Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni nema dve isplate od jutros, vecina je proshla posle sat dva.

i meni su pristigle u međuvremenu sve osim jedne... i to sam slao 2x sa istog acc (isprobavao koliko mogu jer sam tu prešao onih 10€) i stigla je druga, manja, prva nije. ostalih 10ak koje sam tad slao su sve tu.

Info od pre minut...

Edit: legli kerovi koje sam povukao danas oko 13h.
Oni jutros oko 8h još uvek ništa...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421687764564.png
    uploadfromtaptalk1421687764564.png
    139.2 KB · Pregleda: 111
Poslednja izmena:
I da je 30% fee, uplatio bi demo, jednostavno sam opušten i negledam dal će da mi istekne 10e, nedreždim noću. Ko ima jedan, dva interneta sa 4-8 naloga to je ok, a ja imam preko 60 naloga tako da je to skoro nemoguće.....

Izgleda da sam nesto propustio....60 naloga?
Demo...free....?
Kada uplatis demo ...nema vise kopanja zar ne ?Samo dok si free ili starter .....

propustio si prichu da covek ima brdo IP preko wifi-a tj providera...ima chak i video rudnika 🙂

Sve je rečeno, zakidaju me sa fee al ja povećavam snagu, sutra pustam još 2 makine sa po 4 naloga u pogon...
Posle isteka demoa GPU kopanje normalno radi u tome je poenta...

Poslednja izmena:
Sve je rečeno, zakidaju me sa fee al ja povećavam snagu, sutra pustam još 2 makine sa po 4 naloga u pogon...
Posle isteka demoa GPU kopanje normalno radi u to me je poenta...
Potvrdjujem ...evo ja skoro mesec dana nisam menjao IP...10 dana kopao free, zatim uzeo demo koji je u medjuvremenu istekao a kopanje i dalje radi normalno...nalozi nikad nisu bili blokirani ili banovani...

kao i uvek, ali NIJE uvek tako, nekad i ne rade, a zasto to samo estonci znaju

Ako ti se promeni IP adresa i zakačiš novu koja je banovana gpu kopanje više neradi, ali zato radi cotract mining i nisi u gubitku, to mi se desilo nekoliko puta sa telekom-om, dok na exe-net sve radi perfektno 🙂

Posto su mi vratili eure na dva seta naloga kojima sam u međuvremenu resetovao IP, prvo sam probao sa novog IP-a na kojem mi vec kopa novi set naloga da podignem sa jednog starog seta i proslo je bez problema. Tu sam se opustio i probao odmah i sa drugog seta, ali je odmah usledio ban, pisalo je da im objasnim zasto se logujem na vise naloga. Izgleda da i tu ima neki limit, da ne moze na vise od dva seta da se loguje.

Zanimljivo da ovim novi set nije dobio ban.

Poslednja izmena:
prvo sam probao sa novog IP-a na kojem mi vec kopa novi set naloga da podignem sa jednog starog seta i proslo je bez problema. Tu sam se opustio i probao odmah i sa drugog seta, ali je odmah usledio ban

Početničke greške, zašto to radiš kad znaš da netreba da radiš.... Ako kopaš na tom IP-u zaboravi povlačenje novca sa drugih IP-a.... ako ti treba još jedan net za takve stvari imaš na mobilni za tolko ili kao ja ulogujem se kod žene na poso na komp i povučem sve što mi je ostalo.......

Zar radi povlacenje sa free naloga preko mobilnog neta, iako je ogromna vecina adresa banovana?

Opa neki novi momenti, nema u balansu nista, nije legla danasnja zarada jos uvek...?? Wtf?
Kakva je situacija kod vas?

Novi momenti? Kasnili su i juče recimo... navikavaj se 🙂

Heheheh moguce, moguce. Na ovom sajtu je sve moguce...Samo nije moguce da se zeznu i pocaste nas sa 10 e...😀

Ja mogu da kazem da su legle kad ih vidim u dzepu ili eventualno banci ... a one cak ni na menjacnici nisu.

isplacuju, ali bez reda (i koliko vidim prvo "lezu" manje isplate)

Ja povukao juce 4€ to je ono sto mi se vratilo pre 4 dana nista nije stiglo, povucem jutros pola € da probam radi li nista nije stiglo, sporo sporo, ali se ne zalim doce valjda - 😀

uz kojekakva kasnjenja meni isplatili sve...sto sam juce ujutro povuko stiglo mi sinoc ,nocas sto sam povukao jedna isplata mi je stigla instant ostale su kasnile ali jutros sve u novcaniku....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno