Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li neki mail server gde se lako i brzo prave nalozi a da ne treba neki vid verifikacije?

Ja do sada koristio Fastmail i radio je kao munja ali sada mora verifikacija preko telefona da bi se videli linkovi u porukama a nema se toliko brojeva telefona 🙂

gmx

ugašen i paypal 😀
Due to the large number of members withdrawing via PayPal, our PayPal volume quota has been exceeded. We encourage all members wishing to withdraw via PayPal to use CryptoPay once their service is resumed. In the mean time, you are more than welcome to take advantage of our new internal balance feature for purchases.

posle kažu
In the mean time, we kindly ask for our members to be patient as we chug through these temporary delays. When CryptoPay’s developers finish performing their system updates, Dogecoin processing times will be back to normal.

navodno je dogecoin isplata trenutno jedina koja radi pa otud ovoliki zastoji...

Poslednja izmena:
Nemojte ljudi prebacat tamo oko 11-12h ujutro prebacajte novcice po noci svi navale ko da imaju milione odma hoce da prebace pa server bude preopterecen, ujutro bude tacno onoliko koliko treba ja nikad po noci ne prebacam.

Ima li neki shitcoin da se kopa ili da lagano gasimo masine i privodimo kraju sa kripto sekcijom na ovom forumu.

Ja ne kopam već mesec-dva..Nažalost samo ko ne plaća struju ima može imati neku zaradicu...i ja bih voleo da znam ima li nešto što išta donosi na kraju meseca kad se plati struja..mislim da tako nešto nema trenutno :trust:.

Tema je Kojnetelekt pa se drzat teme 😉
Nego jeste li primjetili da se statistika restartovala?
Sad se vidi ko od referala kopa ko ne kopa :d

Kako sad lezu kerovi na cryptsy, meni evo vec 35-6 sati prodje od kad sam povuko i jos nisu zalajali:hump:

Dajem im jos 24h, ako ne stignu gasim masine... necu da trosim dzaba struju

Uzeo sam preko njih 3 btc za mesec dana, što je danas zarada u domenu sf. Zato im želim da im sutra bude toplo u zatvoru i da ih što manje konzumiraju analogno.

Uzeo sam preko njih 3 btc za mesec dana, što je danas zarada u domenu sf. Zato im želim da im sutra bude toplo u zatvoru i da ih što manje konzumiraju analogno.

Konzumirace se svi oni analogno negde na Tahitiju sa lokalnim domorotkinjama 🙂 lepo su odradili piramidu, uzeli fine parice, i sad idu u zasluzenu penziju.

Ista je situacija i kod Rusa i kod Turaka(oni cak imaju i specijalan forum samo za kojntelekt)

Mozda je to pocetak kraja.. Nadao sam se da ce bar izgurati zimu, moracu sad da kupujem drva za grejanje :d

Poslednja izmena:
pa na sajtu dole levo ti je ova kamera 🙂

Ma znam gde je kamera na sajtu. Linkovao sam sa njihovog bloga slike datacentra u Estoniji, a vreme na linku sa kamerom ide 7 sati unapred, što znači da je taj datacentar negde na dalekom Istoku. Verovatno su platili nekim Kinezima da odštampaju par plakata Cointellect i da puste feed.

Sto kao mislis da ne moze da se vrti snimak u petlji i menja vreme u flashu? 😀
Jesi video nekad nekog da seta medju rekovima?

Poslednja izmena:
Ok, 40h bez isplate al ja i dalje mislim pozitivno... [emoji6]

U medjuvremenu pogasio sve kartice, ostali samo starteri da kopaju....,

Poslednja izmena:
meni sad brat sa 3 naloga povuko doge po 100eur doge i instan stiglo u novcanik...dok meni jos stoji 38h

E ***, sad ce ono sto smo povlacili dok je btc bio 170 iskusno da vrate na stanje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno