- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
cek cek, 1080p AA4X ???
kod mene ta podesavanja isti test 3898 usage fps od 45 do 52 total memory kaze 4096 tako da kontam da je sve ok...
cek cek, 1080p AA4X ???
vrlo zanimljivo FurMark 1.15 na 1080p daje mi 4295 points (71fps) , msi afterburner pokazuje memory usage zakucan na 3506MB..... hmmm....
http://www.geeks3d.com/20141209/gpu-benchmark-scores-1080p/#furmark
samo idi na Gpu benchmark 1080p presset
Ako iko oce da proda MSI 970 jer se oseca uvredjenim zbog ovog limita, nek cima mene.Odavno trazim jeftin GPU sa dugackom garancijom u lokalnim radnjama. :eyebrows: :wave: :d
ja pogledao u memory clock krreten.....
Ne moj te da menjate podesavanja za paging file u winu, neka ostane na default podesavanje, i problem resen ako ga neko ima....
Ima li smisla sad prelaziti sa GTX770 na GTX970?
Vidim da polovna vredi oko 220 evra, a nove 970 kod madjara su oko 320 evra.
Gledao sam malo testove, ne vidim neki poseban napredak.
Mada generalno skoro sve igre mi rade oko 60 FPS na full HD.
Mada skoro sam uzeo 4K TV pa mi djavo vrslja po novcaniku.![]()
Koliko ce biti uopste bitno 4GB za igre za narednih godinu dana?
Prvi put sam video da Shadow of Mordor za Ultra trazi kao 6GB. Mada sam igrao na Ultra i sa ovom mojom od 2GB i sve je radilo extra.
Kontam da je i5 760 - na 4Ghz, Asus Asus P7P55D evo ploca i 16 GB RAM-a ne mogu praviti neko usko grlo sa tim novim karticama?
Ova mi radi kao zmaj naspram stare GTX580, koja se grejala i trosila ko nenormalna.
NIje mi bitan 4K za sad, cak i full HD izgleda bolesno dobro na ovom mom 55 4k TV-u.
2K vec je nesto realnije.
Nisam pratio tu temu uopste, sta se dobija sa gSync 144hz kod gaminga?
boze dokle ovo ide, i kad se forsira ta 4k rezolucija ili 2,5k kartica i da koristi svih 4 opet bi bio nizak fps. ja mislim da je sve ovo njesra..... sad od jednom svi zele da guraju te 970 karte na x8aa smaa bla bla,
ja sam ovako podesio i igrao danas 2 sata milina, veci fps od gtx 780 https://www.youtube.com/watch?v=ExyqcJBbYQU
Vidi, u principu, moze da prodje, ce da se naigra i na tom procu.
Glavni problem, po meni je, gde ce mu i zafaliti snaga, je u minimalnom fps-u. Mislim, i da ce to na ovom 55-inch. TV-u da dodje do izrazaja.
Imao sam, I5 750 na 4.0mhz, pa I7 870 na 4.2mhz, sad ovaj I5 3570K na 4.6mhz. Govorim na osnovu sopstvenog iskustva i citajuca po net-u razne review o procesorima, mislim da ovaj I5 760 ne moze u potpunosti iskoristiti ovakvu grafu kao gtx970, pogotovo jos ako se grafa overklokuje.
na reklamaciji je gtx770, a merkam MSI970, a doplata 7-8 crvenih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari