Ma konfuzno sam napisao na telefonu@bakara meni nije jasno sta si ti platio?
1000+ neka cifra za kabl od bandere do kuce i u kuci ili si samo platio 1000 za sav kabl od bandere do kuce i u kuci ili nesto trece?
Navedi tacno specifikaciju sta su ti uradili, koliko metara kabla (od prilike) i posto si sta platio i ukupno na kraju.
Hoće, samo ti druže to ne znaš.
Tebi RV stabilniji od VDSL-a?
Dobro volim ja da se nasmejem dobrom vicu.
Nisi svestan svoje nesvesnosti....
A dobro vidim ti jesi....
Zao mi je samo sto si delija kao ja, ali... kad ne znas ne znas, ali dobro mislis da znas evo ja se povlacim, verujem da si koristio VDSL pa onako iz iskustva kazes.
Ja sam koristio RV zapravo burazer koristi, a imamo dosta primera ljudi koji koriste RV net a svrati malo pa procitaj losa iskustva ljudi sa VDSL-a, evo da ti skratim ne mozes da ih nadjes jer ih nema, naprosto to je tako a ti ne moras da vidis dalje od svog prsta.
Ja opet kazem da je VDSL stabilniji i da nema losih iskustava sa ljudima koji ga imaju, a sa RV imas brdo, ne samo sa njima vec i ostalim koji koriste kablovsku infrastrukturu za net. Cak i SBB imas hvalospeve o njihovom netu ali imas i najgora kudjenja o njemu, a o VDSL-u naprosto nema jer to moze da ima neko ko je na maloj udaljenosti od DSLAM-a, i greske su svedene na minimum, dok kod ADSL-a vec nije tako.
Mislim ako hoces mogu da ti pojasnim i objasnim sve detaljno ali da ne zatrpavamo temu bespotrebno, mogu na PM ako zelis posto mnogoooo znam o tome, pa ako hoces mogu tamo da ti objasnim do tancina zasto je to tako.....
Kad su ukacili rtl hr?
Nakojoj je poziciji taj rtl hr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari