Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Ako neko naleti na Middle-Earth: Shadow of Mordor jeftinije od G2A neka javi.

Ima li gde jeftinije witcher 3 od 25 evra na Kinguinu?

Nope.
Realno i ovo je preorder popust kakav se reko vidja i ne verujem da ce ispod ovoga ici dugo vremena nakon objavljivanja igre.
U pocetku (a i sada) preorder bese 50 evra pa ti vidi...

Poslednja izmena:
Nope.
Realno i ovo je preorder popust kakav se reko vidja i ne verujem da ce ispod ovoga ici dugo vremena nakon objavljivanja igre.
U pocetku (a i sada) preorder bese 50 evra pa ti vidi...

Pitanje koje treba da postavis sebi je: "Da li bi trebalo da trazis jeftinije od 25e?"

(u slucaju da te bas briga, nema)

Realno, ok je 25 evra, ali videh da je recimo far cry 4 već oko 20 evra, pa me zanimalo. Premišljam se da je uzmem sad ili da sačekam kad izađe i kad ja zamenim komp, pošto na sadašnjem teško da ću moći da je poteram kako valja. U slučaju da sačekam, logično, biće to još povoljnije.

Pa ono, ne zanima me, samo sam video da ima.
A za w3 bih dao i 50e iako imam barijeru na 20e za igre generalno (mislim da nijednu nisam toliko platio, sem ako se ne sračunaju i dlcovi). Prosto je tako.

Poslednja izmena:
Ovde će morati preorder da padne :)

Zna li neko gde mogu jeftino da se kupi igre kao što su Risk, Monopoly i slične board igre. Bitno mi je samo da mogu da igraju bar 2 igrača sa istog kompa. Online ili multiplayer u lokalnoj mreži nije neophodan

Nije tema, ali koliko se sećam Norton je prethodnih godina uvek bio dobro ocenjivan.

covek je postavio popust za AV i to je sve.kome se svidja neka uzme i obrnuto.nije rekao ni da je dobar ni da je los samo je dao informaciju.

Vrh Dno