Bolje nego kraj te igrice na tvojoj slici [emoji12]Meni su bzvze i one što kidaju, kakva li je tek onda ova?
Komentar načisto POKIDAO
E gledao bi marvela, ali ne nadjem gde.. Gde ima ko zna neka mi pusti link na pm. Hvala
This trailer is fucking beautiful. My cock is so hard right now it could pierce a shield wall.
Pa za neke sa foruma koji imaju arow fantazije sigirno ni jedna nije losa ali nisam jedan od tih.Ja sam mislio da Arrow nema loše epizode i da je svaka sve bolja.
Када ће нека добра серија изгледа скоро не, можда Американци…. Дечије спрдње попут arrow и сличних не бих коменарисао. Укуси укуси али брате arrow xD
A vratio se i Justified za finalnu sezonu. Prilično pun start.
Decije sprdnje, rece covek i stavi "xD" na kraju receniceКада ће нека добра серија изгледа скоро не, можда Американци…. Дечије спрдње попут arrow и сличних не бих коменарисао. Укуси укуси али брате arrow xD
Када ће нека добра серија изгледа скоро не, можда Американци…. Дечије спрдње попут arrow и сличних не бих коменарисао. Укуси укуси али брате arrow xD
Nisam se uvredio, samo mi je krivo što se ja toga nisam prvi sjetio. ☺Jesi se uvredio ili si sarkastican? 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari