Poslao mi je sajlonac tvoje slike od juce, svaka cast! Inace i ja i on smo se vozili nekih 2:30 - 3h sa (pauzom za kafu). Modifikovani Fat Albert 2.35 sa dodate slike je polozio test :dTakođe, 15km, ista reakcija "publike".
Nisu ni cistili ni bacali so, a trebali su. Najgore su izbocine tj. komadi leda na putu, bacaju tocak u stranu kao da je pero.U Nišu je i jutros nemoguće za moju maršutu. Led a preko sneg. Kapiram da mi ni lanci ne bi pomogli. Stoka ne baca so.
Ispred nekog ulaza, na trotoaru, sa nekim olukom pored... U smislu relativno ravno, relativno čisto i relativno bez "primesa". Ne onaj standardni, grguravi, pun rizle, što se napravi inače po trotoaru. Ako je "čist led" neki stručni izraz za nešto što se može naći samo na jezeru i sl. izvinjavam se.Bahati gde si nasao taj cist led, vozio po nekom zamrznutom jezeru?![]()
Laki koliko ti vreemna treba za jednu gumu i koje su sirine?
Ispred nekog ulaza, na trotoaru, sa nekim olukom pored... U smislu relativno ravno, relativno čisto i relativno bez "primesa". Ne onaj standardni, grguravi, pun rizle, što se napravi inače po trotoaru. Ako je "čist led" neki stručni izraz za nešto što se može naći samo na jezeru i sl. izvinjavam se.![]()
Ti je zavrsio a jos nije ni pocela.
Kupite najobicnije (citaj: najjeftinije) kramponke, ne moraju ni nove, samo da imaju ocuvane krampone da moze sraf da se uvrne,dvestotinjak srafova i bacite se na uvrtanjeKad sve namontirate osmeh od uva do uva pri prvoj voznji
Za prednju kontam da bi najbolje bilo da bude i u sredini i sa strane srafova, nije potrebno da bude u svakom kramponu, stavise kad se izadje na deo gde nema snega/leda bolje je da ima i ciste gume koja ce da hvata asfalt. Zadnja skoro da ni ne mora da se pravi, ali ako se stave samo srafovi na spoju spoljasnje i unutrasnje gazne povrsine bice sasvim dovoljno, na snegu/ledu nece da proklizava,a kad se izadje na suvo lepo ce da hvata. Uostalom stavio sam slike ranije, ako nekoga nesto zanima slobodno neka pita. Voznja je pravo uzivanje i bukvalno je lakse po snegu/ledu proci bajsom sa takvim gumama nego peske.
Meni ovo zvuči kao par sati posla, a ja se nadam da dok prođu sva ova slavlja i sl, makar malo će se srediti situacija i neće biti potrebno![]()
Шта су тачно пробчеми са овом маском? Жуља, не греје довољно, спада..?
Хвала, интересовало ме је на шта треба обратити пажњу...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari