Šta je novo?

Jel problem do graficke

scynp

Poštovan
Učlanjen(a)
19.01.2015
Poena
69
Moja oprema  
Mobilni telefon
0692221817
Pametni uređaji
P30 pro
Pozz svima.Imam graficku hd 7950,i athlon II x2 215 klokovan na 3.2ghz dok igram rivlas sa hd 7950 secka i koci ,kad ubacim samo drugu graficku gtx 260 radi super bez seckanja bez iceg jel zna neko u cemu je problem.?

Procesor je preslab za nju, pa ne moze da je iskoristi kako treba.

a jel bi bilo bolje sa dual core 5.2 ghz ..?

Ne ne iz ovog procesor, u pitanju je socket fm1 a4 3300...

Poslednja izmena:
Planirao sam da uzmem fx 6300 ali trenutno nemam para za njega,pa me zanima da li je do graficke,jel moze da bude do nje da nece da radi preko 30% posto sam gledao u igricima radi na 30-35%.

Nije do nje. Isprobaj je kod nekog drugara koji ima jaci procesor, pa ces videti.

Ja cu ici za koji dan kod drugara on ima taj a4 na 5.2 klokovan,trebala bi barem mala razlika da se vidi..?

Mala da, ali slabo je i to. Vidi kod nekoga ko ima Athlon/Phenom II X4, Core 2 Quad, i3, i5...

Poslednja izmena:
Pa jel fx 4130 dovoljan za nju..?

Da, mozes i sa FX procesorima probati. Zaboravio i njih da navedem. :D

Pa ja imam u planu da uzmem fx 6300 :) ali trenutno nemam pare za njega..sad ne znam da li fx 4xxx serije moze da izvuce max iz nje..fx 6300 ja mislim da moze ..:) ako fx 4xxx , 6xxx moze da izvuce iz nje max onda je necu prodavati ako ne moze onda sta cu moram..I jos nesto sam hteo da pitam gde mogu da nadjem kako da update bios na grafickoj, i sta dobijam ja time.? Hvala na pomoci!

Poslednja izmena:
Fx4xxx ce lagano izvuci sve iz te graficke, samo ipak probaj graficku na nekom drugom racunaru kao sto rece DeRadicci, malo je sumnjivo sto ne moze vise od 30% da izvuce taj cpu, trebao bi malo vise, a to oko biosa batali nije do toga problem.

To je jos uvek jako dobra graficka tako da do nje nije sigurno osom ako nije ispravna, pokusaj da je ubodes ko nekog drugara ili probaj sa jacim procesorom. Ja ipak mislim da je on preslab za nju...

A jel ce athlon x3 445,tj otkljucan u x4 hoce biti dovoljan.Jos jednom hvala na pomoci.!

Nece, ali ce svakako bolje raditi nego uz onaj dual core.

To onda znaci da bez fx 4170 , 6100 nema nista..^^ ako nesto moze da bude do ovoga mada ne verujem koristim monitor 1024 rezolucija.xD tj 15 incha

Poslednja izmena:
burazeru,mislim da bi tebi najpametnije bilo da rasprodas sve sto sad imas,skrpis koliko mozes jos para,napises budzet i mi ti lepo sastavimo sta da uzmes.temu za to mozes otvoriti na za to predvidjenom podforumu pod nazivom "sta da kupim..." koji se nalazi nize na forumu.

To onda znaci da bez fx 4170 , 6100 nema nista..^^ ako nesto moze da bude do ovoga mada ne verujem koristim monitor 1024 rezolucija.xD tj 15 incha

AMD Phenom II X4 9xx, X6 1xxx, FX-4xxx, FX-6xxx, FX-8xxx ili Intel Core 2 Quad Q8xxx/Q9xxx, i3, i5, i7.

A za nize rezolucije i jeste bitan procesor.

Hahah pa jos procesor mi fali..Ja sam rasprodao delove sa starog kompa i uzeo ove

Evo danas idem kod druga da probam na dual coru 5.2 ghz mora biti barem za nijansu bolje.

Ајде молим те кад одеш код друга окачи овде screen shot од cpu-z програма да видимо тих 5.2 гигахерца.

Moram da vidim taj dual core, a pogotovo me zanima čime je hlađen. :)

Ne mogu sad da postavim u putu sam do bg , postavicu oko 5-6 kad budem tamo.hladi se obicnim kulerom jedino sto u kucistu ima 6 kulera

IMG_20150128_173756.jpg

Evo probao sam i kod njega isto zabada kao i na onnom athlonu..Veceras mozda uzmem neki athlon x3 pa cu vam javiti,ako ne onda cu sutra ici kod druga on ima neki fm2 x4 na 3.9 valjda ce biti dovoljan da da bilo kakvu razliku..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno