Šta je novo?

LG G2

Pa google proizvodi software. A rootom prckas po software-u. Znam da se drugarici s1 odneli na garanciju, ja ga rootovao, kaze prodavac rootovan je. Ja kazem google daje garanciju na to i oni prihvatili. To je bilo jos tada i od tad nisam upucen.

^ naravno - kad su ljudi bili zadovoljni? Sto se tiče kamere oni ju mogu popraviti ali mislim da se nitko ni ne fokusira na to. Kažu da slušaju korisnike ali to nije točno.

Dobicemo mi G3 interfejs :) A za kameru ce da kazu da idemo na xda da je sredimo :D

Mislim da ce xdabbeb-a da zaposle kod njih,samo da bi sto vise korisnika prelazilo sa G2 na G3.
Upropasti im covek profit :-D

Trenutno sam na AICP i imam utisak da drži bateriju najduže a probao sam dosta romova. Medjutim, i dalje imam nejasnoća oko basebanda, pa ko je stručniji da mi objasni. Kupio sam fon sa 4.2 a to je JB, odmah sam sa OTA prešo na KK i dobio njegov Baseband i logično je da ga imam i danas. E sad, nije mi jasno, ako sam flešnuo neki AICP ili AOSP rom sa Android 5, kako je moguće jer imam baseband od KK? Vraćam se povremeno na backup Cloudy 2.1 bez ikakvih problema. Nisam probao sa 5.2 da radim novu instalaciju Cloudy, ali pretpostavljam da i to nije problem, vraćao sam pomoću TWRP backup, ali nisam direktno instalaciju. Nije mi jasno, da li je basa u okviru roma ili posebno?

Trenutno sam na AICP i imam utisak da drži bateriju najduže a probao sam dosta romova. Medjutim, i dalje imam nejasnoća oko basebanda, pa ko je stručniji da mi objasni. Kupio sam fon sa 4.2 a to je JB, odmah sam sa OTA prešo na KK i dobio njegov Baseband i logično je da ga imam i danas. E sad, nije mi jasno, ako sam flešnuo neki AICP ili AOSP rom sa Android 5, kako je moguće jer imam baseband od KK? Vraćam se povremeno na backup Cloudy 2.1 bez ikakvih problema. Nisam probao sa 5.2 da radim novu instalaciju Cloudy, ali pretpostavljam da i to nije problem, vraćao sam pomoću TWRP backup, ali nisam direktno instalaciju. Nije mi jasno, da li je basa u okviru roma ili posebno?
Baseband je integriran u kdz, baseband ti ROM cookovi puste na zelju da flashas.
KK baseband Radi na aicp odlično. Ne trebaš nista mijenjati (lollipop Jel). Novi aicp ima tjeme manager

Baseband je integriran u kdz, baseband ti ROM cookovi puste na zelju da flashas.
KK baseband Radi na aicp odlično. Ne trebaš nista mijenjati (lollipop Jel). Novi aicp ima tjeme manager
AICP 1.ORCO-UNOFFICIAL ayody na ovom sam, da lollipop. Pitam, kad flešam na lollipop sa recimo Cloudy, da ne zeznem nešto kad idem na lizalicu(jer je logično da onda moram i da flešnem baseband od lizalice?

c205b07f32c847acc1d9334b13b8a3ce.jpg

c6dd559e865360c8d14dfa624da56767.jpg

Stock kamera ima ova podesavanja. Ne mogu da se setim da li je stock kamera na 2.1 imala.

Poslednja izmena:
Imala je.
Taj backup Button su trebali staviti da prepoznaje s koje strane ti je i sistemski back button(key)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno