Zulu 92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2008
- Poena
- 420
Sjajno...
Izgleda da ne moze. Sad tek vidim. Probaj neki program za android. Jesi rootovan?
Ako jesi https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete
Sad sam proverio i radi. Za free verziju, samo slike mogu. Sto tebi i treba.
Garant 600Dejane sta mislis hoce li po oglasima biti vise od 500€?
Ja sam ti lepo objasnio na pm da sam i ja odneo sa rooted i da uzmeš bilo koji nov telefon i da uradiš factory reset pisace ti rooted - druga stvar je da je tvoj problem displej i da uopšte neće gledati koja je verzija-inače u download mode ulazis sa volume up kad je tel ugašen i onda ga prikacis na flash tool-i ako se toliko plašiš što si ga rutovao? Ja ti lepo kazem a i ostali će potvrditi da to rooted ne predstavlja problemImam problem, naime ne mogu da udjem na opciju hard reset. Tj kombinacija vol dole i power dugmeta. Pa kada se pojavi lg logo pustim power dugme, pa pritisnem ponovo. Ako drzim recimo vol- i dugo power dugme posle lg loga desava se da se tel ugasi. Vratio sam se na stock firmwire.
Edit: nikako preko imei provere mi ne izlazi koji kdz je za moj tel. Sufix sam proverio i izbacuje gresku, preko slicnog http://csmg.lgmobile.com/ linka. Pokusao sam i preko lg-firmware-rom. gde se pojavi da link postoji ali kada kliknem na njega nista se ne desava. Problem je sto stalno pise root. Imam jedino opciju da ga vratim na 4.2.2 kako mi je bender preporucio. Mada da li je sumnjivo na servisu 4.2.2? Pokusao sam sa 4.2.2 da uradim ota update, cak i sa ciscenjem i force close aplikacije google service framework i nece. Jednostavno plasim se da rooted ne napravi problem na servisu.
Ja sam ti lepo objasnio na pm da sam i ja odneo sa rooted i da uzmeš bilo koji nov telefon i da uradiš factory reset pisace ti rooted - druga stvar je da je tvoj problem displej i da uopšte neće gledati koja je verzija-inače u download mode ulazis sa volume up kad je tel ugašen i onda ga prikacis na flash tool-i ako se toliko plašiš što si ga rutovao? Ja ti lepo kazem a i ostali će potvrditi da to rooted ne predstavlja problem
Možeš kao što sam ti isto rekao da ga vratis na jelly bean i lepo prikacis na support tool I on ti uradi update na tvoju zadnju verziju kit kata
Nije tacno da uzmes bilo koji nov telefon i da sa factory reset dobijas da pise rooted.. Probao sam sa burazerovim G2..Ja sam ti lepo objasnio na pm da sam i ja odneo sa rooted i da uzmeš bilo koji nov telefon i da uradiš factory reset pisace ti rooted - druga stvar je da je tvoj problem displej i da uopšte neće gledati koja je verzija-inače u download mode ulazis sa volume up kad je tel ugašen i onda ga prikacis na flash tool-i ako se toliko plašiš što si ga rutovao? Ja ti lepo kazem a i ostali će potvrditi da to rooted ne predstavlja problem
Možeš kao što sam ti isto rekao da ga vratis na jelly bean i lepo prikacis na support tool I on ti uradi update na tvoju zadnju verziju kit kata
Ja ti kazem da sam probao na skroz fabrickom telefonu koji ima KK i nije pisalo rooted nakon factory-ja.Neka se izjasne i ostali koji su upoznati sa ovim
Jedino ako je na jelly bean onda ostaje unrooted a na kit katu piše rooted-i ja sam probao i kao što rekoh na jelly mi ostane unrooted i kad ga prebacim na kit kat piše unrooted ali kad uradim factory vrati se rooted-ima nekoliko strana o ovome
Jer nije radjen factory reset.Ja ti kazem da sam probao na skroz fabrickom telefonu koji ima KK i nije pisalo rooted nakon factory-ja.
Kupljen telefon od coveka, uradjen factory reset i nakon toga pise unrooted.Jer nije radjen factory reset.
A kad si to uradio? Factory reset si radio? Pobrisao si sve na telefonu? To znači i internu memorijuNije tacno da uzmes bilo koji nov telefon i da sa factory reset dobijas da pise rooted.. Probao sam sa burazerovim G2..
Onda nemam odgovorKupljen telefon od coveka, uradjen factory reset i nakon toga pise unrooted.
Kako to baš sad da si probao-pitaj Bendera i ove ostale što znaju više od meneKupljen telefon od coveka, uradjen factory reset i nakon toga pise unrooted.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari