Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li je bila gora epizoda Flasha ili Arrowa. Obe epizode su dotakle dno. Mozda nalosije epizode u obe serije. Serija su bile doatigle vrhunac sa finalima polu sszone da su sad morale da padnu na dno da bi se uzdisale opet 😀

Meni su bzvze i one što kidaju, kakva li je tek onda ova?
Bolje nego kraj te igrice na tvojoj slici [emoji12]

Ok epizoda Arrow niśta više od toga a ni manje,definitivno je bilo očekivano da bude lošija epizoda od onakvog jesenjeg finala.

Poslednja izmena:
E gledao bi marvela, ali ne nadjem gde.. Gde ima ko zna neka mi pusti link na pm. Hvala

Arrow - Suvise melodrame od strane Felicitiy, doduse uvek toga ima ali je sad bas preteralo preko dozvoljenog nivoa 🙂

Laurel mnogo bolje izgleda kad je u kostimu, ne vidi se botoks face 🙂

Vikinzi u trećoj sezoni obećavaju, bar po trejleru (mada su prve 2 sezone bile fenomenalne, tako da imaju kredita kod mene).

[YOUTUBE]UQm9torR1K8[/YOUTUBE]

Nisam ni drugu zavrsio, kol'ko serija *** pogubio sam se. Ni Shameless novi jos nisam poceo..

A vratio se i Justified za finalnu sezonu. Prilično pun start.

Vikinzi sudeći po traileru obećavaju.

Komentar sa YT 🙂
This trailer is fucking beautiful. My cock is so hard right now it could pierce a shield wall.

Poslednja epizoda arrowa bas losa.

Ja sam mislio da Arrow nema loše epizode i da je svaka sve bolja.

Када ће нека добра серија изгледа скоро не, можда Американци…. Дечије спрдње попут arrow и сличних не бих коменарисао. Укуси укуси али брате arrow xD

Justified je dobar, ako nisi gledao. Šteta samo što ne snimaju u Kentucky, nego je California zamena. Kao što ni Dexter nije sniman u Miami...

Када ће нека добра серија изгледа скоро не, можда Американци…. Дечије спрдње попут arrow и сличних не бих коменарисао. Укуси укуси али брате arrow xD

The Book of Negroes! Serija je odlična,radi je kanadski CBC,ja sam oduševljen!

Гледах прве две епизоде није лоша, само нема неке динамике.
Justified сећам се да сам покушао а да је оставила утисак сигурно бих наставио.

Poslednja izmena:
A vratio se i Justified za finalnu sezonu. Prilično pun start.

Yeah. Justified, najjaci. 🙂
8f24c9018c0ce6dade0b38370a5f313d.jpg

@ultrars

Daj jos jednu sansu Justified-u, serija sabija. Polako se grade likovi, i razbijaju vremenom.

Poslednja izmena:
Не доводим у питање квалитет те серије на основу 1 епизоде, само боље да дам шансу некој књизи за сада. 🙂

Decije sprdnje, rece covek i stavi "xD" na kraju recenice

Nije valjda da shvatas njegove postove za ozbiljno. Bese on poceo da gleda Dextera od sedme sezone i rekao da je djubre ako me pamcenje dobro sluzi 🙂 ?

Gledaja ako nisi True Detective i Peaky Blinders.

ТD је одличан а декстер је *****ска.

Penny Dreadful sam poceo da gledam i zao mi je sto ima samo 8 epizoda u 1 sezoni jer su i sama ideja da se spoje svi likovi u jednu pricu i gluma dobri.

Nova sezona Shameless je za sada tanka, nadam se da ce se popraviti, prosla je bila solidna.
I da, Bron/Broen je fantasticna serija, druga sezona nesto losija od prve ali sveukupno odlicna serija...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno