Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nalozi stari recimo 6-7 dana...

Nisam, ubo sam free IP i otvorio 3 naloga (4 hoce da banuju). I sljaka normalno, doduse, sad sam vec na oko 9 evra, tako da cu sutra da otvorim 3 nova i tako u krug.

Odakle sad to da 4-ti nalog oce da banuju?
Otvorio sam 10 puta po 4 naloga zadnjih par dana i svi rade.

Jutros pogledam i bas lose radi pool, kod mene nikada gore, ako dobace do 1e po nalogu gde su dve kartice bice dobro.

Jutros pogledam i bas lose radi pool, kod mene nikada gore, ako dobace do 1e po nalogu gde su dve kartice bice dobro.

Bas dosao da pitam katastrofa kako radi pool, i ja mislim da nije nikad gore, nece danas biti po nalogu 0.5€ jedna karta 4 naloga, lose lose.

znaci fora je sa free naloga vise nemogu da skinem pare koje su mi blokirane jer nemogu da uplatim demo btc-OM.
opasni su

i meni ode 8 evra u bespovrat
jel mogu sa iste kartice da uplacujem demo svuda il samo na 1 acc?

odradi to i miran si, ja sam nocas pustio sgminer da vidim kako se on snalazi sa ovim losim radom pool-a...pa cu veceras videti rezultate...ali za sada isto zarada kao i na cgminer-u...

I sa cgwatcherom je smesna zarada 0.9e za 24h max a karte tuku 380khs

znaci samo na srecu ostaje kopanje ovde do 15 eur tj do demoa.il svaki dan skidanje

pa ne moze cgwatcher da poveca zaradu, ali moze da spreci da miner zakuca i ne radi par sati dok ne vidis da je zakucao...samim tim doprinosi zaradi 🙂

Cgwatcher nista ne donosi bolju zaradu, on je tu ako cgminer zabode da ga restartuje tj. ponovo pokrene, i u mene je u 3h sinoc zabo cgminer i cgwatcher ga je ponovo pokreno, isto tako ako se komp iz nekog razloga restartuje cgwatcher sam pali i pokrece cgminer, jos jednom da ponovim on ne utice na zaradu.
Sve je do toga kako pool radi samo od toga zavisi zarada, danas radi uzasno lose, cini mi se ovo postaje normalno, malo proradi ponedeljak, utorak i onda do kraja sedmice trc-mrc ni tamo ni vamo.

Ja nigde nisam naveo da ne znam sta cgwatcher radi :d

Ocekujem da im neko od narednih saopstenja bude mnogo dramaticnije.

Poslednja izmena:
Ocekujem da im neko od narednih saopstenja bude mnogo dramaticnije.

Pa ja ocekujem tako nesto isto vec poslednjih mesec dana, ali oni mora da su puni para pa i dalje nekako rade. Danas sve kerove sto sam poslao sve je instant stiglo, i sa free i sa starih demo... znaci logike bez, cela njihova institucija 😀

nema sta da podises sa free do 15 eura.ako docekas da ti se nepromeni sam IP,onda sa live balansa uplatis demo.1.put stalo na 6 evra posle 7 dana,2.put stalo na 2.4 evra posle 3 dana.zato kontam da je sreca velika ako izdrzi preko 2 nedelje i nakucka 15eur za demo.jedini mi to nacin za uplatu demoa

nema sta da podises sa free do 15 eura.ako docekas da ti se nepromeni sam IP,onda sa live balansa uplatis demo.1.put stalo na 6 evra posle 7 dana,2.put stalo na 2.4 evra posle 3 dana.zato kontam da je sreca velika ako izdrzi preko 2 nedelje i nakucka 15eur za demo.jedini mi to nacin za uplatu demoa

Pa dzabe da uplati demo iz live balansa, ako mu nalog nece biti verifikovan onda i nece moci da podize zaradu, zar ne??
Kako sada kupiti demo ili starter, a da budu verifikovani, posto su izbacili btc uplatu, jel se neko igrao s tim?
P.S. Sve je teze ubosti free IP, ljudi upisujte banovane IP na onaj sajt za dobrobit svih nas!

@macola stari demo sa referalima samo ili koji i dalje kopa? Ja sam danas opet probao sa isteklog demo naloga sa referalima i nije stiglo.

Inace, ljudi su maksimalno posteni, nista ne kradu, sve vrate na stanje. :d

Poslednja izmena:
ma fini neki ljudi, stede nam pare, pa kad nam odjednom isplate na sveti nikad ima da se ukakamo od kesovine.........

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno