Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

2 dana danas uz normalnu upotrebu nije sredima već odlična autonomija koju možda ima par modela

Pa zato zelim da cujem vise misljenja i da dobijem savet pa cu od svega toga uzeti pa izabrati ono sto mi najvise od svega odgovara. Necu na prvu loptu da skacem i kupim odmah sta mi je neko predlozio nego zelim da cujem razna misljenja sto ljudi koji su vec imali neke telefone mozda nekome u medjuvremenu stigne neki od ovih novih telefona sto su sada izasli.

Imam tri nedelje fore koliko mi je burazer jos u ansterdamu a i da ne uzmem sada svakako se vraca kuci pa ce ovde bude desetak dana i onda se opet vraca tamo.

Poruci koji god telefon zelis,bez obzira za autonomiju i Meizu powerbank od 5200 ili 10400mAh.Sa ovim jacim 4x imas da napunis prosecan telefon.Samo pazi odakle uzimas ,ima mnogo kopija tog powerbank-a.

A gde ja to smaram ljude, time sto trazim zlatnu sredinu od svega. Znaci ako vec uzimam telefon onda cu da uzmem nesto sto pokriva sve segmente i da je dovoljno velik i da ima dosta ram memorije da neoskudava u radu i da ima dovoljno skladistenog prostora i da baterija traje bar dva dana, a tako nesto ima samo treba da se javi vise ljudi sa vise razilicitog misljena da da svoj predog a ja cu na kraju da odlucim sta cu od svega toga da uzmem.

A te decije fore kao sto ti pises i onaj pre tebe to zabodjite jer niti mi vasi postovi nesto pomazu a amo me nervirate svojim klinackim ponasanjem, to ako vi volite da punite telefon svako vece i da po ceo dan samo buljite u njega i da se kocoperite u drustvu i da ga cackate to je vas problem. Ima neko ko koristi telefon i za jos nesto osim za za*ebavanje!

Hvala na iscrpnoj analizi mog korišćenja telefona. Svakako obožavam da se kočoperim u društvu i da ga čačkam, i prihvatam da je to moj problem. No veliki biznismene, koji telefon koristi još na nešto osim za *****avanje, bi trebalo da shvatiš da ono zbog čega isključuješ gro dobrih telefona - baterija, možeš uz pomoć powerbanka od 15$ da potpuno prevaziđeš. No, pošto ti moji postovi ni malo ne pomažu, jer sam verovatno intelektualno daleko inferiorniji od tebe, slobodno zaobiđi moj savet, i kupi šta god želiš. Jel može tako?

Pa zato zelim da cujem vise misljenja i da dobijem savet pa cu od svega toga uzeti pa izabrati ono sto mi najvise od svega odgovara. Necu na prvu loptu da skacem i kupim odmah sta mi je neko predlozio nego zelim da cujem razna misljenja sto ljudi koji su vec imali neke telefone mozda nekome u medjuvremenu stigne neki od ovih novih telefona sto su sada izasli.

Imam tri nedelje fore koliko mi je burazer jos u ansterdamu a i da ne uzmem sada svakako se vraca kuci pa ce ovde bude desetak dana i onda se opet vraca tamo.

THL5000

Cime se vi bavite u zivotu kada vam je powerbank neophodan?
Mislim, kapiram da je ekstra za neko kampovanje u teskoj divljini, ali neces valjda tada da cackas telefon, ili za radno mesto cuvar stada, to priznajem da je tada neophodan..... Za sve ostale, uticnice su na svakom cosku, auto punjac u kolima ako bas zatreba, ali valjda svi dolaze kuci svako vece, ili bar posecuju dame koje imaju uticnicu u kuci.....
Sta propustam pa je powerbank cigla u torbi pozeljna spravica ?? [emoji2] [emoji1]

Poslednja izmena:
Pa čovek traži telefon sa barem 2 dana heavy use autonomijom. To nema. Barem ne za te pare.

Pa čovek traži telefon sa barem 2 dana heavy use autonomijom. To nema. Barem ne za te pare.

Kada vec lupas gluposti onda mi pokazi gde sam ja to napisao da hocu da koristim telefon do iznemoglosti i da zelim da mi u takvim uslovima traje baterija 2 dana?!

Kada vec moram sebe da citiram:

Ono sto mi je isto jako vazno kod telefona da pri nekom normalnom radu i koriscenju da baterija izvuce bar 2 dana bez punjenja.

Cek jel ja na kraju trazim nemoguce ili ti nemas pametnija posla pa si nasao mene malo da ovde peskaces sa svojom decijim postovima... ako je tako ajde onda idi tamo mami i tati ili drugarima salji poruke na telefon a ovde ostavi odrasle ljude da normalno komuniciraju! Hvala

.... to ako vi volite da punite telefon svako vece i da po ceo dan samo buljite u njega i da se kocoperite u drustvu i da ga cackate to je vas problem. Ima neko ko koristi telefon i za jos nesto osim za za*ebavanje!

Odlično si im napisao, a kako ti ne buljiš stalno u ekran mobitela (tako izgleda) onda možeš uzeti neki od poznatijih 5" mtk6592 mobitela s 2500mAh baterijom. Biti će dovoljno za dva dana pa i više.

Poslednja izmena:
A ima i jedan mtk6592 telefon od 4,7" i 3000mAh, on će ti trajati duže [emoji14]

Nego, zamolio bih ljude koji imaju iskustva sa FedEX-om i izbegavanjem carine da napišu koju reč više o svemu tome.

Poslednja izmena:
@kroko
Mislim da si mu rekao sta imas, nema potrebe da ratujes sa celim forumom, i da spamujes bezveze. Od kadaje ova tema postala popularna, konstantno novajlije hoce ovde da zavode neki red.

Dobio si par predloga. Ako je baterija bitna, a voleo bi da je velicina 5" imas thl 5000. Proveren brend, dobar softver, mislim da je dosta hvaljen na netu. Baterija izuzetno jaka. Eto predlog i od mene. Napisi spisak telefona koji su ti u fokusu, pa cemo da diskutujemo. A ako nastavite da citirate ko je sta rekao, ova tema ce poceti da lici na teme o iphonu i samsungu i vecitoj borbi koja se tamo vodi...

Nema tu izbegavanja carine, a i ne sme se diskutovati o takvim stvarima (kad bi ih bilo).

Jednostavno, pojedine prodavnice imaju svoje magacine u EU zemljama, i poslaće telefon Fedex-om iz tog magacina. Oni će platiti PDV u zemlji u kojoj se nalazi magacin, a carina se ne naplaćuje u EU ukoliko je zemlja porekla druga članica EU.

Znači ovo ne važi za našu zemlju, već samo za zemlje članice EU (i to većinom bez Hrvatske, za nju važe neki drugi uslovi).

Moj predlog što se tiče telefona sa dugotrajnom baterijom je Lenovo P70-t 185$ 5' 4000mAh po mom iskustvu sa P780(a ovo bi trebalo da je njegov naslednik) baterija bi trebala da je ubica. tako da bi mogao da se koristi i 3 dana normalno.

Ne ispunjava prvi uslov 2/16.

@veljko ja ne ratujem sa forumom nego jednostavno ne volim da mi neko stavlja reci u usta koje nisam reko.

No da se vratimo na temu, od telefona sto sam do sada video i koji bi mogli da udju u uzi izbor su:

Meizu MX4, Jiayu S3, Ecoo Aurora E04, Jiayu G4S, Elephone P5000, Vivo Xplay 3S, THL 5000, OnePlus One... to bi bilo to odprileke!

Tako je @zmajcek ne vidim da si rekao koliki ti je budzet da bi ti mogli tacno reci sta ti je mozda najbolje za te pare sto imas

Ma sve kao na aliju i lepo upakovano i broj a za oko 20 dana u Srbiju

Od Meizu bih išao na M1 Note.

Možete li da mi preporučite dobar telefon sa 2 kartice, ekran da je dobar i ne manji od 5", 2GB rama, dobra kamera i da me ne izadje više od 200€ sa carinom i pdvom (ako može da se izbegne dajte savet). Zalude se tražeći, na kraju ću uzeti ovde LG G2 mini dual!

Pazi kroko, tu imaš telefone od 150 do 400$. Koliki ti je budžet?

Znam da ih ima raznih cena a budzet je tu do 200 evra mada mogu da ga povecam ako je bas telefon ok. Ono sto mi se na prvu loptu dopada je mx4, ecoo i s3... to je ono sto me najvise privlaci mada nisu ni ostali losi ali opet gledam funkcije telefona i njegov izgleda.

Nema tu izbegavanja carine, a i ne sme se diskutovati o takvim stvarima (kad bi ih bilo).

Jednostavno, pojedine prodavnice imaju svoje magacine u EU zemljama, i poslaće telefon Fedex-om iz tog magacina. Oni će platiti PDV u zemlji u kojoj se nalazi magacin, a carina se ne naplaćuje u EU ukoliko je zemlja porekla druga članica EU.

Znači ovo ne važi za našu zemlju, već samo za zemlje članice EU (i to većinom bez Hrvatske, za nju važe neki drugi uslovi).
Nemaju svoje skladiste vec salju iz Kine DHL-om za UK i tamo ih samo prepakuju i posalju Fedex-om, carina drugih EU zemalja ne dira te pakete jer pise da su poslati iz UK. Cena shippinga je ista za telefon od 50$ i od 500$ da stvarno placaju VAT u Britaniji cena bi trebala srazmerno da se poveca.
Nekoliko prodavaca sa aliexpressa salje na tu foru.

*** i ja sam birao telefone na izgleda a nisam proverio sve cene nego sam nabrzinu pisao post.

No da suzim izbor na Jiayu S3, Ecoo Aurora E04, Jiayu G4S, Elephone P5000, THL 5000...

*** i ja sam birao telefone na izgleda a nisam proverio sve cene nego sam nabrzinu pisao post.

No da suzim izbor na Jiayu S3, Ecoo Aurora E04, Jiayu G4S, Elephone P5000, THL 5000...
Upravo htedoh da ti napisem da za te pare ne moze da se nadje mx4

Možete li da mi preporučite dobar telefon sa 2 kartice, ekran da je dobar i ne manji od 5", 2GB rama, dobra kamera i da me ne izadje više od 200€ sa carinom i pdvom (ako može da se izbegne dajte savet). Zalude se tražeći, na kraju ću uzeti ovde LG G2 mini dual!

Tako nesto ne postoji. Pogotovu sada kada je dolar bolesno blizu evru

Jiayu S3.

Nazad
Vrh Dno