ni sa verifikovani....bilo fino dok je trajalo 🙁

Jutros oko 7h povukao eure sa 4 free naloga. Stigli na Cryptsy oko 11h. Oko 5000DOGE po nalogu.

Kako kod strance ide isplata,je l' citao neko njihove forume mozda? Da nisu nama samo zavrnuli slavinu,sobzirom da nista ne kupujemo od paketa..

nisu mala cena btc-a pa im to ometa poslovanje, inace uplate stizu , ali sa zakasnjenjem od ~12 sati

Znaci svuda ista pricao,bice cupavao isplate se nagomilase..

Meni još ništa nestiže ni od noćas ni od jutros što sam slao 🙁

Meni od sinocnih isplata stigose oko 24000 kerica za jednu grupu naloga, ostalo za sada nista.

Jel dobio neko ovaj mail?

We wanted to issue a quick reminder to all folks That we are Rapidly approaching the official release of our crypto-linked debit cards. For Those unaware, the debit card makes it easy to instantly spend and withdraw your earnings CoIntellect.

For a limited time, we will be offering free debit cards to All Those who purchase BASIC contracts. This offer expires at the end of the month.

These debit cards will be physically mailed to you and will require activation. Once activated, they can be used for almost anything.
• Withdraw cash from an ATM
• Spend your favorite cryptocurrency
• Transact with any MasterCard merchant internationally

As Mentioned above, simply purchase a BASIC contract and you will automatically be enrolled for a free debit card. If you have no BASIC contract but want to receive payouts from cointellect card, please fill card request form, These requests will be processed after BASIC contracts owners, at second step.

Happy Mining!
Sincerely, CoIntellect Staff

i ja sam dobio juce i aplicirao za MasterCard

jos uvek ni cvonjka sa 4 razlicita racuna, po oko 0,65 eura - nemaaaa....

Ja sam dobio kerove sa 4 naloga koja su otvorena juce, a ostali koji su stari 2-3 dana mi nista nije poslao

Dosta su izdrzali...Ali ne odustajemo, dok ne bude....

Prilozi

• BtJVPm_IMAEW69S.png large.png
    BtJVPm_IMAEW69S.png large.png
    110 KB · Pregleda: 96
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno