Šta je novo?

LG G3

Vidim g3 imaju isti problem po forumima nesto povrsno. Rekoh i g3s isto pa ako je neko imao problem a resio ga nekako da me posavetuje. Led notifikacije ne rade. Podesavanje nikakve vrste ne pomaze. :-(

Vidim g3 imaju isti problem po forumima nesto povrsno. Rekoh i g3s isto pa ako je neko imao problem a resio ga nekako da me posavetuje. Led notifikacije ne rade. Podesavanje nikakve vrste ne pomaze. :-(
Meni sve led notifikacije rade i otkad sam uradio update na 5.0 radilo je normalno i onda je izasao jos jedan update kao fox-ovi neki za 5.0 i od tada mi ne radi ali samo za messanger, znaci kada je ugasen ekran nista se ne cuje, ne svetli ne pali se nista nista, dok za sve ostalo normalno radi

Imate toliko app za takve stvari da mozete da birate dok se stock ne sredi

npr koje. ako znas neku da sigurno pomaze da se pobudi led notifikator molim te reci mi konkretno.

Пробај light flow.

Eh, dođavola! Prvi ozbiljan problem. U blizini gornjeg levog ugla ekrana, posebno vidljivo na beloj pozadini mi se pojavila žuta mrlja u obliku debele linije circa 15x3mm... Iznenada i ničim izazvana...

Ideje?

Sad ćemo da vidimo kako funkcioniše zaštita potrošača u Nemačkoj...

Eh, dođavola! Prvi ozbiljan problem. U blizini gornjeg levog ugla ekrana, posebno vidljivo na beloj pozadini mi se pojavila žuta mrlja u obliku debele linije circa 15x3mm... Iznenada i ničim izazvana...

Ideje?

pu pa cela serija g2 je imala taj problem. Zar je moguce da i ovaj ima isti problem? Bez razmisljanja se menja kompletan ekran

Od cega nastaje?
Ja sam takve mrlje na ekranima video samo kada bi nastale usred vece temperature (zbog pregrevanja neceg iza panela)...

Pa to,mislim da se lepak pregreje

To probijanje lepka je sinonim za Lg...

To probijanje lepka je sinonim za Lg...

Verovao ili ne, nasao sam podjednako primera zutih mrlja za: HTC One X (taj licno potrvdjujem),M7, M8, S3, S4, S5, Z1, Z2, Z3. Ukucaj pa vidi sam. Jednostavno, niko nije usavrsio lepak, i mala odstupanja od norme u proizvodnji (koja se ne vide na inicijalnom testiranju kvaliteta) rezultiraju u pojavi ovih fleka posle grejanja.

Za HTC znam, za Sony prvi put cujem... verujem da se pojavljuje taj slucaj svuda. Ali LG i Iphone su ubedljivo prvi na toj listi...mojoj listi. Od 7 primeraka koji sam video sa tim problemom... 3 su bila iphone, 3 lg i 1 htc. Video sam takodje na Lg G2 temi da se dosta njih zalilo na zute fleke...

Meni se to bilo pojavilo i zamenili su bez problema (Telenor). Ali ono što je ustvari najbolje od svega je to što sada uopšte ne krcka poklopac baterije ☺ Ranije se non-stop čulo a sada ništa. Drugo, usb je nešto teže se ulazio u rupu... Ne znam zašto ali je mogao da uđe samo pod određenim uglom. Sada i to klizi bez problema. Sve u svemu, dobro su ga doterali ☺

@ fcinter
znam za primer G2 gde je fabricki ekran u startu bio normalan ali je telefon ispao sa 40cm i displej je prso, za oko 200e stavljen drugi u ovlascenom servisu i sad se na tom novom pojavila zuta fleka i sledi borba oko garancije. Ako postoji uopste garancija na taj naknadno ugradjeni displej.

Meni se to bilo pojavilo i zamenili su bez problema (Telenor). Ali ono što je ustvari najbolje od svega je to što sada uopšte ne krcka poklopac baterije ☺ Ranije se non-stop čulo a sada ništa. Drugo, usb je nešto teže se ulazio u rupu... Ne znam zašto ali je mogao da uđe samo pod određenim uglom. Sada i to klizi bez problema. Sve u svemu, dobro su ga doterali ☺
Menjali su ti displey ili ceo telefon jer nisam bas siguran da su strucni za menjanje displeya :) ?

Po izveštaju sa reklamacije, stavili su novi ceo prednji panel. A i IMEI mi je isti tako da nije novi telefon. Ali vala se oseća kao da je nov ☺

@ fcinter
znam za primer G2 gde je fabricki ekran u startu bio normalan ali je telefon ispao sa 40cm i displej je prso, za oko 200e stavljen drugi u ovlascenom servisu i sad se na tom novom pojavila zuta fleka i sledi borba oko garancije. Ako postoji uopste garancija na taj naknadno ugradjeni displej.

To je za ragekill. Koliko je vremena proslo od ugradnje do pojavljivanja zutice? Zato mi i LG polako ulazi u kategoriju HTC i njihovih problema.. valjda ce srediti sa G4.

Ne znam tacno, mozda oko 6 meseci. Ma moze to da se desi na svakom telefonu, displej je tu najmanji problem jer je telefon prvo ispao (a ima jedne od najmanjih bezela i 5,2'' dijagonalu) pa je pucanje bilo realno, posle toga zamena u zvanicnom servisu pa primerak displeja tom flekom od lepka.. to stvarno moze da se desi na svakom telefonu, stvar (ne)srece.

Ali ima tu vecih problema sa G2 - ocajan zvuk koji cuju sagovornici (a u zvanicnom servisu rekose da je to ''feature'' za eliminaciju buke i da ovaj ortak ne drzi pravilno telefon, e to je vec vredjanje inteligencije) pa onda kocenje i usporavanje cak i u igrama od par desetina Mb (posle malo duzeg igranja) a slicno se desava i sa nekim aplikacijama uz wifi/3G konekciju. I naravno lose ponasanje kamere u LL uslovima ali vremenom je izvalio kako i sta da koristi. Instalirano je ukupno 30-ak dobro poznatih i proverenih aplikacija a od softvera samo redovni LG/telenor apdejtovi, nema nikakve AV/cleaner-e i slicne gluposti.

Sve u svemu covek hoce da se otarasi telefona zbog kog se prilicno nervirao. A sto je najgore ja sam preporucio da uzme G2 mada je to stvarno bio (na papiru) najbolji telefon ''za dinar'' u tom nekom telenor paketu.

Jeste da ovo nema veze sa G3 temom al' kad smo vec polemisali o G2. Nista ne izmisljam, naprotiv, ovo je sve u najblazoj mogucoj formi napisano, kada bih napisao jos neke detalje to bi odvelo u rat.

Poslednja izmena:
Ja kada sam razbio svoj G3 zvao sam ovlašćeni servis i bas sam ih pitao za garanciju rekli su mi da garancija važi ako se ekran zameni kod njih ali mi je bilo puno da plaćam oko 26000 din

Zanimljivo da i meni poklopac baterije krcka i da usb moze samo pod odredjenim uglom uci. Mozda se i meni stvori fleka pa se resim ove lose serije :D

Je*bem ti LG dizajnere i inzinjere kada naprave telefon i uje*u ga tako sto stave ulaz za slusalice sa donje strane. Ne mogu da okrenem i namestim telefon u dzepu nikako. Ili se telefon zapetlja u kabal ili se prekida kada telefon stoji uspravno...na qrac mi ide...

Pa stavi ga naopako u džep, ja tako sve telefone nosim i bez slušalica :)

Logicnije je da gornji deo fona ide ka dole u dzep i ekran ka nozi. Cim izvuces iz dzepa, normalno ti stoji u ruci pa ne moras da ga obrces prevrces itd

Meni to nije logicno. Sto izmisljati toplu vodu kada svi telefoni imaju ulaz gore.

Који сви?
Ето галакси нексус има 3.5мм џек са доње стране.

Pa stavi ga naopako u džep, ja tako sve telefone nosim i bez slušalica :)

Ne mogu naopako da nosim telefon u dzepu. Smeta mi jednostavno...

Logicnije je da gornji deo fona ide ka dole u dzep i ekran ka nozi. Cim izvuces iz dzepa, normalno ti stoji u ruci pa ne moras da ga obrces prevrces itd
Nikada tako nisam nosio telefone. Uvek je donji deo telefona isao u dzep i ledja telefona su se naslanjala na butinu. Kada sam probao da nosim tako telefon, on se sam otkljucavao, od trenja ili pomeranja ilu cega vec i pravio slucajne pozive i sl...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno