Šta je novo?

Jel problem do graficke

Zanimljivo :)
Mada čudno mi je što tamo kod stock core speed piše 4700, a onda dole kod core 0 i 1 piše 5000 i nešto :D

Sutra ce doci drugar sa quad corom 3.9 pa cu probati pa vam javljam..

Nisam jos probao da quad core,ispalio me ovaj....Cim kupim nekog fx javicu vam,haha to ce biti za 1 godinu :)

Evo opet mene..U medjuvremenu sam prodao HD 7950 za malo vece pare nego koliko sam je ja platio,e sad kupio sam fx 4100 i koristim od drugara gtx 260 graficku .Imam problem sad znam da postavljam na pogresnom mestu ali, dok igram rivals stavio sam sve na Ultra(max) i igram nekih 40-tak min i pocinje u nekim delovima da zabada tj opadne fps sa 30 na 18-22 fps..Gledao sam nije temperatura ili tako nesto.Jel moguce da je do procesor ili do cega vec..Hvala unapred!

Da ali na pocetku uopste ne secka i tako 30tak min i pocne..:p ..Uglavnom hvala ja sam mislio da je do procesora..

Ee sad je stvarno neki phenom x4 bolji od ovog mog,ja sam imao u planu fx 6300 ali to cu kasnije..Sad ne znam da li da predjem sa ovog na nekog phenoma ili athlona..

Nema smisla da sa FX-4100 prelazis na Athlon ili Phenom.

Stekaj pare za neki FX-83xx ili za platformu sa i5.

Izvinjavam se, sto sto se ubacujem, hteo sam da podmazem ventilator na grafi Msi Gtx 560ti oc, skunuo sam onu nalepnicu pozadi ventilatora, al nema nikakav cep, niti otvor za podmazivanje? Ili se ovaj vent ne podmazuje? Da li bih trebao da promenim i pastu? Inace temperature su ok, jedino me smara zvuk ventova, u zadnje vreme brujenje dominira :D

U napred hvala na odgovoru.

Ja nisam imao u planu fx 8xxx nego fx 6300..Pa mislio sam u vezi phenoma kazu da je bolji od ovog fx 4100..A mislio sam da prodam ovog mog pa da uzmem fx 6xxx ali nema ni jedan na oglasima...

Zanemarljiva je razlika izmedju FX-4xxx i Phenom II 9xx. Pa se ne isplati ici ni na FX-6xxx, jer se ne dobija puno, cisto bacanje para.

Zato ti kazem, ili FX-8xxx ili kompletan prelazak na i5.

Ako nema probaj malu burgiju za drvo moze i za metal, odredi sredinu pa udri kupi silikon pa yapusi rupu posle sipanja ulja.

Da li je ovo skrivena kamera ?

Ako nema probaj malu burgiju za drvo moze i za metal, odredi sredinu pa udri kupi silikon pa yapusi rupu posle sipanja ulja.

Valjda nije ovo uradio..:zgran:
Opet ce da bude.... :
sshot-18.jpg

:D:d

Napravio malu rupicu, pozadi ventilatora, uzarenom iglom, 2kapi, ulja ubacio unutra, zavrteo ventilator da se bolje podmaze, vratio nalepnicu. Startovao masinu, ventilatori se ne cuju a rade :) Inace koristio sam ulje masinsko, koje se koristi za podmazivanje sivacih masina bagat...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno