Šta je novo?

Radijus Vektor :: Kablovska televizija i internet

Ja sam se prijavio za telefon.
Telefon (aparat) se ne dobija

bem ti provajdera koji ne moze osposobi sajt 3 meseca...ne mogu udjem u svoje racune i zaduzenja...niti pregledam uplate i sl...3 meseca - u izradi...

nista...necu placati dok ne stignu buduci da racune primam mailom sto ne funkcionise...

Upravo modem na jednom kanalu samo :D Ili neko krade kablove ili je preoptereceno..

VXFmJip.png

nisam bas siguran, jel ovo dobro stanje?
inace, ume ponekad da pukne kablovski, vidim po portu na ruteru iza njega...

Placas od bandere do kuce i to po akciji 1000 din i 3 meseca gratis.

Ladno sam danas dobio racun na 256din, sto ce reci da su mi naplatili 6 dana u decembru nakon instalacije i da nema nista od ovih gratis 3 meseca.

Zovem ceo dan da mi neko objasni o cemu se radi...ispadosmo svi blesavi za ta tri meseca.

VXFmJip.png

nisam bas siguran, jel ovo dobro stanje?
inace, ume ponekad da pukne kablovski, vidim po portu na ruteru iza njega...

Malkice ti je upstream prejak power level. ~40 je idealno, neka zlatna sredina, 35-45 je navodno solidno ali ako nemas problema za ono za sta ga koristis ok je.

ma ok je, nego me nervira sto ume da pukne svakih nekoliko dana i da se zakaci po smo jednom kanalu up/down...

Ladno sam danas dobio racun na 256din, sto ce reci da su mi naplatili 6 dana u decembru nakon instalacije i da nema nista od ovih gratis 3 meseca.

Zovem ceo dan da mi neko objasni o cemu se radi...ispadosmo svi blesavi za ta tri meseca.

Pa mozda su fini, nisu hteli da te ostete za pune mesece, pa ce ti besplatan biti jan-mar ... sta znas, mozda se desi. :d

Dobio sam ih juce...

Kaze to vam je za decembar (i ako u racunu pise januar) a u januaru cu imati popust od 950din...
Ja ponovo napomenem da mi je obecano 3 meseca gratis i da li to znaci da necu placati februar i mart....
Ona rece da ce biti kako sam dogovorio.
Na kraju sam postavio pitanje zasto to nigde u ugovoru ne pise....e na to nije znala odgovor.

da li i ti imas EPC3008 modem i da li si apdejtovao verziju firmware-a ili si ga tako dobio posto vidim da je novija od moje?
juce sam uzeo drugi paket i dobio novi modem ali nisam bas zadovoljan speed test-om...

evo je situacija kod mene:
J7JbEXN.png

Poslednja izmena:
Da li jos nekom cesto puca internet? Zivim u Borci, na 2-3 dana nestaje, uglavnom posle 8 uvece?

Meni se to od nove godine desava, barem jednom dnevno pukne net na kratko, a sada je recimo 5-6 puta zabo...restartovao sam i ruter i modem ali ne pomaze, kad ih zovem niko se ne javlja, smradovi...

Pa praznici su, a puc puc purucka nesto cesto ovih dana pa nema ko da odgovori na poziv... bozic, nova godina, Božić, Nova godina, pa slave između ... ihaj ima toga koliko god hoces, a da pucketa pucketa nesto cesce nego ranije...

kod mene je proradilo sve kako treba, kao da je u pocetku bio nestabilan protok i sada je sve ok. verovatno je modem trebao da pokupi ip adrese, stabilizuje se ili sta vec...
nek odgovori neko ko ima epc 3008 modem da li je bitna verzija firmware-a i treba li da se apdejtuje...

poludecu ...opasan problem imam vec nedelju dana sa vektorom ...nijednu online igricu ne mogu da igram katastrofa ...nemam pojma sta mi je ciniti da li da ih zovem

Zovi ih obavezno, ovako je kod mene ... u kom delu grada si ?

Jajinci ...ovaj packet loss mi pravi probleme ..non stop me kikuje na Live for Speed serverima ...bilo da igrao na nasim ili stranim, jitter ne znam ni sta je iskreno ...

Ka frankfurtu je isto "veselo" :)

I ja vec 2-3. nedelje imam problem sa protokom, radi normalno a onda pocne da se vuce kao da sam na dial up-u...Danima ih cimam, mentoli ne znaju da rese problem, rekli su mi da dodjem sutra da zamenim modem, mada cisto sumnjam da ce to resiti problem... Inace na Novom Bg-u sam

I ja imam probleme vec para dana sa netom, danas je nepodnosljivo sporo i lag je dramatican. Novi Beograd

Da li se moze uzeti net kod Radijusa sa na probu? Devojka hoce da predje sa Targa ali ne bi da se zezne i potpise ugovor. U sustini ima izbor izmedju Radijusa i Telekoma.

Kako mislis na probu da razvuku instalaciju do tebe?

Ne do njega. Nego do njegove devojke ^ ^

Nazad
Vrh Dno