Ove stvari i ja smatram kao minus na moj Z3 ali prihvatljivo.Ima tu još stvari. Tih zvuk na handsfree, slaba vibracija, slaba LED lampa,...
po meni sony je najkompletniji i sa najboljom baterijom...Planiram da kupim Z3 compact, sta vi kao vlasnici preporucujete ALPHU, Z3 compact i iphone? Imam Ipad air pa bi kozda zbog toga uzeo 5s, ali me odbija katastrofalna baterija i prijem signala (bar je to bio slucaj na burazerocom 5s) a Alphu ne bih jer sad imam s4 i ubek sam vise voleo Sonu
meni se desilo do sada samo par puta..98% bez greškeKoristite li double tap za wake up , da li vam se desi nekad da nece iz prve da se upali nego iz par puta?
ALELUJA! bio si jako temeljan u proučavanju modela [emoji6] neka te lepo služi.Beli naravno...5803! Jel koristi ko onu garvinovu navigaciju na telefonu ili ste i dalje na iGo proverenoj?
Beli naravno...5803! Jel koristi ko onu garvinovu navigaciju na telefonu ili ste i dalje na iGo proverenoj?
Gde si nasao srpski u here app? Kod mene ne postoji
Hehe druze hvala ti,nadam se i ja da ce da sluzi (do sada mi je jedina zamerka jako tih zvuk kad koristim spikerfon dok vozim, prakticno jedva cujem ljude, ne znam jel to normalno tako)?!ALELUJA! bio si jako temeljan u proučavanju modela [emoji6] neka te lepo služi.
Igo ce ti mnogo zauzeti na maloj 16gb internoj mem. Jer ne dozvoljava instalaciju na externoj mem. Mada Garmin nisam probao.Kod mene je vec tesno. Whatsup i viber slike moram često da brišem iz foldera a instalirani su u internoj mem.![]()
Koristite li double tap za wake up , da li vam se desi nekad da nece iz prve da se upali nego iz par puta?
Понекад и мени на з2 неће уопште. На З3 боље ради.Meni se to desava na Z2... Onda moram polako i fino dva puta da lupnem. 😀
A ponekad me iznenadi, jedva da kucnem dva puta i poprilicno brzo to odradim a on se upali iz prve.
Vidiš da sam prvo zborio oko baterije. 🙂Ma mislio sam na defoult app za prognozu i sat, nasao sam zanimljivu na marketu samo moram da vidim koliko su precizni sa prognozom.
Poukljucivao sam te bustere za zvuk.
Btw jel ima jos ko da mu se posle updatea pojavilo u meniju ar efects i background fokus (modovi kamere) i ne mogu da ih sklonim iz istog?!
P.s. 6+ sati sot, jos 8% baterija...extra, plasim se i da pomislim sta bi bilo da predjem na 2g mrezu i upalim staminu!!
E da znas da jesi! Samo me ubija ovo sto je zvuk prilicno tih na zvucnicima, spikerfon gotovo beskoristan u autu!
Inace jutros sam ubacio firmwer za nemacki region bez kustomizacije, ubili me ovi madjarski programi sto dolaze po def.
nema i ne verujem da će biti.Ja sam i dalje jako zadovoljan uredjajem.nemam nikakvu zaštitu na njemu pa ni futrolu.nema ogrebotina.radi odlicno.jedino je teško njesra što u galeriji ne možeš da praviš foldere pa ništa ne mogu da nadjem od brda slika***,navika je cudo druze,znas i sam. No savrsenog nema...bar za sada 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari