Ne znam tacno, mozda oko 6 meseci. Ma moze to da se desi na svakom telefonu, displej je tu najmanji problem jer je telefon prvo ispao (a ima jedne od najmanjih bezela i 5,2'' dijagonalu) pa je pucanje bilo realno, posle toga zamena u zvanicnom servisu pa primerak displeja tom flekom od lepka.. to stvarno moze da se desi na svakom telefonu, stvar (ne)srece.
Ali ima tu vecih problema sa G2 - ocajan zvuk koji cuju sagovornici (a u zvanicnom servisu rekose da je to ''feature'' za eliminaciju buke i da ovaj ortak ne drzi pravilno telefon, e to je vec vredjanje inteligencije) pa onda kocenje i usporavanje cak i u igrama od par desetina Mb (posle malo duzeg igranja) a slicno se desava i sa nekim aplikacijama uz wifi/3G konekciju. I naravno lose ponasanje kamere u LL uslovima ali vremenom je izvalio kako i sta da koristi. Instalirano je ukupno 30-ak dobro poznatih i proverenih aplikacija a od softvera samo redovni LG/telenor apdejtovi, nema nikakve AV/cleaner-e i slicne gluposti.
Sve u svemu covek hoce da se otarasi telefona zbog kog se prilicno nervirao. A sto je najgore ja sam preporucio da uzme G2 mada je to stvarno bio (na papiru) najbolji telefon ''za dinar'' u tom nekom telenor paketu.
Jeste da ovo nema veze sa G3 temom al' kad smo vec polemisali o G2. Nista ne izmisljam, naprotiv, ovo je sve u najblazoj mogucoj formi napisano, kada bih napisao jos neke detalje to bi odvelo u rat.